piatok 27. septembra 2019

AVON Top Products / Quick Tip na zopár skvelých vecičiek


Už nejaký čas som sa zamýšľala nad tým, že zaradím na blog novú, pravidelno – nepravidelnú sériu článkov s najlepšími produktami jednotlivých značiek. Zamýšľanie to bolo, pravda, dosť náročné, pretože nie všetky značky mám také prelúskané - v konečnom dôsledku som ale usúdila, že je to vlastne jedno. Takže, dnes začneme značkou Avon... /a vôbec to nebude tým, že začína na prvé písmeno v abecede! :D/

saveonbeautyblog_avon_krem_na_ruky_recenzia
Dnešný článok by sme v podstate mohli brať aj ako topproduktový článok tohtoročného leta. Pretože dnes tu máme okrem mojich avoňáckych stálic, ktoré mám už overené rokmi, aj 4 nové vecičky, na ktorých ja osobne ulietavam posledné mesiace teda naozaj poriadne. A opäť raz ich zaraďujem k top produktom nielen sezóny, ale aj ever! To skrátka a jednoducho potrebujete.
Začnime práve balzamom na pery. Color Trend Lush Lips balzamy na pery od Avonu ja milujem a už roky sa na tom nič nemení! Tentokrát som očekovala verziu Sugar Cookie /tá moja je ešte v balení zo starších zásob, aktuálne vizuál trošku inovovali/ a chrochtám blahom opäť! A to dosť prudko.

saveonbeautyblog_avon_color_trend_lush_lips_recenzia

Ako áno, určite nepozerajme na obal, ktorý je zaujímavý akurát tak tým, že po pár týždňoch aktívneho používania ten papierik skrátka strhne do kelu každá jedna z nás a ostane nám len nie celkom vzhľadná a maximálne anonymná biela tubička. Vzhľadom k famóznosti obsahu toto ja v prípade týchto balzamíkov už dávno neriešim /potažmo sa pokúšam  neriešiť to/.
Ten obsah je ale úplne geniálny. Balzam je pomerne mastný, v lete nie celkom júzerfrendly vďaka tomu, že zvykne trošku mäknúť, prípadne sa na povrchu odlupovať, ale ten účinok na perách je naozaj výborný, to bez debát! Tiež jemne sladko chutí, krásne, naozaj sušienkovo vonia a čo je nemenej skvelé, verzia Sugar Cookie je tak ideálne ružová, že zanechá pery už len po vizuálnej stránke zdravo pôsobiace a zároveň nemáte – sorry, ale doslova! – zasratý od farby celý /biely/ dekel aj /bielu/ tubu – čo je vec, ktorá ma na týchto viac farebných balzamoch odjakživa dosť štvala.
Takže ja Avonu opäť raz tlieskam, toto naozaj vyšlo. Cena dosť často aj pod jedno éčko...
No a teraz môžeme prejsť ku krémom na ruky.

saveonbeautyblog_avon_kremy_na_ruky_recenzia

Tie klasické, glycerínové, mám opäť veľmi rada už celé veky. Naozaj ruky ochránia aj v tej najväčšej klendre bez toho, aby ruky extrémne umastili a okrem toho mi vyhovuje aj ich príjemná, nevtieravá vôňa. Aktuálne ma ale posadil na prdel ich relatívne novinkový rozžiarujúci krém na ruky s ružovou vodou a bambuckým maslom.
Jeho konzistencia a účinky sú presne také, na aké som zvyknutá pri klasických glycerínových krémoch – hustý, ale nie príliš hutný krém, výživný, ochranný a megahydratačný. Čiže v podstate všetko veci, ktoré som automaticky očakávala.
Čo som ale neočakávala ani náhodou, to je fakt s veľkým ef, že krém vonia takmer do bodky presne tak, ako môj obľúbený tuhý parfum od L´Occitane! Po ružičkách, pančnutých možno jemným nádychom ovocia, čojaviem... Závislosť. Absolútna.
Cena podobne ako v prípade balzamu, občasne aj pod éčko.

saveonbeautyblog_avon_planet_spa_hand_cream_recenzia

Trošku opačným prípadom sú 30ml pidikrémiky na ruky z línie Planet Spa. Vzhľadom k obsahu sú teda naozaj dosť drahé aj vtedy, keď sa práve nachádzajú v akcii – nezriedka ich zoženiete aj za takmer 4 eurá, čo je už celkom dosť. Nuž ale, keď ste ručnokrémikové fajnšmekerky a raz ich vyskúšate...
Ja som zatiaľ /už dvakrát/ očekovala hydratačný krém na ruky s vôňou levandule a jazmínu a vyživujúci krém na ruky s bambuckým maslom. Konzistencia oboch je luxusne hustá a ruky krásne vyživujú, hydratujú a chránia v každom počasí.
No a ja opäť raz závisláčim na vôňach. Vôňa levandule a jazmínu je klasická, asi aj ničím neprekvapujúca, ale furt nádherná. Naopak, vôňa krému s bambuckým maslom mňa prekvapila až príliš. Aj keď som už z tohto radu mala nejaké produkty, tento odér je odlišný ale že úplne maximálne. Krém na ruky totiž vonia presne ako karamelové salko, pančnuté výraznou porciou kávičky a verte, že je to vôňa viac než na zožratie! Mňam...

