sobota 17. januára 2015

Ja a vanilka

Som sa asi už zas zamilovala. Je to so mnou fakt tragické a o to tragickejšie, keď vám poviem, o aký druh výrobku ide. Môj odpor k telovým mliekam do sprchy je na tomto blogu všeobecne známy, ale tak nejak sa stalo, že som sa na jedno z nich namotala tak, až to vyzerá na ďalší dlhodobý vzťah! :)
Baleácka limitka telového mlieka do sprchy s vôňou vanilky.



Asi vám bude jasné, kvôli čomu to mlieko tak žeriem. Poslednú dobu na vôni vanilky frčím priam neuveriteľne, a keď si vezmeme, že Balea vône fakt vie... Poďme ale na vec pekne od začiatku.
A hneď na začiatku budem frfľať. Obal je síce vcelku sympatický /to Balea tiež vie!/, ale ten spôsob aplikácie je neuveriteľne nemožný! Najmä, keď už máte ruky uprplané od obsahu tuby, že. Fakt si neviem predstaviť, ako z tuby vydolujem tie posledné zvyšky /ale ja to dám, aj keby som mala to mlieko slamkou vysať!/.



V každom prípade, pumpička by bola tým najlogickejším spôsobom dolovania akéhokoľvek telového mlieka do sprchy na svetlo božie, snáď sa raz toho dožijem.
Teraz už ale koniec frfľačkám. Neviem, kto pomenoval tento produkt mliekom, podľa mňa ale šliapol poriadne vedľa.




„Mliečko“ ma svojou hustotou doslova šokovalo! Oproti tým niveáckym, ktoré tiekli z dlaní až po lakte, toto je fakt skôr krém! A to ja, samozrejme, silno môžem. Jedinú nevýhodu tejto konzistencie zaregistrujete pri vytláčaní z obalu /preto tie frfľačky v úvode!/.
Samotná aplikácia je ale fakt veľmi príjemná – omnoho príjemnejšia, než pri tých tekutejších verziách. Pri tak hustej konzistencii totiž máte aj ten POCIT, že toto vám už pokožku naozaj môže vyživiť.
Tu hľa, krátky pohľad na zloženie.



Neviem, či ide len o môj subjektívny dojem, ale fakt mám pocit, že toto mliečko drží na pokožke oveľa lepšie než jeho predchodcovia /žeby to bolo tým množstvom, ktoré som schopná si na seba napatlať? :D/ - zmyjete ho v pohode, ale tá vaša telesná schránka ostane predsa len hebkejšia a hydratovanejšia. Samozrejme ak holdujete hutným telovým maslám a podobným miláškom, pocit hladkej, hydratovanej a NEMASTNEJ pokožky vám vyhovovať nemusí. Mne ale, ku podivu, v tomto prípade vcelku vyhovuje a to je, pri mojej averzii voči podobným výrobkom, aj čo povedať ;).



No a teraz poďme k tomu najlepšiemu. Vôňa vanilky. Tak úžasné sladká a na zožratie, že mám chuť si nabrať prstom a oliznúť. Milujem ju! A prvú polovicu môjho sprchovacieho rituálu strávim vždy s tubou na nose, inak sa nedá J.
Určite nechcem tvrdiť, že toto mliečko otočilo o stoosemdesiat stupňov môj názor na telové mlieka do sprchy, v každom prípade už zasa ma prepadá mánia nakupovať do zásoby. A to už asi hovorí samo za seba! ;)

celkové hodnotenie: 9/10

Jeden bodík strhávam už len z princípu :D a kvôli nepraktickému baleniu.
Skúšali ste túto vecičku? A už som sa vás pýtala, aký máte vzťah k telovým mliekam do sprchy? ;D


- claire -

10 komentárov:

  1. K mliekam do sprchy sa nevyjadrujem, lebo ich nemusím, ale ten foťák je dokonalosť sama!!!
    Dúfam, že už sa dočkáme aj fotiek dekoratívky na tebe :-D Už sa z toho nevykrútiš, že nemôžeš, lebo to nebude dobre odfotené :-P
    R.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak včera už som natáčala aj video, možno sa ma nakoniec dočkáte aj naživo! :DDD
      /1. apríl samozrejme :)))/

      Odstrániť
  2. Vidíš. Som ti hovorila, že toto mlieko do sprchy zmení tvoj názor. :-) Som rada, že tak zapasovalo. Keď sa človek ponáhľa a naozaj nemá čas sa napatlať nejakým mliekom, toto je ozaj dobrá voľba.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Je skvelé, ale s tým obalom máš pravdu :-)
    Podľa mňa tieto mlieka do sprchy sú super pomocníkom v dňoch, keď sa mi nechce natierať obyčajným mliekom, ale súčasne chcem pokožku vyživiť. A veľmi sa mi osvedčili na dovolenke pri mori, kedy je pokožka viac namáhaná či už slnením alebo kúpaním v mori. Vtedy mám pocit, že po každej sprche sa musím natrieť krémom, čo sa mi ale stále nechce a tak rada siaham po týchto mliekach do sprchy.
    http://miskasiska25.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Máš recht /aj keď v lete radšej ako k moru by som išla na severný pól a tam by som to mliečko asi až tak neocenila :D/... V každom prípade, v tejto vôni by som privítala aj klasické telové mlieko, čím apelujem na DMku, nech ma láskavo vyslyší!!! :)

      Odstrániť
  4. Takové věci do sprchy mám ráda :))) Třeba ještě v Květnu bude v Dmku :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja zas moc nie :D, to len táto vanilka je taká úžasná, že mám nutkanie označiť ju za "must-have" :)))... A trošku o tom pochybujem, že tam bude visieť ešte v máji, ale neprotestovala by som veru...

      Odstrániť
  5. Keď sa stále neviem. Ten obal je ... :(, ale keď si tak spokojná, možno vyskúšam. Ja som zatiaľ nad týmto druhom kozmetiky zalomila ruky, ale možno zase vyskúšam.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tiež neverila, že ešte po nejakom mlieku do sprchy siahnem! :D Akože, zas žiadny zázrak to nie je - pre tých, čo telové mlieka do sprchy nemusia - ale na toto som sa fakt namotala...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...