piatok 28. novembra 2014

Keď sa situácia vymkne z rúk alebo novembrové IN NEWS


Jo jo, som presvedčená o tom, že sme to zažili už všetky. Novembrový záväzok nekupovať blbosti sa tak nejak zvrhol na hotové nákupné orgie. Tentokrát si bohatú úrodu prírastkov rozdelíme do kategórií objednávky, nákupy a darovance a keďže tých vecičiek tu bude fakt požehnane, ušetrím vás pohľadu na všetky moje prírastky v jednej kope :).
Premazávanie wishlistu som vďaka neplánovanému prísunu eur poňala skutočne poctivo. A tak americky ;).




Výsledkom mojej tvrdej práce sú štyri nové balzamy na pery a tradáááááá - paletka Naked2. Zháňaním ktorých som zavzdušnila, ako inak, moju zlatú /a trpezlivú/ Ivku z Americany. Chcete vedieť, o akú výživnú sumičku ochudobnili tieto drobnosti môj bankový účet? NAOZAJ to chcete vedieť? No nechcite... :D.
Pokračujeme prírastkami z domácich luhov a hájov - a celkom konkrétne tých lekárenských. Bioderma pre nás pripravila predvianočnú, nie celkom šťastne vydumanú 2+1 akciu, týkajúcu sa len radov Hydrabio a Sensibio, ktorú som ale nemohla nevyužiť. Moja voľba padla na modrú a priniesla mi overenú klasiku - modrú micku, modrý peeling a k tomu modrú šľahačkoidnú penu na čistenie pleti zadara.

poslednom wishliste som vám prezradila aj moje nákupné plány so Soaphoriou, ktoré na seba nenechali čakať ani toľko, kým som wishlist zverejnila. V mojej kúpeľni nám to tak trošku chytilo prírodný nádych a výsledkom boli dve mydielka /ktoré sme relatívne potrebovali/, deodorant /ktorý som relatívne nepotrebovala/, tuhý telový krém /ktorý som relatívne nepotrebovala/ a dva balzamy na pery /ktoré som, prekvapivo, nepotrebovala už vôbec/.

Nákupy. Väčšina vecí potrebných, niečo samozrejme výlučne nepotrebné.



Dva sprcháče, dva šampóny plus kondicionér /zlákala vôňa, no.../, Catrice púder, ktorému som už pár teplých slov na blogu venovala, krém na chodidlá z oriflamáckeho katalógu, ružová voda, do ktorej som sa viac ako zamilovala a nový mejkap, tentokrát od Bourjois.
No a na záver si dajme pár vecičiek, za ktoré som neutratila ani éčko.



Nechtíkový krém zn. Weleda som vyhrala v déemkovskom skautovi a písala som vám o ňom už tu, nejaké to slovko som utratila aj parfumu z Francúzska. No a v snahe napraviť renomé značke Dermacol v očiach mojich čitateliek obetovala som tie necelé 3 éčka za ženský magazín a momentálne poctivo testujem túto micinu, ktorá bola k nemu pribalená ako darček.
To by sme mali v rámci môjho novembrového NEnakupovania všetko /ak teda nerátam nové čižmičky a kabelku :D/. Samozrejme, dalo by sa polemizovať, nakoľko je POTREBNÉ vlastniť DVA šampóny na vlasy alebo akúkoľvek dekoratívku, že, ale /balzamy na pery, of course, majú výnimku a s týmto faktom mi neostáva nič iné, len zmieriť sa :)/ prekvapivo si nemyslím, že som sa AŽ TAK VEĽMI tentokrát venovala nakupovaniu blbostí.
Ale ak máte na vec iný názor, kľudne mi dajte vedieť! :D

Aké blbosti a neblbosti ste si zadovážili v novembri vy? ;)

- claire -









7 komentárov:

  1. Mam novy make up z Pupy, ktory som nepotrebovala a vobec nie je dobry, takze uz ani nepotrebujem, spiralu Loreal do zasoby, kedze dalsie 3 su funkcne s otvorene,3 sprchace Dermacol, lebo ich mali v Lidli v akcii(tronia v skrinke pri dalsich 3), kazdopadne nakup mesiaca - dvoje novych okuliarov, ktore stali polku mojej vyplaty, lebo stare som dolamala priamo v optike pri pozerani ramikov ... takze tento mesiac cele zle...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :DDD pobavila si ma. Nové škulky som kupovala v lete, mám v živej pamäti to fičanie na suchých rožkoch a vode po zvyšok mesiaca!

      Odstrániť
  2. Tento mesiac som si zadovážila len najnutnejšie veci . Síce nakupovala som ale len darčeky po stromček skoro celej rodine . :-) Popravde ticho ti závidím paletku Naked 2 a určite čakám nejaký článok poprípade líčenie . Uži si ju ! :-)

    P.S. : Na mojom blogu práve začala Vianočná Giveway budem rada ak sa zúčastníš . :-)
    http://bar-bor-ka.blogspot.sk/2014/11/christmas-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Paletku si závidím aj ja :D A Tebe závidím nakupovanie darčekov, nejako sa mi do toho nechce... asi mám závistlivý večer, no :D
      Dík za pozvanie, rada sa zapojím.

      Odstrániť
  3. Riadne si sa zásobila :) Som zvedavá na recenziu makeupu od Bourjois. Tento mesiac sa u mňa nesie v znamení špirál doma mám dve neotvorené a objednané mám ďalšie tri, inak potom bežné nákupy čo potrebujem...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak, to sú iné zásoby :)))).
    Ja som si dopriala len nevyhnutné veci - nový parfém a makeup od Guerlain a tiež iné potrebné veci :))).

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...