saveonbeautyblog_avon_foot_works_krem_na_popraskane_paty_recenzia

Prekvapením tohto leta je pre mňa aj krém na popraskané päty s ureou a AHA kyselinami. Nie že by tie moje boli až tak zdevastované, že jo, pravidelná údržba nepustí. Tento krém ma ale rozhodne megaprekvapil - a to až natoľko, že mám tendencie posunúť ho na prvé miesto v obľúbenosti ešte pred môj doteraz najobľúbenejší krém na chodidlá s ureou od Baley! A to už je čo povedať...
Krém je hustý tak akurát, aby vám nohy nadmerne neumastil, zároveň ale cítite, že sa o tie nôžky dokáže postarať presne podľa vašich najnáročnejších predstáv. Nesporným bonusom je aj balenie, ktoré máva často až 150 ml a cena sa zväčša pohybuje okolo 2 éčok... Čo viac dodať? Ďalší must-have nielen značky, ale aj ever.

saveonbeautyblog_avon_cosmetics_review

Jo, nedovolím si nespomenúť v tomto článku aj môj kedysi najobľúbenejší priesvitný lak, lak na štiepajúce sa a krehké nechty, používaný ako podlak aj ako nadlak. Aktuálne ho inovovali až natoľko, že obal vyzerá úplne, ale že úplne inak, ale účinok ostáva rovnako uspokojivý. On totiž nielen, že pomerne rýchlo zasychá, ale zabezpečí aj to, aby ste mohli vrstvy nanášať ihneď po sebe bez zbytočného vyčkávania, kým zaschne farebná vrstva! Trošku si občas síce pofrflem na pomerne úzky štetček – fuckt bol taký úzky aj na pôvodnej verzii??? – ale to sa prežiť furt dá.


No a teraz už len linky na moje must-have produkty od Avonu, keďže o týchto všetkých som vám písala už samostatné recenzie: podkladový očný tieň /rozumej: primer pod očné tiene/ – aktuálne má tiež inovované balenie; ružová pleťová voda; pleťové masky – aj keď niektoré z tých najlepších / článok tu, tutu/ už vyrábať asi prestali, myslím, že so žiadnou nešliapnete vedľa!
No a to by malo byť zhrubaasitakcécéá dnes odo mňa všetko. Snažila som sa vybrať v rámci značky naozaj to naj, čo mám overené rokmi aktívneho používania a čo kupujem furt a furt do nemoty.

Snáď dostatočne cítiť moje nadšenie zo všetkých vecičiek z dnešného článku. Používate niečo aj vy? A čo ďalšie mi môžete z avoňáckych katalógov odporučiť?
No a určite dajte vedieť, ako sa vám pozdáva nová akožerubrika! ;)

- cc -

12 komentárov:

  1. Rubrika je super, ja som asi tak rok dozadu mala podobnú, no až teraz si mi pripomenula, že som už dlhšie nič nepísala. Avon sa dosť zlepšil v poslednej dobe. Mne sa veľmi páči ich dekoratívka na obočie, potom olej na pery a krémy na ruky. Tie sú naozaj asi najlepšie na svete a ktorýkoľvek skúsim je super. Doma mám na tvoje odporučanie aj ružovú vodu, takže som zvedavá. A masky majú tiež skvelé.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím a dúfam, že budeš tiež spokojná s tou pleťovou vodou.
      Na tie oleje pozerám už dlho, no po Tvojom odporúčaní sa už hádam konečne rozhýbem :D.

      Odstrániť
    2. Ten olej síce pery nefarbí, ale úžasne hydratuje. Hádam ďalší balzam do zbierky :)

      Odstrániť
    3. S tým som ani nerátala, ide mi skôr o tú hydratáciu a možno aj lesk... Mala som podobné od Pupy a tie sa mi páčili dosť...
      Tak si počkám na nejakú dobrú akciu ;) dík za info!

      Odstrániť
  2. S balzámy na rty souhlasím, člověk by to od nich nečekal, ale jsem s nimi spokojená, teď jsem je načapala za dobrou cenu, tak jsem si objednala další příchutě a že jich mají na výběr dost, jak těch ovocných, tak třeba čokoláda nebo karamel.
    A souhlasit budu i s krémy na ruce, jak ty Planet Spa, tak ty klasické, teď zrovna používám banánový..ale cítím v něm spíš vanilku..
    Jinak si z Aovnu opakovaně ráda kupuji sprchové gely (většinou se nechám zlákat parfemací, jak jinak), tělové spreje (výdrž nic moc, ale za těch pár korun nejde snad víc chtít), vůně, zklidňující aromatický sprej na polštář s heřmánkem a levandulí (závislost) a gely pro intimní hygienu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jj, sprcháče... ešte som chcela do článku doplniť ten citrusový sprcháč a tiež ružový Perceive, ale tam už chápem, že je to čisto kvôli vôni a to je naozaj asi najviac prudko individuálne :).
      Telové spreje som kedysi kupovala tiež, poslednú dobu ma už ale žiadna z tých vôní neoslovila až tak, že by som ju potrebovala mať doma :)...

      Odstrániť
  3. Ja mám Avon lady priamo pod nosom v práci (kto nie ?), takže prístup ku katalógu mám.
    Ale čo sa týka výrobkov, tak som úplne mimo Tvojho záberu.
    Pravidelne kupujem peny do kúpeľa 1 l (za akciovú cenu), mazadlo na nohy s vôňou levandule (brutus skvelá vec, ale v kelímku, nie vytláčacia tuba), rôzne sprcháče 1 l (pre manžela). Krémy na ruky mi nevyhovujú.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No vidíš, ja zas tie peny považujem za úplne nepoužiteľné! :D Síce pekne voňajú, ale cítim ich len vo fľaši, potom už takmer vôbec! :D Ešteže už mám len sprchový kút :)))
      Sprcháče sú ale fajn, aj ten levanduľový krém na nohy /tento môj "nový" mne ale vyhovuje podstatne viac...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...