nedeľa 24. mája 2015

Konečne božský takmer-samoopaľovák!



No, baby, tak toto je bomba. Viem, že Magic Summer od Baley nie je žiadna novinka, ja som sa k nemu ale dopracovala až tento rok a akože ČO? No samozrejme chrochtám blahom, a to DOSŤ prudko!!! V tomto prípade teda to povestné „lepšie neskoro ako nikdy“ platí asi miliónnásobne.


Tak na úvod – ak patríte medzi tie šťastlivky, ktoré sa prejdú po ulici, namazané aspoň trojkou faktorom a hneď vyzerajú akoby padli do hrnca s čokoládou, tak vám úprimne /prd úprimne! závistlivo!/ gratulujem a ďalej ani nemusíte čítať. Ak ale patríte do rodiny upírov ako aj Claire Clairmont a k zvyšku nepokrvného príbuzenstva sa zbytočne priznávať nechcete, zbystrite pozornosť!


Telové mlieko Balea Magic Summer je fakt úzkoprofilový tovar, na to upozorňujem hneď na začiatku. Keď som zistila, aké super je, utekala som kúpiť hneď ďalšie do zásoby a uchmatla som POSLEDNÝ kus! Chápete? Už teraz v máji!
Mliečko má vašu pleť, off course, hydratovať, ale popravde v tomto prípade mi je tento fakt šumafuk. Čo je OMNOHO dôležitejšie, to je jemné „opálenie“ pokožky, o ktoré sa po pár aplikáciách má postarať.


Aby ste si mliečko nemýlili so samoopaľovákom! Toto obsahuje samoopaľovacej látky podstatne menej a teda pri aplikácii nie je nutné dávať taký pozor, ako to bolo trebárs v tomto prípade. Vaša pokožka nebude síce tmavá hneď po prvej aplikácii, ale opálenie bude postupné, prirodzené, a – čo je najsamfasa – nebudete vyzerať fľakato ako hnedo-hnedý dalmatínec!
Poďme ale omrknúť nášho fešiho. K baleniu sa príliš vyjadrovať nebudem, je takééé – samoopáľovákové, že. Mám síce menší problém s tým, že mi občas pri manipulácii mliečko vyfŕkne z otvoru von, záleží ale samozrejme na vašej /ne/šikovnosti.




Konzistencia je ľahučká a trošku redšia. Čo je super, mlieko sa vstrebe prakticky okamžite a tak nejaké mega-dôkladné rozotieranie riešiť nemusíte. Hydratačný účinok ohodnotím ako pomedzie priemeru a slabšieho priemeru, ak by to ozaj niekoho zaujímalo.
Mliečko VONIA! Asi vám tú vôňu presne neidentifikujem, ale rozhodne nesmrdí, ako samoopaľováky väčšinou zvyknú. Ňuchám nejakú kokosovo-ovocnú exotiku, možno...
Tu hľa, zloženie:


Najúžasnejší je ale jednoznačne ten postupný, samoopaľovací efekt, ktorý je naozaj WOW! A za nejaké 3 éčka...
Ak ste bleduľa, prvé známky ľahkého opálenia sa na vás zjavia tak po troch aplikáciách. Nikde nemusíte riešiť žiadne fľaky, otieranie o šatstvo a veci podobné, stačí si užívať zdravý odtieň pokožky :).
Napriek tomu odporúčam aspoň raz týždenne pokožku poriadne opíliť a – ako radí aj výrobca – na lakťoch alebo kolenách nanášať striedmejšie až vôbec.
Ak ste snedšieho odtieňa pokožky, efekt na vás logicky taký výrazný nebude, ak by ste však potrebovali dorovnať bledšie miesta na vašej pokožke, určite si touto vecičkou pomôžete aj vy.
Ja mlieko používam momentálne tak každý druhý-tretí deň na udržanie odtieňa, s ktorým som sa uspokojila po troch až štyroch aplikáciách.
Ak sa teda nechcete práve dobrovoľne podobať na upíra /jo puberta občas plieska väčšinu z nás!/ a so slniečkom sa až tak nekamošíte, naozaj vrelo odporúčam!

celkové hodnotenie: 10/10

Skúšali ste túto vecičku? Používate samoopaľováky? Alebo ste za bledule z presvedčenia? ;)

Zhodnotenie vecičky po spotrebovaní nájdete tu.

- claire -


28 komentárov:

  1. Taky jsem si toto mléko asi před měsícem koupila a musím souhlasit, že je fakt super. Vůbec jsem takový efekt nečekala. Dodá pokožce moc hezký a především přirozený nádech opálení. Hold když nám zatím to počasí nepřeje, je třeba si pomáhat alespoň takto :)

    Radu - Soutěž o KupKosmetiku Box

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak tak :). Ja som naň čítala chvály už dosť dlho, minulý rok som ho ale v DMke nevymákla a dostala som sa ku kúpe až teraz a ono je fakt skvelé :)))

      Odstrániť
  2. Taky jsem si toto mléko asi před měsícem koupila a musím souhlasit, že je fakt super. Vůbec jsem takový efekt nečekala. Dodá pokožce moc hezký a především přirozený nádech opálení. Hold když nám zatím to počasí nepřeje, je třeba si pomáhat alespoň takto :)

    Radu - Soutěž o KupKosmetiku Box

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Všimla som si, že všetky Balea opaľovacie veci fakt voňajú že vau ♥ inak po tomto mliečku pokukujem odkedy je tento rok zase na regáloch, možno tiež podľahnem, lebo na nohy nie a nie chytiť farbu :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S tou vôňou máš recht, ostatné samoopaľováky mi zatiaľ všetky poriadne smrdeli :)
      Nohy sú aj moja problematická partia, neoslňujem nimi okolie moc často ;)...

