pondelok 5. novembra 2018

Októbrové prírastky


Október bol na prírastky v mojej kozmetickej zbierke možno nie celkom bohatý, ale aspoň zaujímavejší a ja mám pocit, že sa pomaličky rozbieham ;). Na druhú stranu, teší ma, že aspoň týmto sa mi darí nepodporovať ten konzumný spôsob života, ktorý valcuje spoločnosť, že jo, ha ha. /Čo ale asi fuckt svedčí o tom, že starnem! :D/
Takže, čo najzaujímavejšie, zaujímavé aj nezaujímavé obohatilo moju zbierku počas minulého mesiaca?

saveonbeautyblog_clinique set


Okrem kvapiek do nosa a asi tony papierových vreckoviek, keďže som presmrkala asi celý október, to bolo najmä s vecičkami na testovanie vcelku pozitívne. Od Elnina som obdržala nielen sympatický set pleťovky od Clinique, ale aj malé prekvapko v podobe boxu s kozmetikou, vydaného pri príležitosti 15. narodenín Elnina v spolupráci s loono.cz a ich kampaňou, propagujúcou samovyštrenie prsníkov a semenníkov ako prevenciu onkologických ochorení. Čo box ukrýval, to som vám už ukazovala na insta aj FB, ale pre veľký úspech foto ešte raz :D. A ja sa z boxu naozaj neskutočne vytešujem!

saveonbeautyblog_elnino_box

Déemky som si vybrala na testovanie novú limitku baleáckeho laku na vlasy s vôňou kaktusových kvetov a jazmínu a priznám sa, trošku ma z neho bolí hlávka. Lak som si totiž vybrala čisto zištne /práve mi dochádzal môj starý :D/ a aj keď mám tieto laky naozaj rada, furt premýšľam, ako ho zakomponovať do článku, ktorý bude čitateľsky atraktívny, že :).

saveonbeautyblog_benefit_they´re_real_riasenka

Miniatúrka riasenky od Benefitu bola darčekom k aktuálnemu číslu Elle. Neviem, koľké z vás ženské časáky čítajú, ja poviem narovinu, že patrím k tej skupine prudkých ignorantov – aj keď som istý čas pre jeden z nich písala, nečítala som ani vtedy :) – a kupujem ich len v presne takýchto prípadoch :). Občas totiž narazíte na naozaj zaujímavú vecičku, ktorá je „zadara“ a to bol teda aj prípad They´re Real! riasenky. Mám taký pocit, že asi bude aj recenzia a schválne som zvedavá na tie vaše dojmy.

saveonbeautyblog_nakupy_oktober_2018

Zvyšné vecičky už boli také tie klasické nákupy, poznáte to. To potrebujete, to potrebujete... a keď už je to v akcii, tak zoberiem aj to... Mikroceruzky na obočie od Catrice ako súčasť povinnej výbavy som vzala rovno v počte dva kusy /aj keď na fotke jedna chýba, pretože som ju už stihla spotrebovať, off course x-(/, rovnako ako laky na nechty od Trend It Up. A penový kondicionér od Pantene? O tom si tu asi ešte prečítate, možno aj v článku spoločne s lakom na vlasy od Baley ;).
Pri deodorante od Borotalco som poprela svoje vlastné prvé ja a rozhodla som sa dať šancu sprejovej verzii, aj keď tie rozhodne neuprednostňujem. Za zmienku stoja snáď ešte napodobeniny vôní z e-shopu krasnevune.cz – jo, nie že by ma netešilo nakupovanie originálov vôní, ale keďže som na vône maniak, ktorý je schopný striekať ich na seba v hektolitroch bez ohľadu na to, aký ich pôvod je... Takže v snahe vyhnúť sa finančného krachu sme sa s kamoškou rozhodli, že skrátka tieto vône ocheckujeme. Ak budete chcieť recenziu, dajte vedieť – ale zatiaľ to vyzerá viac než zaujímavo!

No a sme na konci. Priznajte sa, akým výhodným nákupom ste podľahli minulý mesiac vy? ;)

- cc -

8 komentárov:

  1. Boxík Elnino mám tiež a strašne sa mi páči, sú v ňom skvelé produkty. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, aj keď som ešte všetko vyskúšať nestihla :), rozhodne potešil!

      Odstrániť
  2. Odolala som cšetkému a nič extra, okrem očného krému na deň od Medik8, som odolala. Bola som dobrááááá.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Predpokladám, že to bola tiež slušná pálka :)

      Odstrániť
    2. Vieš čo, zisťujem, že keď chcem kvalitné, musím platiť. Málokedy sa stane, že je skincare za malé peniaze, bohužiaľ.

      Odstrániť
    3. Vieš čo, výnimky sa nájdu, ale pre našu vekovú kategóriu veru už tak moc často nie :'(
      :DDD

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...