piatok 8. júna 2018

Májoví spotrebovanci


Ďalší mesiac v ťahu a ja si pokladám za povinnosť opäť raz zbilancovať, koľko a čo všetko sa mi podarilo poslať na onen /kozmetický/ svet. V máji to teda nebol žiadny záhul, to vám poviem rovno. Za vlasť padli nejaké tie stálice, o ktorých sa už príliš rozpisovať asi nemusím, máme tu ale aj zopár vecí, ku ktorým vyjadriť sa skrátka a jednoznačne treba.

saveonbeauty_out_news_maj_2018

Ak by som niečo mohla označiť za moje sväté grály, tak rozhodne ružovú vodu od Purity Vision, mikroceruzku na obočie od NYXpeelingový sprchovací gél od Oriflame s vôňou malín a mäty
Tieto vecičky skrátka k životu nutne potrebujem a len ozaj málokedy ich u mňa doma práve nenájdete. Zdá sa však, že zopár tých svätých grálov Claire Clairmont nám tu po dnešku pribudne.
A začneme hneď tým, čo milujem asi najviac a odporúčam všetkými tridsiatimiôsmymi prstami

saveonbeauty_nuxe_pletova_maska_recenzia

Ak ste ešte neskúšali termoaktívnu Aroma-perfection čistiacu pleťovú masku od Nuxe, rozhodne toto vaše fó-pá napravte čím skôr. Účinky, vôňa, konzistencia a samotný proces aplikácie masky je tak úžasný a príjemný, že táto pleťová maska aktuálne okupuje prvé miesto v mnou vlastne práve vymyslenom rebríčku obľúbených pleťových masiek. Rozhodne odporúčam a neviem sa dočkať, kedy na masku natrafím v nejakej sympatickej akcii.
Keď už sme začali od toho najlepšieho, tak v tom aj budeme pokračovať. 

saveonbeauty_trend_it_up_gel_na_obocie_recenzia

Gél na obočie od trend IT UP obletel blogosféru a nevyhol sa ani mojim beautyblogerským luhom a hájom. Rozhodne som za to rada, farba je síce pre mňa osobne nie úplne podstatná, keďže obočie upravujem ceruzkou, ale tá fixácia je naozaj dokonalá. Momentálne mám doma bezfarebnú verziu gélu, keďže môj odtieň XY /ups, zabudla som :D/ bol práve vypredaný - ale popravde? Je mi to úplne jedno – viď vyjadrenie vyššie :).
Neónkové laky na nechty od Dermacolu skrátka k letu patria, o tom žádná :). Na fotke vidíte odtieň 12 Neon Love, čo je vlastne neónková červená s veľmi slabučkým nádychom do ružova /aj keď na fotke nižšie tá farba vlastne vôbec nezodpovedá realite :D/. Ku kvalite lakov sa príliš vyjadrovať nebudem, sú určite fajn, ale rozhodne ich kupujem skôr kvôli odtieňom, než kvôli dych vyrážajúcej kvalite, že. Takže doma už ma čaká fľaštička číslo dva /a ešte asi milión odtieňov ružovej a iných neónovitostí/. 
Pozor! Pri neónkach od Dermacolu môžem stopercentne odporučiť len ružové odtiene, ktoré sú takmer všetky bez perlete – tie s perleťou /väčšinou žlté a zelené odtiene/, potažmo tie s trblietkami nekryjú na full ani v troch vrstvách a rozhodne nie sú až také neon!!!