      Odstrániť
  4. Kým som bola študent, čas na slnečný kúpeľ sa našiel už od apríla...teraz? som rada, keď v nedeľu stihnem upratať a dobehnúť resty z celého týždňa. Zajtra utekám do DM, ešteže máme v meste štyri, snáď ho ešte niekde budú mať...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pre istotu si švihni, lebo fakt neviem... Ja tiež cez týždeň nemám čas na opaľovanie, akurát cez víkend do záhrady alebo na bajk... Ale to mne teda nestačí :).

      Odstrániť
    2. Mam ho!a je to šupa, krasne sneda koza po nom,ziadne flaky, rovnomerne, jednoduche, juuuj vdaka ti za tip, nikdy by som po nom nesiahla, nebyt teba !

      Odstrániť
    3. Jeee, tak to sa tesim!!! 😊
      Nenadarmo byva vypredany furt...

      Odstrániť
  5. Opalovák, který nedělá fleky s úžasným samoopalovacím efektem a navíc krásnou vůní? Tak ten budu muset mít!:-) Jak budu v dm, tak tohle mléko povinně odcestuje se mnou, děkuji za tip, moc bronzu jsem na sluníčku pochytat ještě nestihla, takže u mně uplatnění najde:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite vyskúšaj, možno pôjdeš nakupovať do zásoby ako ja ;).

      Odstrániť
  6. Toto mlieko poznám, Balea ho má v ponuke pravidelne každý rok, len pozor, lebo vždy až od zimy do jari, cez leto sa ho v DMke márne snažím hľadať, neviem akú to má logiku, no radšej som si už spravila zásoby. Ja ho používam na udržanie opáleného vzhľadu a je to fakt najlepšie mlieko, aké som skúsila, nerobí fľaky, nádherne vonia, balenie verzus cena je zbytočné hovoriť, tu má Balea proste skvelú stratégiu, len tá dostupnosť je fakt sezónna, ak ho zháňam po lete v takom septemberi mám smolu. Možno to ale tento rok zmenia, každopádne už teraz je dosť v DMke vypredané, ale ešte ho majú.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Asi si na túto tému pokecám s DMkou! ;D
      Efekt som tento víkend prvýkrát otestovala "natvrdo" v akvaparku a teda spokojnosť... Všetci boli hnusne vyblednutí, len ja som bola bledohnedá :D Akože fakt bledo, ale mne tento efekt bohato postačuje...

      Odstrániť
  7. No myslim si, ze jsi me i docela nalakala.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Skoda, ze si tento clanok nepisala o tyzden skor... ani neviem, ze Balea taketo nieco pounka, tak som si kupila podobny produkt od Biothermu, Objem len 150 ml a cenu radsej nejdem pisat.... :-P

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Dnes som kupila, tak vyskuuuusam, hlavne na nohy, ktore odmietaju chytit aspon trochu hnedu.
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Nepoznám, nepoužívam.
    Ale keďže som si ešte neminula svoj mesačný májový budget, pokukám či ešte nájdem. Možno si už všetko vykúpila :)))))).

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Mliecko som skusila dnes,mam aj eco by sonya a ten ma vysiel 40€,cize je 20x nasobne drahsi ako toto mlieko .ako som pisala ,dala som ho dnes .ale musim nesuhlasit s jednou vecou.Vyzivenie a hydratacia je uzasneee ! Mam krasne,jemnu pokozku .Napisem ,ako farbi

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tak neda mi to a pisem recenziu .Mliecko pouzivam 3x denne od vcera .To mlieko je uzasne .Mala som Eco by Sonia za 40€ a vysledok rovnaky .Za 1 den som ako po 10 dnoch na Karibiku.Trosku mam fliacky,nakolko som vynechala na chrbte miesto ,ale nie je to vidiet .To mlieko je jednpducho genialne a ja po mojich skusenostiak viem ,co je dobre.Jedinu obavu mi robi odobrate materske znamienko,mam tam ranu a kremujem aj tam,zevraj to nesmie prist do kontaktu s reznymi ranami.Ale inak mlieku davam 10 z 10

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Anonymka :) Tak sa teším, že Ti tak vyhovuje, aj ja sa ním aktuálne plánujem trošku pomazať :D keďže sa cez víkend chystám na svadbu a moje opálenie zatiaľ vyzerá tak nejak vyprdnuto :D...
      Len teda pozor, pri tej frekvencii používania, ako dávaš Ty, by to už mohlo robiť bordel pri vytrácaní, fľaky... Takže radšej s mierou ;).
      No a tie rany... Myslím, že to sa týka rán čerstvých, takže pokiaľ už máš po zákroku nejaký ten piatok, tak môžeš riešiť akurát tak to, aby Ti na jazvičke neostali tmavé fľaky, inak pohoda...

      Odstrániť
  13. Ja ho skúšam prvý týždeň, po kolegyninom odporúčaní, a teda musím povedať, že som veľmi príjemne prekvapená. Určite pri ňom zostanem, nemám ani potrebu skúšať nejaké iné. Žiadne fľaky, príjemná farba, bez najmenšej výčitky. Natieram len raz denne, večer, viditeľné výsledky už po 2-3 aplikáciách. Teraz znížimm frekvenciu, možno na 2-3x týždenne pre udržanie efektu. Ozaj a kúpila som si aj pleťový krém na tvár z tej istej rady. Takže ešte raz, za mňa úplná spokojnosť...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jej, teším sa! Ja som ho teda nemala doma už dosť dlho, momentálne frčím na DOVE, ktoré má v sebe aj trblietky! :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...