piatok 4. mája 2018

Aprílové IN NEWS

Moje aprílové /ne/nákupy boli také zodpovedajúce tomuto mesiacu. Trošku bláznivé, ale najmä maximálna všehochuť. Popri takých tých vecičkách, ktoré nutne potrebujete na svoje prežitie, obohatili moju zbierku kozmetiky aj narodeninové darčeky, darčeky k nákupu a nejaké záležitosti na testovanie.
Aj keď som sa snažila dať tomu všetkému hlavu a pätu, nejak sa nezadarilo adekvátne naštartovať mozgové závity a tak si to dáme presne tak, ako to mám najradšej. Teda: haj-buj :).

saveonbeauty_parfum_recenzia


Začnime parfémami, pretože tých nikdy nie je dosť a vždy potešia – za predpokladu, že nedostanete niečo, čo vám smrdí, že. Toto ale určite nie je náš dnešný prípad, pretože Illicit od Jimmy Joo milujem a keďže ide o narodeninový darček od môjho chlapa, o to viac sa z neho tešiť musím, že :D. No a aj keď som vám ho na blogu už ukázala, naozaj bojujem s myšlienkou, že mu venujem nejaký ten samostatný článoček.
Samostatný, alebo ho možno spojím s recenziou na Reve EDP od Van Cleef & Arpels, ktorý som si vybrala na testovanie z Elnina. Vôňu už trošku poznám /veď preto som si ju aj vybrala, že/, dajte mi ale ešte nejaký čas, nech sa jej pozriem na zúbok detailnejšie a o výsledku môjho výskumu vás poinformujem, off course.

saveonbeauty_larens_kozmetika_recenzia

Po dlhšom čase bolo treba doplniť aj zásoby mojej obľúbenej skincare. Larens, ako inak. Novinkou je pre mňa Syn Ake očné sérum, ktoré už usilovne testujem a neviem sa dočkať, keď vám o ňom budem môcť napísať. Zvyšné vecičky – teda Dermo Wash gél na čistenie pleti a GLA pleťový krém – ste už na blogu videli a mne už neostáva iné, len mazať a tešiť sa z nich. Opäť.

saveonbeauty_clinique_high_impact_recenzia


Set na oči od Clinique ste už na blogu mohli vidieť tiež. Riasenku a krém na oči milujem čím ďalej, tým viac, odličovač sklamal, ale to už viete /a ak by ste nevedeli, omrknite článok ;)/. Nič to však nemení na tom, že zo setu ako takého sa neskutočne teším a niečo mi hovorí, že k tým dvom vecičkám sa ešte budem musieť vrátiť!

saveonbeauty_kozmetika_recenzia

Tónovací krém zn. Nivea som vám na blogu pripomenula len celkom nedávno. K nákupu bol darček v podobe mojej obľúbenej micelárky na citlivú pleť. Obe vecičky výdatne deriem a vytešujem sa z nich – patria jednoznačne k top produktom značky!

saveonbeauty_avon_bb_lak_na_nechty_recenzia

Nemožné sa stalo skutočnosťou. Claire Clairmont sa po pár tisícročiach aspoň občasne vrátila k nude lakom na nechty a to je teda čo povedať! Ono totiž nude laky majú jednu nespornú výhodu: môžete k nim použiť akýkoľvek rúž alebo si obliecť handry akejkoľvek farby bez toho, aby ste pôsobili celkovým vizuálom ako papagáj. Na tie výrazné farby som samozrejme nezanevrela ani omylom, ale musím uznať, že tento BB lak od Avonu v odtieni Caring Creme ma dostal! Síce trošku šmuhuje, ale pri dvoch vrstvách to spoľahlivo dáte – výsledkom je krásna, sýta farba so stopercentným krytím, ktorá bude vyzerať obzvlášť dobre na opálenej pokožke. Teším.

saveonbeauty_alverde_pletovy_peeling_recenzia

Pleťový peeling od Alverde je pre mňa novinkou. Vybrala som si ho na testovanie pre tentokrát maximálne vypočítavo, keďže som prednedávnom dorazila svoj starý peeling, nič to ale nemení na veci, že sa na jeho testovanie teším, zrealizujem ho zodpovedne a dúfam, že vám o ňom budem písať s radosťou :).

saveonbeauty_kozmetika_recenzia

Doplniť bolo treba aj staronové zásoby ďalšej pleťovej, telovej a vlasovej starostlivosti. Väčšinu vecí z blogu už tiež poznáte a keďže sa u mňa vyskytujú so železnou pravidelnosťou, asi si domyslíte, aký vrúcny je môj vzťah k nim :)

saveonbeauty_nakupy_april_2018

saveonbeauty_cien_pena_na_chodidla_recenzia

Podobne dopadla aj návšteva Lidlu, kde som si z limitky okamžite uchmatla moju obľúbenú penu na nôžky, sprcháč, sladučko voňajúci po ananáse a iných tropických sajrajtoch, lak na vlasytelové mlieko, ktoré mám doma v už asi milióntomôsmom balení!

A to by bolo všetko. Čím ste sa minulý mesiac potešili vy? ;)

- cc -


6 komentárov:

  1. Ten kokosový šampón mám veľmi rada. Už ani neviem, koľko balení som minula. After Sun od Sun Dance býva tiež dosť dobrý. A peeling uvidíš, mne vôňa tohto radu príliš nesedela.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kokosovy set bol v akcii v DMke za nejakych 90 centov, tak sa trosku obavam, ci nekonci...
      Co sa tej vone peelingu tyka, tiez sa nejak neviem rozhodnut, ci mi to vonia alebo smrdi. V kazdom pripade, nic moc.

      Odstrániť
  2. Velmi se těším na recenzi pleťového peelingu od Alverde :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Uz by bola davno byvala na blogu, len cakam este na micelarku a spojim to do jedneho clanku radsej ...

      Odstrániť
  3. Ja len bežnými vecami, s výnimkou denného krému s SPF od Medik8 a je ÚŽASNÝ !
    A ani sa nečudujem, že Ti Clinique All about eyes padol dobre, je to môj miláčik.
    Čo sa týka Peelingu na pleť od Alverde, nebola by som veľmi optimistická, u mňa nerobil NIČ. príliš jemný, také pre bábätko.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Krem od Clinique milujem cim dalej, tym viac a urcite este kupim! Aj ked mam dalsieho velkeho milacika - aj ked trochu ineho razenia - a recenzia nan bude uz zajtra :).
      Alverde peeling... taky, no, neublizi :D.

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...