piatok 30. novembra 2018

Novembrové nákupy /a iné/

V dnešnom článku mám pre vás už zasa menšiu nálož nákupov a noviniek v mojej kozmetickej domácnosti a nedokážem sa zbaviť pocitu, že o ničom inom ako o nákupoch a spotrebovaných výrobkov ani nepíšem! Čím sa teda nechcem sťažovať, ako to všetko strašne letí, len mám niekedy pocit, že aby som vám stíhala bližšie poreferovať o všetkej mojej kozmetike, ktorá za niečo stojí, musela by som písať články aspoň každý druhý deň.
Keďže toto ale je rozhodne nad moje časové možnosti, tak si tu tie hauly budeme dávať asi ešte nejaký ten piatok, snáď to bude aj pre vás plne uspokojivé :). Na moje pomery bolo toho celkom dosť - aj keď sa mi opäť raz podarilo úspešne vyhnúť psychiatrii menom black friday, z ktorej jedinými úlovkami boli podložka pod myš do roboty za europade a akciové balenie Actimelu. Nuž, nie každá beautyblogerka je shopping positiv počas dní, keď vás nakupovať nútia! ;)

saveonbeautyblog_larens_kozmetika_recenzia


Začnime tým najlepším. Trenčianske Štúdio zdravia a krásy ADELMA a značka Larens si pre nás pred Vianocami pripravili úžasne nakombinované sety kozmetiky a jednému som neodolala ani ja – za megasupercenu obsahoval môj milovaný GLA pleťový krém, Hyaluron Sérum, enzymatický peelingSyn Ake Eye & More očné sérum. Peeling a maska v jednom bol bonus na testovanie – čiže všehovšudy môj najlepší nákup ever, akcia dvaplustri! :D

saveonbeautyblog_in_news_november_2018


Vecičky pre potešenie oka, ducha a tela, asi tak by sa dala stručne a výstižne /vždy som v tom bola dobrá! :D/ popísať kozmetika, ktorú vidíte na fotke vyššie :). Aj keď ten tekutý rúž od ANASTASIA Beverly Hills zaváňa trochu prúserom. Na blogu čoskoro!

saveonbeautyblog_in_news_november_2018

Hydratačné sérum zn. Lavera som dostala na testovanie z e-shopu Naureus a keďže ho už nejaký ten týždeň poctivo testujem, recenzia naň bude čoskoro. Vlastne... asi aj skôr, ako by ste čakali :)
Čo, naopak, asi nebude tak celkom prípad Gossip paletky očných tieňov novej déemkovskej značky 183 DAYS /opäť testovačka z Déemky, ako inak!/, pretože som stále nemala možnosť nafotiť ju /zlý čas, zlé počasie, zlé svetlo rovná sa zlá JA!/ a keďže ju nechcem fotiť rozprplanú, tak si na článok o nej ešte nejaký ten piatok budete musieť počkať.
Zvyšné vecičky sú darčekom od kamarátky. Jo a ten olej je zo Sardínie! :D

saveonbeautyblog_in_news_november_2018


Zvyšné veci sú už moje obligátne potrebné nákupy a k nim vyjadrovať sa snáď ani netreba. Určite si viete predstaviť aj bez môjho obkecávania, čo z toho bolo potrebné naozaj a čo bolo len megavýhodné a potrebovala som to práve a len z tohto dôvodu ;).

A sme na konci. Čo vy a Black Friday? Ignorujete alebo idete s davom?

- cc -


6 komentárov:

  1. Išla som s davom ale vrámci možností a krotila som sa :D Na Notine som ale musela pár eur nechať :D
    Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Black Friday úspešne ignorujem nejaký ten piatok.
    Hrozne mi vadí tá komerčná stránka veci, najmä pred Vianocami. Brutálne mi to lezie na nervy.
    Nie som žiadna eko - bio - raw žena, ale čo je moc, je moc.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tu Balea vanilku musím zkusit :)

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pokiaľ myslíš penový sprcháč, tak ten určite musíš :) klasický je "len" fajn :) vanilka je moja srdcovka, no...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...