pondelok 23. septembra 2019

MON PLATIN DSM očné sérum / nová závislosť!

Tak toto, prosímpekne, bol boj hneď od začiatku. Už som vám to písala asi tak miliónosemkrát, ale občas sa naozaj nedokážem vyhnúť písaniu recenzie po pár dňoch nadšeného používania produktu a takmer tomu bolo aj teraz. Dosť ochotne  som si ale kusla nielen do jazyka, ale aj do prsta, pretože obzvlášť v prípade skincare by to nebolo práve bjútyblogersky najzodpovednejšie, že. No a tak tu dnes po asi mesiaci používania máte recenziu na očné sérum s vitamínom C od Mon Platin z radu Dead Sea Minerals.

saveonbeauty_mon_platin_dead_sea_minerals_kozmetika_recenzia

Ja neviem, čím by som začala, pretože v prípade tejto vecičky som úprimne meganadšená z toľkých jej vlastností, že neviem, čím začať! Fuckt... Aby sme tomu teda dali nejakú hlavu-pätu, začnime tým, na čo je sérum určené.
Vďaka zloženiu s vitamínom C, zeleným čajom a harmančekom sa má starať o zjemnenie drobných vrások, zmiernenie opuchov a tmavých kruhov pod očami, tiež o ochranu pleti a jej hydratáciu. Na opuchy ja osobne chvalabohu netrpím, ale tie zvyšné neduhy, to akoby šili toto sérum na mňa /bohužiaľ :D/. 

saveonbeauty_mon_platin_dead_sea_minerals_kozmetika_recenzia

Prejdime teda najskôr k baleniu.
Ktoré lepšie snáď už ani nemôže byť, pretože: za á – je priehľadné; za – je megaveľké /30ml/; za – pumpička je tak premakaná, že nielen, že funguje tak ako má, ale dokonca pri jednom stlačení ste schopné regulovať si množstvo prípravku, aké chcete použiť; za – pumpičkové balenie funguje na princípe piestu, ktorý pri používaní postupne vytláča obsah hore, takže máte záruku, že spotrebujete vec do poslednej kvapôčky. Ja skrátka tlieskam, viac ma značka prekvapiť hádam ani nemohla!

saveonbeauty_mon_platin_dead_sea_minerals_eye_serum_recenzia

Sérum je pomerne hustej, gélovitej konzistencie, ktorá na prvý dojem pôsobí tak trošku akožeolejovo – rozumej: nie je to nič, čo vklepete do pleti a po pol minúte ani neviete, že ste na seba niečo napatlali. Vďaka tomu je samotný proces aplikácie veľmi príjemný, gélik chladí očné okolie a zároveň sa vstrebáva bez akýchkoľvek komplikácií. Dojmy bezprostredne po aplikácii sú tiež len pozitívne – sérum nejako nadmerne nelepí a nerobí problémy ani pri následnom líčení.

saveonbeauty_mon_platin_dead_sea_minerals_eye_serum_recenzia

Ďalšia vec, ktorá ma doslova odrovnala, je odér – a vy viete, aký vplyv toto na mňa má! Sérum je parfumované presne tak, ako voňala istá kozmetická vychytávka, ktorú som používala niekedy léta páně v mojich raných, kozmeticko-maniackych rokoch a ja si síce zaboha neviem spomenúť, čo to bolo, ale tá vôňa a samotný pocit z nej je niečo, od čoho som sa stala závislá! A to natoľko, že posledné zvyšky si vždy vmasírujem pod nos, hehe... Závislosť je sviňa. Inak, aby ste mali predstavu, tak to vonia veľmi jemne a čisto, možno trochu púdrovo a myslím, že frfľať nebude asi nikto.

saveonbeauty_mon_platin_dead_sea_minerals_eye_serum_ingredients

Čo sa týka účinku, ten je za mňa maximálne uspokojivý. Po mesiaci používania vidím, že očné okolie je stále krásne zhydratované, jemné a dokonca mám pocit, že tie kruhy pod očami ustúpili natoľko, že už mi stačí používať len jeden korektor na ich maskovanie! :D O čom som si myslela, že ide len o vec aktuálnych osobných preferencií, že jo, a nenapadlo ma, že to môže byť aj tým, že tie kruhy jednoducho už tak výrazné nie sú! Za mňa rozhodne veľká spokojnosť – očných krémov a gélov som vyskúšala už nespočetne veľa a viem porovnávať a toto sérum sa s prehľadom zaradí medzi moju top trojku!
Ja osobne dávam sérum aj na okolie pier a na vrásku medzi obočím /a pod ten, už spomínaný, nos :D/, 30ml balenie k tomu priam láka :). Ak je vaše očné okolie extrémne suché alebo ste predsa len zvyknuté na očné krémy, pokojne po aplikácii séra a jeho dôkladnom vstrebaní šupnite ešte váš obľúbený očný krém - občas to tak robím aj ja, aj keď asi len z toho psychologického hľadiska, keďže mám skrátka v hlave napevno zafixované, že sérum je niečo, čo patrí pod krém! :D Každopádne, čo sa hydratácie týka, mne osobne by toto sérum postačovalo aj samostatne.

saveonbeauty_mon_platin_dead_sea_minerals_eye_serum_recenzia

Takže... To by bolo asi všetko odo mňa k testovaniu tejto vecičky. Sérum som dostala na testovanie z tohto e-shopu, kde síce stojí viac ako 25 éčok, ale ak pri objednávke do kolónky zľavový kód napíšete saveonbeauty10, dostanete 10 percentnú zľavu na celý nákup /okrem vecí, ktoré už v zľave sú/, takže aspoň trošku môžete ušetriť! ;)
Ja mám teda novú závislosť a je mi jasné, že už len kvôli tej vôni sa musím vracať k produktu opakovane! Je to skrátka ďalší pevný vzťah v mojom bjútyblogerskom živote... :)

Je tu niekto, čo toto sérum pozná? Ak mi zadefinujete tú vôňu, budem na vás myslieť v závete asi, čojaviem...

- cc -


6 komentárov:

  1. Tak nadsene si to pisala, ze az si ma takmer presvedcila na kupu :-) . Pozriem zlozenie a tam zial paraben. Skoda, no ...
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A tak to vieš, ja sa s tým zložením zas tak moc neprdím :) a najmä, pokiaľ to nie je niekde vpredu... Ale tak preto vždy dávam do článku zloženie produktu, nech sa každý rozhodne sám, čo chce na seba patlať a čo nie...

      Odstrániť
  2. Tak mne by sa to určite pozdávalo, len spotrebovať na očné okolie 30 ml je dosť veľká výzva. Značku poznám len z tvojho blogu a momentálne mi ako očný krém slúžia pleťové oleje.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak s tým ja teda problém naozaj nemám! :D
      Každopádne oleje sú tiež super, na taký argaňák trebárs ja nedám dopustiť!

      Odstrániť
  3. Značku registrujem, ale tento produkt nie.
    Ja v poslednom čase sa zase vraciam späť k Medik8, takže tam siahnem aj po očnom kréme / sére.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. K Medik8 sa snažím dokopať už tak rok, som zvedavá, kedy mi to vyjde! :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...