piatok 12. júla 2019

MOЙ by Stefanie Giesinger EDP / recenzia

Pre tentokrát som si na testovanie z Déemky vybrala vec tak trochu netradičnú. Že ako dosť bolo telových mliek, krémov na ruky, lakov na vlasy a podobných prkotín, ideme rovno na parfumovanú vodu. Zo spolupráce so Stefanie Giesinger vzišla značka MOЙ a v rámci nej aj vecička, ktorú už istý čas testujem a dnes som sa teda rozhodla zveriť sa vám so svojimi dojmami z nej.

saveonbeauty_mon_parfumovana_voda_recenzia

Parfumovanú vodu som obdržala – tak trošku bohužiaľ :) - len v tej malej, 15ml verzii, ktorá je síce ideálna do kabelky, ale trošku ma mrzí, že si nemôžem zaujúkať, prípadne nezaujúkať nad estetičnom plného balenia. Podľa obrázkov v e-shope vyzerá trochu retro, ale celkom fajn – každopádne toto moje balenie je úplne obyčajné kabelkové. Na druhú stranu, kvalite pumpičky nemôžem vyčítať nič, takže v podstate čo budem frfľať, že.

saveonbeauty_mon_by_stefanie_giesinger_parfumovana_voda_recenzia

Poďme ale k vôni samotnej. Podľa ofiko informácií by malo ísť o vôňu drevitú, kvetinovú, ktorej hlavu tvorí mandarínka, korenie a kadidlo, srdce vodné akordy, slivky a zázvor a základ cédrové a santalové drevo. Okej, niektoré odéry si nie celkom viem predstaviť, ale neva, poďme na moje dojmy.
Vôňa na mňa pôsobí hneď na začiatku sviežo, dosť citrusovo – presne tá mandarínka! – trošku kvetinkovo a celkom dosť púdrovo. Je to typ vône, ktorá ma nie celkom dostáva do kolien, ale rozhodne to ani nie je niečo, čo by som nebola ochotná na sebe strpieť.

saveonbeauty_mon_by_stefanie_giesinger_eau_de_parfum_review

Po pár minútach už začne prevažovať sladká a púdrová zložka, citrusy cítiť čím ďalej, tým menej a naopak – ten púder prevažuje čím ďalej, tým viac. Takže v konečnom dôsledku mám dojem, že som sa vyváľala v detskom púdri a vlastne sa sama neviem rozhodnúť, či mi je táto vôňa príjemná alebo nie. Myslím, že je to také niečo medzi. Zároveň vôňa pôsobí celkom univerzálne a viem si predstaviť, že by som ju mohla používať celoročne - a možno aj v každú dennú i nočnú hodinu, aj keď skôr mi sedí na deň.
Posledné záchvevy odéru cítim na sebe do tých 3 hodín po nanesení, viac určite nie. Výdrž na mne teda nie je nejaká extrémna, každopádne v tomto smere som nejaké zásadné očakávania ani nemala.

saveonbeautyblog_mon_by_stefanie_giesinger_parfumovana_voda_recenzia

Kabelkovú verziu MOЙ parfumovanej vody zoženiete v Déemke za necelých 8 éčok, za 50ml full verziu vysolíte takmer rovnú dvacku. Nemyslím si, že sa ja osobne k tejto vôni budem chcieť opakovane vracať, avšak ak by som ju nejakou /bočnou/ cestou dostala, hádam by som spotrebovala aj to veľké balenie.
Písať recenziu na vône je vždy celkom dosť problém a vlastne bič na každú blogerku. Je jasné ako facka, že záleží len na vás, aké vône preferujete, ale taktiež aj na tom, ako vôňu bude vnímať ten váš nos – a garantujem vám, že v takých 50 percentách sa zhodnúť v názore absolútne nemusíme! Takže odporúčam len jediné – očekovať v Déemke tester ;).

Zhodnotenie produktu po /ne/spotrebovaní nájdete tu.

Pričuchli ste si už k tejto vecičke? Ak áno, čo na ňu hovoríte? :)

- cc -



6 komentárov:

  1. Všimla som si tú značku, no moja zbierka parfémov je momentálne až enormne veľká. Mám doma tuším 3 veľké a pár menších čiže radšej sa pri tých v obchode nepristavujem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Múdro robíš, tiež túto stratégiu pomerne často využívam! :D

      Odstrániť
  2. Zatím nepřivoněla a to jsem v dm téměř jako doma:-D Ale za přivonění nic nedám, i když teď další vůni nepotřebuji a to ani v minibalení, mám vůní nějak moc a potřebuji je spíš zredukovat, zabírají místo:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nepričuchla. Dôvodom je, že parfémy kupujem iba v parfumérii, nie v drogérke. Vážne. Aby zo mňa nebolo nič cítiť po 3 hodinách je trošku drahá záležitosť.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...