piatok 7. septembra 2018

LARENS Silver Face Gel / áno či nie?

Dnešný článok vám dlžím už nejaký ten piatok až mesiac a ako vždy mi toto vedomie na duševnej rovnováhe veru nepridávalo. Pravda je taká, že som nielenže nemala v lete na nič, čo sa týkalo blogu, čas :), ale aj to, že som si na vecičku, ktorej venujem túto recenziu, tak nejak nevedela utvoriť názor. A to už je celkom blbé u beautyblogerky, že jo.
No ale ako plynuli týždne až mesiace, postupne som si uvedomila, ako to so mnou a so Silver Face Gelom od Larens vlastne je.

saveonbeautyblog_larens_kozmetika_recenzia

Viete ako moc milujem patladlo Repair Gel od tejto značky? Ak nie, tak si to prečítajte v tejto recenzii. Silver Face Gel sľubuje niečo podobné ako môj hlboko uctievaný Repair, avšak v silnejšej verzii, určenej len na tvár. Tomu, logicky, zodpovedá nielen cena, ale aj obsah sklenej fľaštičky, ktorá má len 30 ml a stojí cécéá 40 éčok /ja osobne som kupovala v nejakej akcii, cenu si už ale veľmi nepamätám/. 

saveonbeautyblog_larens_kozmetika_recenzia

V tomto prípade konečne chválim aj balenie – gél je ukrytý v jednoduchej, sklenej fľaštičke s plne funkčnou pumpičkou, viac k životu nepotrebujem.
Obsah je redšej konzistencie, jeho vstrebávanie je v každom prípade bezproblémové - chvíľočku pri vstrebávaní síce lepí, ale žiadna tragédia. Hoci výrobca odporúča použiť na jednu aplikáciu 4 až 5 pumpičiek, mne osobne bohate postačujú dve, takže aj vzhľadom k nie práve najväčšiemu objemu vám gél vydrží naozaj dosť dlho – ja som po cécéá troch mesiacoch asi tak v polke balenia.
Ešte jedna pripomienka k tým technickým záležitostiam – gél nevonia. Teda ani nesmrdí, ako sa občas sťažujú niektoré užívateľky /vrátane mňa :D/ na môj milovaný Repair.
Teraz ale zopár slov k tomu, čo nám od tejto Veci sľubuje výrobca – a pre detailné zloženie a účinky mrknite určite sem.

saveonbeautyblog_larens_silver_face_gel_ingredients

Ja aspoň v skratke: Gél je určený najmä na citlivú a problematickú pleť /ktorú, holt, ja aktuálne nemám/. Jeho zložky majú stimulovať obnovu prírodného kolagénu, vyživovať pleť, zmierňovať podráždenie a redukovať tak viditeľné príznaky starnutia, okrem toho má pleť hydratovať a rozjasňovať. Koloidné striebro a kremík pomáhajú zas v boji proti akné.
Možno práve táto informácia mala vplyv na to, že som si začala všímať práve to, že zo začiatku bola moja pleť suchšia než obvykle. Ako jo, dávala som poctivo ráno aj večer poriadny pleťový krém a žiadne experimenty som nerobila, furt som mala ale pocit, že Repair Gel je pre moju pleť príjemnejší, čo sa tých technických prejavov týka.
To by som ale nebola ja, keby som sa vzdala, že. A preto som donemoty testovala a testovala.
A viete čo? Po čase /aspoň teda ja sama som dospela k tomuto názoru :)/ si moja pleť zrejme na silu Silver Face Gelu natoľko zvykla, že som si ani nevšimla ako a ten pocit vysušenosti celkom zmizol.

saveonbeautyblog_larens_kozmetika_recenzia

Ako teda po tých cécéá troch mesiacoch hodnotím účinky? V globále pôsobí vecička na tvár silno vypínajúco /bez toho, že by to bolo pre vás nepríjemné/ a viete si predstaviť, čo sa v takom prípade deje s drobnými vráskami, že. Pleť pôsobí tak nejak sviežejšie, mladšie a celkovo skrátka vidíte sama, že na prvý pohľad vyzeráte lepšie. Pleť je pekne hydratovaná, ale samozrejme krémovať musíte, o tom niet pochýb.
Ja osobne Silver Face Gel používam vždy len na noc, takže problémy s prípadnou následnou aplikáciou mejkapu posúdiť neviem, ale žiadne žmolkovanie ani nič podobné moje senzory nezaznamenali, preto si myslím, že s týmto problém nebude.
Ak mám vysloviť nejaký konečný verdikt... Rozhodne by som sa k tomuto produktu opäť rada vrátila /a určite to po čase aj urobím/, pretože je funkčný, ale furt mám nejaký taký pocit, že môj vzťah k Repair Gelu je o niečo vrelší a žiť nedokážem práve bez neho. A fuckt sa ma nepýtajte, čím to je, pretože moja pleť je pri používaní Silver Face Gelu naozaj dobrá – ale Repair je skrátka miláčik a bodka :).
Ak by ste mali záujem o túto vecičku, mrknite do tohto e-shopu – odporúčam počkať na obľúbené akcie dvaplusjeden alebo na nejaké to percento dole, ktoré salón Adelma pomerne často robí. Rozhodne môžem toto sérum len a len odporučiť a udeliť mu niečo iné než absolutórium by bolo hádam aj hriechom.

hodnotenie: 10/10

Zhodnotenie vecičky po spotrebovaní nájdete tu.

Skúšali ste niečo od značky Larens?

- cc -

4 komentáre:

  1. Znaš´čku poznám, pár mesiacov som ju používal aj na deň aj na noc.
    Za mňa skvelé produkty, ktoré ale mne nič nerobili. Ani zlé, ale bohužiaľ ani dobré.
    V každom prípade servis je perfektný.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S poslednou vetou plne súhlasím :).
      Ja som si fakt na túto vecičku dlho nevedela utvoriť názor, okrem toho vysušovania som celkom dosť dlhú dobu moc toho efektu nevidela - na rozdiel od Repair gélu, ktorý ma odrovnal hádam po prvom použití. Každopádne by som rada vyskúšala ešte nejaké "sérum" od nich...

      Odstrániť
  2. O téhle značce čtu snad úplně poprvé :-) takže nezkoušela.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Odporúčam vyskúšať :D ja už tu na ňu pár recenzií mám, tak kľudne omrkni :).

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...