saveonbeauty_out_news_maj_2018

To by bola dekoratívka a prejdime k zvyšku. Nechtíkový telový krém od Indulony patril počas celej zimy k mojich telomomazadlovým obľúbencom. Nielen, že mi krásne hydratoval a vyživoval pokožku, ktorá bola vláčna ešte na druhý deň ráno, ale – na rozdiel od nechtíkovej Indulony na ruky – aj krásne voňal. Ak sa dobre pamätám, zaradila som ho k top kozmetike za celý uplynulý rok, takže to už asi o niečom svedčí, že jo.
Veľmi spoko som bola aj s balzamom /a šampónom, ktorého práve domíňavam posledné zvyšky/ s kokosovým mliekom od Swiss O.Par pre lámavé, suché, ale aj tie normálne vlasy. je síce pravda, že v čase nákupu boli v rozprávkovej akcii každý pod jedno éčko, ale rozhodne to nebol primárny dôvod, prečo som sa k nim vrátila opäť. Skrátka fajn vlasová kozmetika, ktorá nevysušuje a vlasy sú po nej hebké a lesklé. Chcete ešte niečo viac?
Levanduľový krém na chodidlá zn. Avon, origo označovaný za nočnú starostlivosť /haha, u mňa sú všetky krémy na chodidlá nočné/ som sa rozhodla vyskúšať len tak a hoci na môjho miláčika z Déemky nemá /rozumej: nehydratuje a nevyživuje pokožku na nohách tak, ako krém na chodidlá s ureou od Baley/, používala som ho rada. Nebol nadmerne mastný, na nohách príjemne chladil a pekne voňal – aj keď tá vôňa okolo levandule asi prešla v minimálne tristošesťdesiatosemkilometrovej vzdialenosti a hodila po nej len polovicou tretieho očka, mi pripadá... Ale inak fajn.
Jo, vlastne sme pri kategórii #fajn - čo ale berte ako pozitívne zistenie, pretože tu dnes nebudeme mať asi žiadne prepadáky! Čo je teda u mňa čo povedať, že...
Krém na ruky 2v1 od Yves Rocher bol naozaj fajn. Paprčky celkom obstojne hydratoval, ale že by to bola nejaká bomba, to tiež povedať nemôžem. Ak by nejako očarujúco voňal, s pravdepodobnosťou hraničiacou s istotou by som do neho išla opäť, ale keďže to sa v tomto prípade nekonalo, kupovať ho dobrovoľne najbližšie roky asi v pláne nemám. 

saveonbeauty_nyx_ceruzka_na_obocie_recenzia

Poslednou vecou z májovej úrody spotrebovancov je Gliss Kur Oil Nutritive regeneračný Expres balzam na vlasy v spreji, taká tá dvojfázová vodička, ktorú pretrepete, aplikujete na vlasy a nemala by vám ich nadmerne umastiť.
Čo teda rozhodne môžem potvrdiť – a čo je asi tak jediná vec, ktorú môžem k tomuto balzamu povedať.
Balzam od Gliss Kur som používala asi tritisíc rokov s maximálnou nepravidelnosťou a ku koncu som ho zvykla použiť priamo pred umývaním vlasov /aby som ho konečne minula/. Úprimne som si nejaký ďalší efekt okrem toho neumastenia na mojich vlasoch nevšimla, ale keďže som ho používala tak, ako som ho používala, tak sa tomu vlastne vôbec nedivím.
A to je všetko, to by sme mali máj. Nebolo toho veľa, uznávam, ale na druhej strane - pre článok tak akurát. Uvidíme, čím zasa prekvapím samu seba v júni :).

Máte skúsenosť s niektorou kozmetikou z dnešného postu? A tiež sa vám už stalo, že ste si na niečo ani po spotrebovaní celého balenia neurobili názor? Viem, na beautyblogerku dosť prúser, že, ale čo už... Hlavne ma neprezraďte! ;)

- cc -

8 komentárov:

  1. Musím souhlasit s gelem na obočí Trend It Up, zrovna včera jsem doplnila zásobu:-) A neonky od Dermacolu mám ve třech odstínech, ještě se mi líbil čtvrtý, ale to už jsem se zapřela a nekoupila si ho:-D A teď jsi mně ještě navnadila na tu masku Nuxe, po nepříliš dobré zkušenosti s jejich balzámem by to chtělo spravit si něčím reputaci, asi vyzkouším:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ta maska je asi najlepsou vecickou od Nuxe celkovo, takze tu naozaj odporucam vyskusat.
      Laky Dermacol mam doma dokonca aj rovnake odtiene do rezervy, takze nieco mi o tom hovor! :D

      Odstrániť
  2. Před pár dny jsem zrovna ten krém od Indulony začala používat a zatím jsem z něj nadšená :) Produkty od Oriflame z té voňavé edice s vůní malin a máty jsem byla také spokojená.


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne nadšenie vydržalo až do konca :) a vône, tie sú pre mňa veľmi dôležité... Rada by som vyskúšala ešte telové mlieko z toho radu, nech mám tú malinovú vôňu pod nosom čo najdlhšie :)

      Odstrániť
  3. Ružovú vodu mám tiež rada, mala som aj túto no momentálne sa mi viac páči tá od značky Leganza. Je obohatená aj o ružový olej a teda pleť viac hydratuje ako čistá ružová voda. S kokosovým radom mám tiež dobré skúsenosti, šampón je perfektný a funguje aj na moje mastné vlasy. Vidím, že je fakt univerzálny.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tú vodu používam ako podklad pod séra/olejčeky, takže nutne v nej olej nepotrebujem. Ale rozhodne by som privítala nejaké väčšie balenie, toto sa pekelne rýchlo míňa.

      Odstrániť
  4. Moje dve lásky som tu našla. Sprcháč od Oriflame, ktorý beriem každý rok k moru (na piesok a opaľovák je dokonalý) a maska od Nuxe :).
    Lenka Brestenská

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...