pondelok 2. decembra 2019

Špeciálne predvianočné IN NEWS + súťaž na konci článku!!! / UKONČENÉ

Dnešný článok o šetrení nebude ani tak pre tie z vás, ktoré rady šetria ako skôr pre tie z nás, ktoré rady utrácajú, ha ha. Čo si budeme čo nahovárať – do kategórie vhodných adeptiek na čítanie tohto článku patrím celkom určite aj ja. Nie že by som nakupovala nejako častoblbosti, raz za čas sa ale z tej povestnej reťaze dokážem urvať naozaj slušne a nákupy typu #vedbudevyplata mi občas tiež nie sú cudzie.
Takže dnes si to dajme v duchu hesla „Keď už míňam, aspoň pri tom ušetrím!“ a na záver článku mám pre vás aj malú súťaž :).

saveonbeautyblog_kuponyzdarma_giveaway

Tento článok vyšiel vďaka spolupráci so stránkou kuponyzdarma.sk. Spolupráce tohto typu ja teda príliš nevyhľadávam, ale keďže som usúdila, že toto by mohlo byť aj pre vás celkom dosť užitočné, tak som sa rozhodla „kupónom“ pozrieť na zúbok trochu bližšie.
Stránka funguje už šiestym rokom a ja som o jej existencii, off course, nemala potuchy /sociálny ignorant/ a teraz si pre to trochu trhám vlasy. Na stránke totiž nájdete nielen unikátne zľavové kupóny do rôznych /aj NEkozmetických/ e-shopov, zároveň ale máte prehľad aj o všetkých aktuálnych akciách, ktoré v týchto e-shopoch v čase vášho nákupu prebiehajú a vy vďaka nim môžete ihneď pri nákupe ušetriť nejaké to éčko! A to je teda – aspoň pre mňa – absolútne megaužitočné, pretože posledná vec, ktorá by ma bavila alebo na ktorú by som mala čas, je sledovať, kde môžem získať akú zľavu, že!
Poďme ale konečne k môjmu nákupu na Notine.

saveonbeautyblog_nakupy_november_2019

Konečne som sa odhodlala očekovať kontroverzný, aj keď drvivou väčšinou asi zvelebovaný tekutý rúž Super Stay Matte Ink od Maybelline. Z bezpečnostných dôvodov som dala prednosť trošku viac nude verzii, než býva u mňa zvykom a určite si naň po čase prečítate kompletnú recenziu. Okrem toho som doplnila aj zásoby mojich obľúbených balzamov na pery. Mimochodom, ten téglikový Blistex aj napriek novému obalu a  kvapôčku pozmenenému zloženiu je furt rovnako skvelý a ja ho furt považujem za balzam hoden mojej osobnej TOP trojky! A to je teda čo povedať, veď ma poznáte ;)...

saveonbeautyblog_kozmeticke_novinky_november_2019

Vďaka špeciálnemu zľavovému kódu zo stránky kuponyzdarma.sk som na celom nákupe ušetrila 15 percent. Čo teda poteší vždy, že jo.
No a aj vďaka tomu, ale najmä vďaka stránke, ktorej je dnešný článok tak trochu venovaný, tu mám pre vás aj malú súťaž. Takže, kto z vás správne zodpovie súťažnú otázku a zároveň ma bude verejne sledovať cez GFC a tiež na sociálnych sieťach /Facebook alebo Instagram/, bude zaradený do žrebovania o darčekové predmety z kuponyzdarma.sk a drobné kozmetické radosti zn. Revolution v podobe Reloaded rozjasňovača v odtieni Just My Type a Iconic Matte Nude Revolution rúžu na pery v odtieni Lust, ktoré som vybrala z Notina pre jednu z vás. 
Btw, ten rozjasňovač je fakt božský a poviem vám, mala som čo robiť, aby som si ho nenechala sama pre seba! :D

saveonbeautyblog_make_up_revolution_london_giveaway

saveonbeautyblog_revolution_iconic_matte_nude_lipstick_giveaway

Teraz už súťažná otázka. Koľko zliav a akcií je aktuálne na stránke kuponyzdarma.sk k dispozícii pre e-shop Notino? Nápovedu nájdete tu.

a) menej ako 10 zľavových kódov a akcií
b) viac ako 50 zľavových kódov a akcií

Súťaž bude prebiehať tu na blogu v komentároch do 23.12. do polnoci, na druhý deň vyžrebujem výherkyňu/výhercu, ktorý sa mi bude musieť ozvať do 7 dní a ja ho po preverení odklepnem, ako vždy. Výherca bude zverejnený tu na blogu a na oboch sociálnych sieťach.

Jo, to by bolo asi všetko dnes odo mňa. Ak budete mať chuť, pokojne sa na stránke prihláste na odber e-mailov, aby vám odteraz neutiekla žiadna zľava, ktorú môžete využiť pri vašom nákupe a o ktorej existencii možno ani netušíte – zo stránky sa viete prekliknúť priamo do e-shopu a môžete sa urvať z reťaze podobne ako ja :).
Tak vám všetkým prajem veľa šťastia v súťaži!

- cc -


16 komentárov:

  1. Tak o tej stránke som doposiaľ netušila ani ja...
    Moja odpoveď je teda B.
    A ten rozjasňovač vyzerá mega dobre, veru by sa mi aj zišiel :-))))
    Prajem pekný advent,
    A.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Stránku som tiež nepoznala. Ten rozjasňovač je vychválený všade. No a som zvedavá, čo povieš na ten rúž, ja ho mám veľmi rada.
    Pre súťaž si myslím, že Bčko je správna odpoved.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. taktiež som o tejto stránke nepočula, takže vďaka za tip... :)
    správna odpoveď je b)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Správná odpověď je B. Děkuji za tip...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. V podstate skvelý nápad, dať všetky zľavy na jednu stránku. Dobrá nápoveda pre ľudí.
    A samozrejme, správna odpoveď je b), nakoľko je ich aktuálne 83.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. spravna odpoved :B) ten rozjasnovač chcem

    OdpovedaťOdstrániť
  7. O stránke som ešte nepočula, vďaka za tip! Správna odpoveď je B.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nepočula som ešte o stránke ale dakujem za skvelý tip! :)
    Správna odpoveď je: B)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Súťaž ukončená, gratulujem Janka Bianka! ;) Prosím, ozvi sa mi do mailu, na Messenger alebo na Insta :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ďakujem za tip. Do súťaže som sa už nestihla zapojiť, ale stránku mám uloženú. A ĎAKUJEM za upozornenie na Biodermu balzam na pery, takmer som na neho zabudla.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rado sa stalo, ja si naň v zime spomeniem vždy, na to sa môžeš spoľahnúť! :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...