utorok 12. mája 2015

Trošku luxusné tiene od Astor



Dnešným postom si odfajknem jeden malý astorácky restík, ktorý mi nedal spávať už dlhšiu dobu, ale skôr tak nejak nevydalo. Tajne som totiž dúfala, že sa mi podarí odfotiť aj nejaké to líčenie môjho veľaváženého oka – vec pri recenzii očného tieňa vcelku významná, že. A keďže nakoniec som ten boj vybojovala vo svoj /relatívny/ prospech, nech sa páči článok. Očné tiene EyeArtist ColorWaves od Astor. 


Keď mi Astor poslal na testovanie očné tiene, potešila som sa. Za obvyklých poveternostných podmienok by som totiž po podobných odtieňoch zrejme nesiahla ani len omylom /no jo, som nudná konzerva a naked paletky sú môj vizuálny svätý grál!/, ale pri astoráckom stojane by som si v drogérke nad týmito odtieňmi veru ochotne zaslintala. Nádherná žiarivá tmavozelená a tmavomodrá boli totiž svojho času favoritmi v šatníku postpubertálnej Claire Clairmont /hneď po žiarivej čiernej :)/ a táto úchylka ma v podstate neopustila dodnes.
Moju zbierku očných skrášľovadiel teda obohatili dva nové kúsky – zelený Wild Green a modrý Classy Blue.




Omrknime najprv obal. Samotné vlnkoidné vnútro by pôsobilo priam luxusne, nebyť toho obalu. Ku cti mu síce slúži, že ho len tak niečo /hocičo a najmä nechcene!/ neotvorí, keď ho ale otvoriť chcete, olúpnutý lak na nechtoch môže byť tým najmenším problémom, že. Čo ma teda občas privádza do vytrženia – a vôbec nie v tom pozitívnom slova zmysle! Okrem tohto malého neduhu, obal pôsobí už na prvý pohľad dosť lacno a podľa mňa absolútne nekorešponduje s luxusne pôsobiacim obsahom! No ale budiž...
Na vlnkoidné tiene som už nejakú tú recenziu prečítala a vyzerá to tak, že pigmentácia sa mierne líši odtieň od odtieňa. Moje tmavé sú ale pigmentované slušne.



Čo sa výdrže týka, s bázou dajú v pohode celodennú pracovnú šichtu. Ak podkladové bázy pod očné tiene nepoužívate /skutočne niekto taký existuje???/, musíte si výdrž tieňov očekovať samé ;). Čo na tieňoch určite oceňujem, to je ich minimálna prášivosť.
Ja osobne tieto farbičky využijem skôr na nejaké kreatívne vyhrávanie sa s líčením oka, což v mojom prípade predstavuje maximálne tak spodná alebo vrchná „linka“, nech žije kreativita, že :D.




Ak máte šťavu, s očnými tieňmi môžete vytvoriť aj extravagantnejšie kreácie, ja si teda plne vystačím s v podstate nenápadným oživením môjho bežného líčenia. Fantázii sa ale medze nekladú, of course, a ak trošku "pritlačíte", odtiene vedia byť aj výraznejšie.
Odporúčaná cena očných tieňov je necelých 6 éčok, na nete zoženiete aj za polovicu.

celkové hodnotenie:  8/10

Skúšali ste tieto očné tiene? Aké líčenie očí uprednostňujete vy?

- claire –

PS: Ďakujem značke Astor za poskytnutie očných tieňov na testovanie!





9 komentárov:

  1. Takže,
    áno, existuje niekto kto nepoužíva bázu pod očné tiene - JA ! :)))).
    A tieto som neskúšal a asi ani neplánujem. Vyzerajú síce prenádherne, ale pri mojich nebesky modrých očiach používam mierne iné odtiene ako tieto

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si to neviem už ani predstaviť - leda by som nepoužívala očné tiene! :D
      Ja som tiež modrookaňa a neviem si predstaviť, že by som niečo z tohto dala na celé viečko, ale detailíky sú fajn :)...

      Odstrániť
  2. Tie modre tiene neopadavaju? Ja mam s modrymi tienmi akejkolvek znacky problem, ze su vsade, len nie na ocnom viecku. A uz mam konecne Lip butter od Astoru, ale som prekvapena, ze dost vysusuje pery. Inak z hladiska aplikacie a farby som spokojna.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Modré celkovo nepoužívam, takže som tento jav nejak neočekovala, ale je pravda, že ten modrý padá trošku viac než zelený. Ono ale veľa závisí od aplikátora a techniky nanášania, z mojej hyperprášivej Naked dvojky som vytrénovaná na adekvátny spôsob aplikácie ;).

      Odstrániť
    2. Jé a zabudla som, ktoré maslo od Astoru máš?

      Odstrániť
    3. 008 Hug Me, ale este si nejaky odtien pojdem vybrat.

      Odstrániť
    4. No, ten je zrovna z tých málinko menej výživných, zrejme vďaka tým trblietkam, ale teda že by ma priamo vysušoval, s tým sa nemôžem stotožniť :).

      Odstrániť
    5. No vidis, a moje pery zase vysusuje maloco, dokonca balzam na pery by mi pokojne vystacil jeden na dva roky a s Astorom sme si v tomto nesadli. Ale prezijem to, sposob aplikacie je pre mna natolko pohodlny, ze to daaam :-)

      Odstrániť
    6. Super :))) Myslím, že ak vyskúšaš akýkoľvek iný /NEMATNÝ!/ odtieň, budeš spokojnejšia...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...