utorok 18. júna 2019

NUXE Huile Prodigieuse Or / najabsolútnejší letný must-have, PART 2

Ak by som mala vybrať jeden – jediný produkt, ktorý dokonale symbolizuje leto, tak to bude pre mňa práve Vec, o ktorej vám budem dnes písať. Pokiaľ si pamätáte, matne som ju už spomenula v článku s minuloročnými letnými obľúbencami a dnes, po cécéá roku, tu máte plnohodnotnú recenziu na plnohodnotné balenie. Multifunkčný suchý olej od Nuxe v zlatom, trblietkovom prevedení som si vybrala na testovanie z Elnina práve v tom najideálnejšom čase – aby ste si stihli o ňom na začiatku letnej sezóny nielen prečítať, ale aj po ňom chňapnúť! :) A ja sa sama čudujem, ako som mohla tomuto kultovému produktu tak dlho odolávať...

saveonbeauty_nuxe_huile_prodigieuse_or_olej_s_trblietkami_recenzia

Luxusné zlato v sklenom flakóniku. Asi takto nejako by som mohla popísať olejček od Nuxe a tým pádom aj ukončiť túto recenziu. Milujem ho!!! Milujem efekt, aký zanecháva na pokožke a milujem jeho vôňu! Ale poďme teda na vec pekne po poriadku, toto patladielko si to určite zaslúži.

saveonbeauty_nuxe_huile_prodigieuse_zlaty_olej_recenzia

Olejček zoženiete vo viacerých prevedeniach – nielen tých veľkostných, ale aj typových. Na Elnine nájdete napríklad nielen toto moje 50 ml balenie, ale aj stovku či rovno stovku tester, ktorý sa, off course, oplatí najviac. Okrem toho, ak nefičíte na trblietkach, môžete omrknúť aj verziu klasickú, ktorá vašu pleť „len“ zvláčni a prevonia. Značka už vyrába aj ďalšie verzie ako florale s novou vôňou či riche pre suchú pleť, tie zatiaľ ale na Elnine k dispozícii nie sú.
Ja ale celkom jednoznačne odporúčam práve trblietky, o ktorých vám dnes píšem.
Flakónik je sklený, pôsobí jednoducho, ale furt luxusne a obsah dostávate von cez klasický otvor /rozumej: dieru/. 

saveonbeauty_nuxe_huile_prodigieuse_or_recenzia

Je pravda, že kombinácia hustý olej a úzky otvor nie je práve najsamviac júzerfrendly, ale ide to a vy si aspoň ľahšie môžete odkontrolovať množstvo oleja, ktoré chcete naniesť na pokožku – a jasné, vďaka tomuto vám trebárs aj tá 50ml fľaštička vydrží celé veky!
Olejček vonia naozaj prenádherne. Podľa ofiko informácií by malo ísť o zmes vône kvetu pomarančovníka, magnólie, vanilky a dreva a kto si k nemu ešte nepričuchol, vrelo odporúčam napraviť to – garantujem, že sa na tejto hrejivej, kvetinovej vôni stanete takmer okamžite závislé! Ja už rok bojujem s pocitom, že nemôžem bez nej prežiť ani jediný deň.


saveonbeauty_nuxe_huile_prodigieuse_or_swatch

Ako som už spomenula, okrem vône milujem aj efekt tohto zlatého olejčeka. Samozrejme, najkrajšie vyzerá na opálenej pokožke, ale zaručene skrášli aj akúkoľvek belobu. Trblietky sú veľmi jemné, drobučké, vyzerá to maximálne prirodzene a zároveň božsky, chápete ma? :)
Olej je multifunkčný. To znamená, že ho môžete využiť nielen na pokožku tela, ale aj na tvár či na vlasy – obzvlášť v tomto trblietkovom prevedení je ten efekt božský všade! Keďže ide o olej suchý, tak sa ani nemusíte báť, že by vás nadmerne umastil. Môžete ho s kľudom Angličana pridať do vášho pleťového krému, do masky na vlasy či do kúpeľa – vďaka dvom typom vitamínu E a vzácnym rastlinným olejom vašej pokožke len prospeje. 

saveonbeauty_nuxe_huile_prodigieuse_or_recenzia

Takže tak, milé moje. Keď budem za pipinu, v mojich očiach sú v podstate len dva hlavné dôvody, prečo tento olej zaručene potrebujete – vizuálny efekt a vôňa. Všetko ostatné je u mňa už len pozitívny bonus a ja tomuto olejčeku ostanem verná hádam naveky!
Môj olejček zoženiete na Elnine za cca 14 éčok, čo je cena vzhľadom ku kvalite nie že nízka, ale celkom zanedbateľná :). Ja rozhodne odporúčam a teším sa, až vám budem písať recenziu na hydratačný krém tejto značky /teraz na Elnino za super ceny!!!/ ktorý ma za posledné týždne dostáva do kolien čím ďalej, tým viac a myslím, že pokračovanie série o letných prepotrebnostiach asi len tak neskončí! ;)

Skúšali ste niektorú verziu suchých olejov od Nuxe?

- cc -

8 komentárov:

  1. Měla jsem tu klasickou, nejdřív menší balení, pak jsem bez váhání šla do většího. A takhle třpytkatá verze mně už dlouho láká, já jsem trochu jako straka, co se třpytí, tomu neodolám:-D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja ho milujem v klasickej verzii, toto som si myslela, že nebudem chcieť ale... navnadila si ma :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To si píš, že ho budeš milovať aj v tejto verzii! ;)))

      Odstrániť
  3. Rada by som ho vyskúšala, no skôr asi ten klasický. Avšak na leto je takýto glitter efekt určite fajn.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som na Tvojom mieste išla rovno do tohto! Ten efekt je veľmi jemný, prirodzený a tie drobučké trblietky vidieť len na slnku!

      Odstrániť
  4. Skúšala, skúšala, vo viacerých verziách.
    Ako som bola nadšená touto značkou, tak ma postupne nadšenie z tejto značky prechádzalo a skončila som iba pri dvoch produktoch. Tomto oleji (v oboch verziách) a pri pleťovej maske.
    A súhlasím, je to TUTOVKA.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím s tým, že tieto dve veci sú the Best!!! Ja ale celkovo mám túto značku rada...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...