piatok 13. apríla 2018

Padlo za vlasť v marci



Marcová spotreba – na rozdiel od tej februárovej – bola už naozaj beautyblogersky akceptovateľná. Opäť tu máme zopár stálic, o ktorých je už asi zbytočné donemoty papagájovať, k prekvapivo dosť veľkému počtu spotrebovaných vecičiek ale pokladám za potrebné vyjadriť sa bližšie.
Takže, poďme na to, pretože dnes to bude celkom záhul – pokúsim sa byť stručná :).



Netradične začnime vecami, ku ktorým vám pokec naozaj dlžím. Liftingový krém od Larens – v tomto prípade naozaj plačem od zúfalstva! Že sa už minul, off course. Používala som ho furt /rozumej, 2x denne/ a balenie mi vydržalo cca 5 mesiacov. Za ten čas som si ho naozaj zamilovala – ako asi väčšinu vecičiek tejto značky – a rozhodne sa k nemu plánujem vrátiť. Uznávam, krém nie je najlacnejší, ale rozhodne tie účinky za to stoja!
Jaluronius sérum od Cosmetici Magistrali som dorazila vcelku rýchlo – po asi 2 mesiacoch aktívneho používania raz denne. Faktom je, že zo dva krát som z neho nadelila aj kamoške, ktorá testovala spoločne so mnou, inak by som možno ešte nejaký ten týždeň až mesiac potiahla. Sérum bolo príjemné a naozaj pleť hydratovalo. To bol vlastne jeho primárny účel, ktorý naplnilo dôstojne a za akciovú cenu ani nie 10 éčok, ako stojí aktuálne, vám ho rozhodne môžem odporučiť.
Pri značke ešte ostaňme. Kamilkovú pleťovú vodu som svojho času označila za najlepšiu pleťovú vodu ever a za týmto zásadným vyjadrením si stojím aj teraz, keď som vyžmýkala z fľaše poslednú kvapôčku. Voda zanechávala pleť skrátka tak príjemnú na dotyk, že si toto označenie rozhodne zaslúži. Aj za nie celkom najnižšiu cenu určite odporúčam.

saveonbeauty_pletovy_peeling_recenzia

Enzymatický peeling značky Ziaja som vám predstavila na blogu len nedávno v článku o top pleťových maskách, aj keď sa mi doma ohrieval už nejaký ten mesiac až rok. Peeling bol naozaj skvelý a rozhodne sa k nemu ešte plánujem vrátiť – uvidíme pri najbližšej návšteve predajne Ziaja ;).
K čomu vrátiť sa ale neplánujem, to je megabalenie pleťového peelingu od Xpel. Nemôžem povedať, že by si neplnil dôstojne svoju úlohu – a obzvlášť, ak vezmem v úvahu cenu, ktorá nepresiahla 2 éčka, že – ale v mojich očiach majú tieto monštrózne veľké balenia jeden zásadný problém! Po istom čase ma totiž začnú nudiť a to je vec, ktorú Claire Clairmont skrátka neodpúšťa. Dobrú tretinu balenia som vytlačila kamoške a to mám ešte furt pocit, že som ho používala odjakživa a donemoty! Ak vám ale, naopak, veľké balenia za skvelú cenu vyhovujú, nemám vlastne jediný dôvod túto vecičku neodporučiť!

saveonbeauty_out_news_marec_2018

Pokračujme krémami na ruky. Ten limitkový vianočný od Yves Rocher bol tak trošku Hádovou pomstou. Vôňa kandizovaného pomaranča a škorice bola síce neskutočná, ale ten účinok čisto na zaplakanie. Krém bol extrémne ľahučkej konzistencie a myslím, že by ste svoje rúčky rozmaznali viac, keby ste krém na ruky nepoužívali vôbec, než mazali týmto! Krém ruky maximálne tak prevoňal, ale rozhodne ich skôr vysušil, než zhydratoval a ja budem len dúfať, že ma už žiadna vôňa krémov tejto značky nechytí za srdce, pretože tie limitkové krémo-mlieka sú fuckt peklo!

saveonbeauty_out_news_marec_2018

Pumpičkové krémy na ruky – aspoň tie, čo som doteraz vyskúšala – tiež nie sú žiadny zázrak, ale na stole v práci ich vidím naozaj rada. Ich použitie je totiž praktické a rýchle a presne toto ja v robote potrebujem! Bohužiaľ, všetky do jedného majú jeden neduh. Vďaka megabaleniu sa mi totiž časom zunujú všetky do jedného a výnimkou nebolo ani toto sladučké, melónové od značky Balea. Okrem toho, účinok tohto bol vlastne nič extra a ja naozaj nechápem, ako môže značka vytvoriť jeden pumpičkový krém, ktorý je skvelý a ďalšie dva, ktoré nestoja ani za fajku dymu!

saveonbeauty_marvis_zubna_pasta_recenzia

Zubné pasty a mydlá do článkov so spotrebovancami obvykle nedávam – z kozmetiky sú to pre mňa osobne tie najobyčajnejšie veci a keďže najdôležitejší efekt v oboch prípadoch prikladám čisteniu ako takému, vyjadrovať k nim sa mi málokedy chce. Keďže som ale zubnú pastu s príchuťou zázvoru a mentolu dostala na testovanie, nemôžem ju len tak bez povšimnutia šmariť do koša. Obzvlášť v prípade, keď táto zázvorová bola tým naj, čo som od značky Marvis skúsila! Okrem príchute mi moooc vyhovuje aj konzistencia marvisiek, ktoré skrátka nie príliš penia – ak máte kvôli pocitu čistoty rady ústa plné peny, tak to nebude asi nič pre vás a ja vás v podstate úprimne obdivujem.

