pondelok 2. decembra 2013

Malé obzretie sa za voňavým letom :)

Máme tu síce december a zimu v rozbehu, ale malá spomienka na leto snáď nikoho nezabije... Horúce dni sú nenávratne v ťahu /aspoň pre tento rok/, napriek tomu si dovolím pripomenúť vám 3 produkty, ako stvorené pre letný relax.
Hydratačné gélové masky.

zľava doprava: Yves Rocher, Oriflame







Yves Rocher Rozjasňujúca pleťová maska s výťažkom z granátového jablka, Oriflame Pure Nature Osviežujúca gélová maska s bio výťažkami z citrusov a očianky lekárskej, Oriflame Essentials Hydratačná pleťová maska s multivitamínovým komplexom a melónom - moji obľúbení voňaví spoločníci.
Prečo som zahrnula tieto pleťové masky do jedného článku? Všetky majú totiž spoločné viacero vecí:
- gélovú konzistenciu,
- hlavný účinok, spočívajúci v hydratácii pleti,
- nádherne voňajú /prvá po granátovom jablku, druhá po citrusoch a tretia po šťavnatom melóne/,
- všetky tri odporúčajú výrobcovia po dobe pôsobenia zmyť vodou.
Práve pri poslednom bode by som sa chcela na chvíľočku zastaviť.  Už som spomínala, že zmývanie masiek tolerujem maximálne pri tých s čistiacim účinkom. Zmytie zvyškov masky vodou spoľahlivo zlikviduje akékoľvek stopy po ich pôsobení na pleť! Inak tomu nie je ani v tomto prípade, resp. prípadoch.
Pozitívne hodnotím fakt, že žiadna z týchto masiek moju pleť nedráždi a aspoň na tých pár minút poskytne pleti voňavé osvieženie. A ten pocit naozaj stojí za to! Takže, ak nie ste práve super-zimomravé typy, smelo do maskovania sa! Aj teraz, v decembri! ;)

plusy:          osviežujúci účinok, vôňa
mínusy:      potreba zmývania zvyškov vodou

celkové hodnotenie: 7/10

- claire -


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...