štvrtok 18. decembra 2014

Fajn micka od Dermacolu

Aaa, je to tu, už zas! :) Konečne nejaká vecička od Dermacolu, ktorej s čistým svedomím môžem udeliť plnú paľbu. Micelárkami odličujem veľmi rada a často /celkom úplne presne každý deň/, napriek tomu som v tomto dosť konzerva a málokedy siahnem po nejakej inej, než tej z lekárne. Nie inak tomu bolo aj tentokrát, keď som sa na túto micinu z radu Elixir ulakomila len kvôli tomu, že bola zadara k časopisu.



Netradične začnem vecami, čo sa mi nepáčia. A síce obal - lebo vizuálnou stránkou táto „kategória“ aj končí. Obal na mňa pôsobí mega-lacno, vrchnák sa občas tak trošku zadrhne a nepáči sa mi ani tá fialová, ktorá vyzerá tak trošku pohrebne. Okrem toho, voda sa cez ten otvor leje pomerne rýchlo a občas sa mi stane, že miesto tampóniku polievam kúpeľňu. 

Voda je určená pre všetky tipy pleti. Vďaka pidi-množstvu kyseliny hyalurónovej v zložení dáva nádej na spevnenie a hydratáciu pleti, ako aj vyzmizíkovanie vrások /zas neberte ma až tak vážne, že.../.


Skrátka, micina by mohla vyhovovať celkom širokému portfóliu užívateliek.
A teda že aj vyhovuje! Už som minula asi tri štvrtiny obsahu a môj ksichtík ostáva nedotknutý. V zmysle žiadne červené fľaky. Nikde nič neštípe /samozrejme za predpokladu, že si micku nelejete priamo do oka!/, neťahá, skrátka nič. Svoj podiel na veci určite bude mať aj to, že zloženie je bez alkoholu aj bez parfumácie.

A čo je minimálne rovnako dobré ako nedráždenie pleti, to je odličovací účinok, ktorý je, dámy a páni, skrátka super. Osobne nevidím rozdiel medzi odličovaním mojou obľúbenou ružovou mickou a touto od Dermacolu!
Na e-shope sa cena pohybuje tesne tesne pod hranicou 5e, čo za 200ml odličovadla zas tak wau cena nie je – najmä ak použijete zložité matematické výpočty typu ružovo-micelárková akcia liter za dvacku – ale tak furt prijateľná.
Na záver neostáva iné, len túto micelárku odporučiť, a to celkom vrelo.

celkové hodnotenie: 10/10

Skúšali ste? Ktorá je vaša NAJ a ktorá naopak, najmenej obľúbená? :)

- claire -




9 komentárov:

  1. toto bola moja prvá micelárka v živote, a povedala som si, že si ju už nikdy nekúpim :-D
    jedno jediné, ráno som sa vždy zobudila so zalepenými očami :-( oslizenými a neviem ešte akými... bioderma ružová je dobrá, aj garnier a aj la roche.. ale táto u mňa veru nie :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To vážne, to bola táto??? :DDD No vidíš, kozmetika je vec prudko individuálna :)))...

      Odstrániť
  2. Vypada fajne.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež som si ju kúpila spolu s Evou, ale ešte som neskúšala, tak uvidíme. U mňa zatiaľ vyhráva Bioderma :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak som zvedavá, čo na ňu povieš :)... Z dlhodobého hľadiska tiež uprednostním Biodermu, ale toto fakt nebolo pre mňa vôbec zlé!

      Odstrániť
  4. Asi čítame rovnaké časopisy :).
    Ja mám ešte v zásobe, neskúšala som. Uvidím čo sa z toho vykľuje :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) A vieš, že ani nie? Ja som Evu kúpila kvôli tej micke :). Teraz mám síce aj januárové číslo, ale zas kvôli diáru :D
      Nejak ma už tie ženské časopisy unavujú, beztak som v nich najradšej čítala o kozmetike - a tej mám teraz až-až :D...

      Odstrániť
  5. Kúpila som si ju preto, že bola s časopisom,ale tiež si ju už nekúpim. Vôbec mi nevyhovuje,stále mám pocit,že moja plet nie je dostatočne odlíčená. Predtým som mala miceralku MIXA a tá bola perfektná. Radšej sa vrátim k nej :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na tú Mixu sa chystám už poriadne dlho, ale jaksi vždy, keď je v akcii, mám doma poriadne zásoby... Čo sa odličovacieho účinku tejto micky týka, u mňa sa fakt vyrovná Bioderme, ale teda vodeodolné záležitosti som ňou ešte neodličovala...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...