saveonbeauty_out_news_marec_2018

Sprcháč Dusch Das by som mohla v podstate celkom odignorovať – nešokoval ani v dobrom, ani v zlom, skrátka obyčajný, voňavý sprchovací gél, na ktorom mi ale plne vyhovovalo balenie, keďže sprcháč stál dole hlavou a obsah bol chránený otvorom s gumičkou. Pokojne by som sa k nemu vrátila opäť, ale že by som ho práve vyhľadávala... to asi nie.
Niveácky micelárny šampón predstavoval moju prvú skúsenosť so šampónom podobného druhu a musím povedať, že ma veľmi milo prekvapil. Je to taký ten čistiaci šampón a tých nie je nikdy dosť – obzvlášť, ak si dávate denne záležať na vlasovom stylingu a nenechávate vlasové kreácie výlučne na prírode a na tom, ako sa práve vyspíte. Šampón krásne penil, vlasy vyčistil, absolútne ich nevysušoval a okrem toho bol dobrý aj na čistenie štetcov :). Takže opätovný návrat určite nevylučujem!

saveonbeauty_avon_balzam_na_pery_recenzia

Avoňácky balzam na pery s vôňou ružovej magnólie som dorazila práve počas onoho blahého obdobia chrípky a musím povedať, že vďaka nemu sa vzhľad mojich pier nepriblížil ku katastrofickému scenáru. Balzam krásne voňal, avšak jeho konzistencia bola taká trošku diskutabilná. V porovnaní s inými balzamami od Avonu bol totiž o dosť mäkší a aj keď bol jeho účinok skvelý, tento fakt ma nie celkom uspokojoval. Obzvlášť v letnom období, myslím si, by ste ním veľa vody nenamútili, pretože pri 40tkach odhadujem jeho stav na stav tekutý.

saveonbeauty_maybelline_riasenka_recenzia

Moja milovaná riasenka Lash Sensational od Maybelline prešla, ak ma pamäť neklame, limitkovou kozmetickou úpravou, ktorú som – off course – musela ihneď ocheckovať a popravde netuším, čo si o nej myslieť. Mám totiž pocit, že vyschla oveľa rýchlejšie, než klasická verzia a že som ju musela o okraje otierať o dosť viac, než je slušné a z toho som teda do kolien zrovna nešla! Nuž, uvidíme, čo bude nabudúce a ja dám asi prednosť radšej tej klasickej, matnej verzii!

saveonbeauty_out_news_marec_2018
A pokračujme fotokútikom. Vecičky na fotke vyššie sú všetky do jednej už spomenuté stálice až sväté grály, ktoré som mala/mám doma už v neviemkoľkom balení. Uznávam, moc ich tam nie je, ale furt na ich účinky môžem prisahať a odporúčam ich všetkými desiatimi! Avoňácky parfum Perceive Oasis vidíte u mňa v už minimálne druhom balení. Myslím, že nabudúce sa už zaradí medzi moje stálice a nebudem sa k nemu viac vyjadrovať,  dnes som si ale na to ešte netrúfla :). Celkom jednoznačne, kvetinková vôňa mi absolútne vyhovuje a vzhľadom na cenu doslova ohuruje aj výdrž vône.

saveonbeauty_yves_rocher_maska_recenzia

No a celkom na záver jeden vyhodenec. Luxusne sa tváriacu masku na pleť, vlasy a neviemčovšetkoešte od Yves Rocher som dostala do daru od kamošky pred cécéá rokom, ak si dobre pamätám. Masku som použila bohužiaľ len zopárkrát, keďže ma trošku poštipkávala na tvári a k použitiu na inú časť telesnej schránky som sa, holt, nejak nedostala. Keď som jej chcela dať v marci šancu na reparát, z tuby sa mi na ruku doslova vyliala a to bolo predzvesťou je rýchleho konca. Teda, ani tak nie predzvesťou, ako skôr jej koncom. Nuž, na tej odporúčanej dobe spotreby niečo asi naozaj bude...

Tak a sme na konci – ak ste to zvládli bez ujmy, úprimne vám blahoželám, pretože ja už chytám tik do ľavého oka a obchádzajú ma mdloby.
Máte skúsenosť s niektorými vecičkami aj vy? ;)

- cc -

4 komentáre:

  1. Tak tie pumpičkové krémy na ruky prídu aj mne veľmi praktické, avšak u mňa je problém už len ten, že krém na ruky nemôžem použiť nikdy, jedine večer pred spaním, pretože nemám rada pocit mastných rúk a potom ako mám všetko tak chytať. :-D Ako nápad je to síce fajn, ale tiež mám doma kopu vecí, ktoré som prestala používať, pretože ich mám príliš dlho. A aj enyzmatický peeling vyzerá celkom fajn, prečítam si určite aj recenziu na ňho. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ja by som sa mazala hadam permanentne, ale tiez mavam problem s niektorymi druhmi prac potom :)
      Nedrzim sa vyslovene datumami spotreby na kozmetike, ale zmena vone alebo konzistencie je uz jednoznacny signal.

      Odstrániť
  2. Áno, uznávam, si blogerka. Dosť veľa vecí spotrebovaných, ale pamätám si články kde toho bolo ešte oveľa viac :)))).
    A áno, skúsenosti mám, pozitívne, negatívne aj neutrálne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D Je to mozne, ale myslim, ze text na dve A4ky som este nemala! :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...