piatok 15. marca 2019

JOHNSON´S Soft & Pamper sprchovací gél / na jarnú strunu...

Jar sa blíííííži! A viete čo? Dávno som vám nepísala o nejakom super jarnom sprchovacom géle! :D A keďže som presvedčená o tom, že vám samostatné recenzie tohto typu na mojom blogu určite chýbajú... takže dnes máte smolu! :D
Johnson´s Soft & Pamper sprchovací gél s vôňou ananásu a ľalie.

saveonbeauty_johnsons_sprchovy_gel_recenzia

Aby som pravdu povedala, na tento sprcháč ma nalákala značka /od ktorej som dávno nič nemala/ a ten letný ananás na obale. Vôňu ananásu milujem a kozmetika nie je výnimkou – v tomto prípade tolerujem dokonca aj také tie umelo pôsobiace, presladené vône, pokiaľ naozaj pripomínajú ananás!
Ku kúpe tohto sprcháču sa viaže ale taká trochu trapkovská príhoda. Ako asi viete, na sprcháčoch Claire Clairmont ulietava a na vône si skrátka potrpí. Preto mi nebolo ani trochu blbé vyslať pani predavačku zobrať z výkladu posledný kus ananásového sprcháču, aby som si mohla k nemu pričuchnúť – keďže tie ostatné ma až tak neohúrili.
Čo mi ale blbé už bolo, to bolo poslať ju tam s ním naspäť :D a tak som ho vzala, aj keď, popravde, tá vôňa ma na prvý oňuch dosť sklamala – čakala som niečo naozaj ananásové /rozumej: umelohmotný ananás/a toto tak nevoňalo ani omylom! Ale čert to ber, 750ml za nejakých 3,15...
Po prvom použití prišlo ale milé prekvapenie.

saveonbeauty_johnsons_sprchovy_gel_recenzia

Napriek tomu, že som rátala, že pôjde skôr o krémový sprcháč, ide o gél. Ten je tak akurát hustý a pôsobí už na prvý pohľad tak trošku olejovo. Že krásne pení, to vám snáď hovoriť nemusím – mám to skrátka rada.
Najúžasnejšia je ale tá vôňa – kvôli nej pre vás /a sama pre seba/ píšem túto recenziu.
Niekoľko rokov po sebe som nostalgicky fičala každú jar na mandarínkovom sprcháči od Dove a teraz tu máme favorita nového! Vo vôni cítiť aj ten ananás, avšak ani trošku umelý – odér je maximálne prirodzený, nepresladený, pančnutý vodou a stromami. Jo, vodou stromami! A mladými listami, pučiacimi kvetmi... Naozaj v tom cítim jarnú, prebúdzajúcu sa prírodu a tá vôňa ma okamžite prenesie k vode, obkolesenej zeleňou, s čerstvým ananásom v paprčiach :). Dokonalosť sama!

saveonbeauty_johnsons_sprchovy_gel_recenzia


Ja chápem, že to, ako vône vnímame, je asi tá najindividuálnejšia vec pod slnkom, ale ja som vám skrátka o tomto mojom novom miláčikovi napísať musela :). Že nevysušuje pokožku ani nerobí žiadnu inú neplechu, to vám hovoriť ani nepovažujem za potrebné - je to sprcháč hydratačný, takže opak by robiť ani nemal, že jo. Ale, holt, aj keby to robil... kombináciu ovocia a kvetov skrátka uctievam tak hlboko, že by mi hádam nevadilo ani keby diery do kože vypaľoval, ha ha.
No a sme na konci, viac vás trápiť nebudem :).

hodnotenie: 10/10

Aké vône v sprcháčoch uprednostňujete vy? A ktoré ročné obdobie je vaše najobľúbenejšie? :)


- cc -

8 komentárov:

  1. Mám rada jar a leto, zimu beriem iba ak je sneh. Čo sa týka vôní tak mám rada kvetinové alebo sladké, ovocné nie sú nič pre mňa.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ou jééé, jar a leto, súhlasím! Zima u mňa neprechádza ani so snehom - resp. nevadí mi tak ani ten sneh a mráz ako to, že je tma už o pol štvrtej x-( a to nielen z toho bjútyblogerského hľadiska! :D

      Odstrániť
  2. túto značku už dlhšie nepoužívam, ale neviem prečo, vyzerá byť naozaj fajn ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nápodobne, asi zišla z očí zišla z mysle. Sprcháč je naozaj fajn...

      Odstrániť
  3. Táto značka je pre mňa pasé už 15 rokov odkedy sa mi narodila dcéra a pediatrička ma vystríhala pred ňou (kozmetickou značkou, nie dcérou) kvôli jej obsahu :))).
    Inak milujem LETO a TEPLO.
    Teraz som nakúpila novinky od Nivey a tie voňajú fantasticky ! A samozrejme Dove, ten je pre mňa čo sa týka sprcháčov jednotka na trhu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čo ti ja viem, myslíš že DOVE alebo NIVEA je niečo iné? Ja ani ne :D okrem toho, pri sprcháčoch mi zloženie až tak nevadí... Ale keď má človek nejaké problémy, tak jasné.
      Joooo, teplo, to je tiež moje :)

      Odstrániť
  4. Tuhle značku jsem si za poslední dobu velmi oblíbila :-) hlavně co se šamponu týče. Mám velmi citlivou pokožku. Žádný produkt mi jí nedokázal zklidnit, ale růžový s arganovým olejem šampon od téhle značky to dokázal :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak k šampónom od nich som sa ešte nedopracovala, ale nevylučujem, že raz to príde :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...