nedeľa 30. novembra 2014

OUT NEWS november

Máme tu posledný deň mesiaca november a teda najvyšší čas dať si malý out news postík. Za celý mesiac nám hrdinsky padli za vlasť tieto vecičky:




A keďže tu toho máme opäť raz vcelku dosť, tentokrát si spotrebovancov rozdelíme do kategórií "stálice", "ostatné" a "vyhodenci".
Najprv si len veľmi letmo obzrieme moje stálice, ktoré sa ohrievajú v mojej kozmetickej domácnosti takmer permanentne:



Krém na nohy s ureou zn. Balea, intímny sprchovací gél Cien z Lidlu, ružovú biodermácku micelárku alebo voňavé baleácke limitkové šampóny pravidelným čitateľkám predstavovať netreba. Ide o vecičky, ktoré milujem, uctievam a klaniam sa im, takže kupujem do nemoty. Podobne je to aj s balzamom pre lesk vlasov Elseve od L´oréal - zatiaľ jediná vecička, ktorá svoje sľuby na mojich vlasoch aj plní.
Kategórii „ostatné“ sa musíme na chrup pozrieť už trošku detailnejšie.



S veľkým potešením môžem skonštatovať, že som KONEČNE minula aspoň jedno full balenie telového mlieka do sprchy. Mliečko som vyhrala u Ely, voňalo krásne, účinkovalo na prd a fičala som na ňom najmä tých pár takmer štyridsiatkových letných dní. Vtedy mi jeho NEúčinok plne vyhovoval a preto nevylučujem, že niekedy v lete sa k nemu zas vrátim. Už len pre ten dobrý pocit. Sprcháč od Ziaja s kozím mliekom sa u mňa celkom určite neohrieval prvý a posledný krát. Písala som vám o ňom už tu a moja spokojnosť veru neodišla do večných lovíšť spolu s obsahom balenia. K predvianočnej sprchovacej limitke zn. Balea s vôňou vanilky a pomaranča asi bude zbytočné vyjadrovať sa – vôňa na zožratie, ale tak to už pri baleákych limitkách býva, že ;).
Na očný gél-krém od Biodermy mám však tak trochu rozpačitý a nejednoznačný názor. Jeho plusy spočívajú u mňa zrejme len v schopnosti nepodráždiť očné okolie, inak zo sľubovaného nesplnil prakticky nič. Za plnú pálku teda určite nie, ale tie 4 eurá, čo som do neho zainvestovala v akcii B4E, v podstate stál. Naopak, big surprise pre mňa bolo sérum od Yves Rocher, s ktorým ste sa prýkrát stretli tu. Nestálo zrovna málo a dodnes sama seba obdivujem, že som to riskla a utratila tú takmer dvacku za pre mňa v podstate neznámy katalógový produkt. Moju pleť ale sérum naštartovalo tak, že sa k nemu s pravdepodobnosťou hraničiacou s istotou ešte vrátim. A to dokonca aj za plnú pálku! Lebo tie zjemnené vrásky a rozžiarená, zjednotená, hydratovaná a vyživená pleť mi za to určite stoja :). Vrelo odporúčam a chrochtám blahom, ako inak!
Frantíkmi pokračujeme. 3minútovú masku od Yves Rocher som vám odfotila do out news postu ešte predtým, než balenie v snahe dostať sa k posledným zvyškom obsahu bez milosti zmasakrujem. Jedinú prednosť masky vidím v peknej vôni a krátkodobom osviežení pleti, toť vsjo asi tak. Takže nabudúce zrejme odolám.
Čomu ale celkom určite neodolám, to je telové mlieko s ureou zn. Cien. Alebo za málo peňazí fakt veľa muziky. Ak máte problémy so suchou pokožkou, určite by ste mali vyskúšať. Či skôr – MOHLI BY STE, keby sa predávalo aj v našich lidláckych predajniach, že.
Voda v spreji zn. Balea, alebo ďalšie za málo peňazí veľa muziky. Stojí presne 1,45e, takže sa /nielen/ počas leta môžete chladiť skutočne výdatne. Navyše, má SUPERJEMNÝ rozprašovač, aký som nevidela zatiaľ ani u tých drahších termálno-dermálnych vôd z lekárne. Ideálna na aplikáciu s olejčekmi. Marhuľkový peeling na nechty a nechtovú kožtičku DM značky Alverde veľmi hodnotiť ani nechcem. Je to totiž taká malá, milá vecička, že sa k nej vrátť jednoducho musíte, aj keby hneď nemala žiadny účinok. A ja som si na pravidelné pílingovanie nechtov a rúk už tak trochu zvykla :).
Na a celkom na záver tu máme dvoch vyhodencov. 



Mejkap Toleriane Teint zn. La Roche-Posay, určený pre citlivú pleť. Stručne, jasne a výstižne: Odtieň super, konzistencia hutnejšia, krytie veľmi slušné, cena celkom dosť vysoká, minutý takmer celý, dávno po záruke. Pokojne by som sa k nemu vrátila kedykoľvek, ak budem mať zasa nejaké problémy s pleťou. Paletka očných tieňov od Oriflame stručne jasne a výstižne: Farby super, pigmentácia nič moc, výdrž priemerná, prášivosť vcelku extrémna, zlievanie na viečku prekvapivo nulové aj bez bázy, dávno po záruke. A keďže mám náhradu viac než exkluzívnu, s nostalgiou mne vlastnou putujú do koša.
Uff, to by sme mali všetko. Ak ste dočítali až do konca, úprimne blahoželám.

Čo sa podarilo minúť vám? :)

- claire -


4 komentáre:

  1. Dost mě zaujalo to Cien tělové mléko. Škoda že sortiment jejich tělové a pleťové kosmetiky je u nás tak omezený.

    Radu Konad Nail Care giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To mlieko je fakt úžasné a tiež ma to poriadne serie, že v takom Nemecku majú toho pomaly o polovicu viac! A pritom by to určite išlo na dračku aj u nás!

      Odstrániť
  2. Dobre veľa si toho dala :))). Aby si ospravedlnila koľko toho dostaneš pod stromček ?
    Zaujal ma ten sprcháč od Ziaji. V poslednom čase som toho začala od nich používať a zatiaľ som bola so všetkým spokojná.
    Chystám si kúpiť od nich očný krém, ale zatiaľ som naň nenatrafila.
    Aj ja míňam dosť intenzívne - potrebujem sa konečne vecí zbaviť. Minula som kopec sprcháčov (sprchujem sa preto ráno aj večer :)))))) ) a ako besná sa krémujem po celom tele :))).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lenka, dôverne to poznám! Nie je nad ten pocit, vyhodiť nejaký prázdny obal z kozmetiky :D...
      Paradoxne od Ježiška nejaké extra zásoby neočakávam :), pravda je, že niektoré z mojich prírastkov už boli zhabané a preplatené v rámci "nechce sa mi vymýšľať darčeky pod stromček" :D...
      Čo sa Ziaje týka, u nás majú najlepší výber v 101tke...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...