pondelok 9. septembra 2019

IN NEWS august / Ako občas vyzerá nákupný pôst?


Na moje nesmierne potešenie môžem dnes vypustiť do sveta konštatovanie, že som minulý mesiac držala v podstate nákupný pôst. A K O Ž E ...  :) S presne dvomi výnimkami som totiž fakt nakupovala len veci naozaj potrebné a o skutočnú kozmeticko - maniacku radosť sa mi postarali akurát tak pí ár zásielky.

saveonbeautyblog_kozmeticke_nakupy

Začnime novou spoluprácou /alebo to tu už dávno nebolo! :D/.
Od PR zastúpenia e-shopu deadseamineral.sk mi prišiel krásny skincare balík, obsahujúci telové maslo, telový peeling, očné sérum a hydratačnú pleťovú masku. Všetky vecičky už testujem a vy sa môžete tešiť na recenzie so zľavovým kódom na nákup /recenziu na maslo a peeling som už stihla zbuchnúť a vy si ju môžete prečítať tu!/. Lebo myslím, že aspoň niečo z toho budete potrebovať! :)

saveonbeautyblog_kozmeticke_nakupy

Nesmiernu radosť mi urobilo aj Elnino zaslaním novej vône na testovanie. Moja voľba padla na dosť kultovú vôňu Ma Vie od Hugo Boss a vy ste si o nej tiež už mohli prečítať v samostatnom článku. Milujem!
Ďalšiu voňavú radosť som si urobila sama a dobrovoľne. Kamoška opäť raz neodolala nákupu na nejakom e-shope s napodobeninami parfumov /na upresnenie, ona je do parfumov naozaj maniačka a má doma veľa originálnych vôní, ale občas rada experimentuje a väčšinou sa pri tom zveziem aj ja/ a keď mi poslala link na napodobeninu vône Noir Pour Femme od Tom Fordzabohadobrej akcii, no kto má odolať? Musím uznať, že vonia v podstate naozaj totožne s originálom, akurát po čase tam cítim ešte aj nejakú inú, zatiaľ nedefinovanú zložku – ale inak spokojnosť.
Neodolala som tiež fullkovému baleniu pleťovej vody od Clinique, ktorú mi kedysi ako súčasť setu poslalo na testovanie Elnino a odtiaľ som si ju aj objednala. Je naozaj skvelá, jedna z najlepších pleťových vôd ever a keďže som pleťovú vodu v tom čase naozaj potrebovala, tak som sa rozhodla, že zainvestujem.

saveonbeautyblog_kozmeticke_nakupy

Za zmienku stojí ešte aj toľko ospevovaný /fuj/ sypký minerálny pleťový púder od Alverde. Nie že by som trpela nejakým zásadným nedostatkom tohto druhu kozmetiky, že, no ale občas skrátka neodoláte. Myslím, že recenzia bude.
Zvyšok sú už presne tie vecičky, ktoré komentár asi moc nepotrebujú.
Ach jaj... Keď tak pozerám na tento článok a fotodokumentáciu mojich nákupov, už nie som tak úplne presvedčená o tom, že by som mala byť na seba nejaká extra pyšná... :D
Čo vy a letné kozmetické nákupy? Zvyknete sa urvať z reťaze alebo jednoducho nemáte na nakupovanie kozmetiky v lete čas tak ako ja? :)

- cc -


8 komentárov:

  1. Tiež som si toho nakúpila a hlavne ma ešte čaká dovolenka čiže odtiaľ si určite niečo prinesiem.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Clinique 1.0 mam rada aj ja. Paradoxne vsetky ostatne tonika od tejto znacky su prakticky nepouzitelne :-). Puder od Alverde som davnejsie pouzivala. Teraz spätne hodnotim ako taky priemer.
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto tonikum mám naozaj rada, iné som neskúšala ešte, ale vlastne na to nemám ani dôvod momentálne :). No a púder sa mi zatiaľ celkom pozdáva, ale teda ešte potestujem chvíľu :).

      Odstrániť
  3. Na nakupování kosmetiky si čas udělám vždycky:-D S místem už je to horší, mám ho akutní nedostatek, což mně v nákupech trochu brzdí:-) Tvoje novinky se mi líbí, na počet to není zase extra tolik a samé využitelné produkty, od všeho něco.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Mňa nedostatok miesta v nakupovaní kozmetiky ešte nikdy nezabrzdil, niekedy by to ale veru aj bodlo! :D

      Odstrániť
  4. Ja vážne šetrím a kupujem len veci potrebné (okrem rúžov a lakov na nechty), ale teda, nie som blogerka :)))).
    ten kúsok, to telové maslo s papájou vyzerá chutne !

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...