utorok 14. júla 2015

Labkomazadlá



Nielen v zime, ale aj v lete Claire Clairmont fičí na mazaní svojich kocúrích labiek. V zime sa to tak nejak od poriadnej beauty-blogerky vyžaduje a v lete – v lete vlastne ešte viac. Lebo niet nad pohľad na rozpraskané päty v exkluzívnej značkovej sandálke, že. Okrem toho, bez namazaných labiek by som ja snáď ani nezaspala. Takže v dnešnom poste vám predstavím mojich aktuálnych favoritov.


Ku krému zn. BALEA z radu s ureou vám toho veľa asi ozaj nemusím písať. Je to môj krém krémov, svätý grál kozmetiky, asi najobľúbenejšia vec značky a jasný must-have v každom ročnom období! 

BALEA Urea Fusscreme
BALEA krém na chodidlá s ureou
BALEA Urea Fusscreme
BALEA krém na chodidlá s ureou
BALEA Urea Fusscreme - ingredients
BALEA krém na chodidlá s ureou - zloženie

Nemastný, výživný, hydratačný a za pár šúp. Myslím, že viac ozaj nemusím dodávať. A aj keď rada skúšam aj iné mazadlá na nohy, k tomuto kúsku sa VŽDY rada vraciam.
Krém dostanete v každej DM drogérii za cenu cécéá euro päťdesiat až osemdesiat.

CIEN Urea Fusscreme
CIEN Urea krém na chodidlá

Keď som objavila možnosť vyskúšať nemeckého príbuzného môjho obľúbeného krému, nezaváhala som ani na okamih. Krém s ureou zn. CIEN zoženiete – ako inak – v Lidli a - ako inak - nie v tom našom. Bohužiaľ.

CIEN Urea Fusscreme
CIEN Urea krém na chodidlá
CIEN Urea Fusscreme
CIEN Urea krém na chodidlá
Krém je ľahšej a tekutejšej konzistencie než Balea, jeho vôňa je podobne neidentifikovateľná ako je to pri mojej mazadlovej stálici a hydratuje o niečo menej. Furt je to fajn, pri aplikácii chladí, ale vstrebe sa až príliš dobre a nie som si istá, či je toto zistenie pre mňa pozitívne!

CIEN Urea Fusscreme - ingredients
CIEN Urea krém na chodidlá - zloženie

Pri dlhodobom používaní napriek všetkým výhradám boli labky pekné a hladučké, stále ma ale tento feši nepresvedčil o tom, že by som ho mala vymeniť za moju stálicu z déemky!
Krémik stál niečo málo pod 3 éčka, ak si dobre pamätám.

ZIAJA Fusscreme
ZIAJA krém na chodidlá

Opačný problém som mala so značkou ZIAJA. Krém v nie celkom praktickom a celkom dosť malom tégliku je určený na regeneráciu veľmi suchých a popraskaných labiek a že sa teda tak tvári už na prvý pohľad /alebo skôr dotyk/!

ZIAJA Fusscreme
ZIAJA krém na chodidlá

ZIAJA Fusscreme
ZIAJA krém na chodidlá

Konzistenci krému je extrémne hutná /ale nie celkom HUSTÁ!/ a teda naozaj moc moc mastná! Pre veľmi presušené nôžky na nočné mega-zábaly skrátka ideál. Krémik je mastný tak moc, že ak si po aplikácii idete umyť mydlom ruky, furt vám ostanú mastné.
Výsledkom zábalov sú ale fuckt dokonale hladučké nôžky a ak máte s nimi nejaký ten vysúšací problém, odporúčam vyskúšať. 

ZIAJA Fusscreme - ingredients
ZIAJA krém na chodidlá - zloženie
 
Krém vonia podobne ako klasická Nivea, akurát asi tak osemstotridsaťdeväťkrát intenzívnejšie. Hoci je cena nízka /ak si dobre pamätám, tak niečo málo nad 2 eurá/, nevýhodu vidím hlavne v malom a nie celkom praktickom balení a tiež si nie som istá, či na svoje chodidá potrebujem až takúto mega-bombu. Teda potrebujem ako potrebujem – aby som sa vyjadrila celkom presne: ten pocit mastnoty mi až tak veľmi príjemný nie je a toto nevyváži ani skvelý výsledok práce tejto vecičky. Ja osobne to vidím skôr na nejaké to nie každodenné mazanie labiek, keď im chcete dopriať porciu extra starostlivosti.
Suma sumárum, zasa mi z toho víťazne vychádza moja stálica Balea s ureou, nie je pomoci ;).

celkové hodnotenie:
Balea 10/10
Cien 7,5/10
Ziaja 9/10

Skúšali ste niektoré z týchto labkomazadiel? Ktoré je to vaše NAJ? :)

- claire -

15 komentárov:

  1. Mam skusenost len s Baleou, ale ja s nou veru spokojna nie som. Ucinky su bezne, ako u akehokolvek ineho kremu ale ta presladena vona ako pre babiku Barbie je priam priserna...
    Ja odporucam penu na chodidla od Cienu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čo, pena, aká pena, kde, aj ja chcem penu! Ha? :D
      No pravda, tá vôňa u Baley nie je žiadny must-have teda, ale za mňa osobne platí skôr za takú neutrálnu... V každom prípade, tento článok určite nevyjadril hĺbku citov, ktoré k tomuto krémiku prechovávam... :D fakt ho mám moooc rada.

      Odstrániť
    2. Pena Foot Care Foam v zeleno-bielom obale. Predavala sa tak pred cca 2 mesiacmi. Po prvom vyskusani som sa vratila po dalsie balenia do zasoby, ale uz mi zostali len dve. Zrejme ludia uz tento vyrobok poznali a vykupili. Ale tak u Cien vyrobkov nikdy nikto nevie kedy sa znovu objavia...

      Odstrániť
    3. Musím sa priznať, že tá mi celkom ušla!!! :-o No, neostáva iné, len striehnuť :)

      Odstrániť
  2. Pravdupovediac, ja si na nohy nepotrpím, ale stále keď idem do DM, myslím na Teba, že si konečne doprajem. Ale vždy na to zabudnem. Už musím!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Můj nejoblíbenější je krém s ureou Balea, zatím jsem nepoznala lepší:-) Ale docela se mi líbí ten od Ziaji:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No! Konečne niekto, kto ma chápe! :))) A Ziaju si aj skúšala? :)

      Odstrániť
  4. Pridávam sa k fanúšikom krému od Balea ! :) Je fakt super, ani tá vôňa nie je najhoršia a výsledky sú skvelé.. :) Len teraz svoje nohy zanedbávam, keďže neznesiem spať s ponožkami hádam prvé leto v histórií, čo už svedčí o tom, že býva fakt VEĽMI teplo v noci.. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je nespávam v ponožkách NIKDY teda, to by som fakt nedala :) Nohy namažem väčšinou pri telke a ponožky navlečiem buď vtedy, alebo až keď sa chcem premiestniť z bodu A do bodu B /teda z gauča do postele :D/...

      Odstrániť
  5. Já jsem asi před 2měsícema začala používat Krém na nohy Cien s Ureou 10%.A je boží.Já leta chodím sice na pedikůru po pedikůře mám nožky jak miminko ale asi po týdnu je mám zas zdevastované i chodidla praskají a tak jsem začala používat od cienu a za měsíc byli nohy k nepoznání i pedikérka koukala že chodidla mám nepopraskané a taky si ho nechala koupit.Takže já doporučuju a stál 34.90

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak som rada, že si s ním taká spokojná... Ja mám momentálne z Lidla na nohy najnovší objav - penu, ktorá je fakt supiš... akurát teda nie je v stálej ponuke.

      Odstrániť
    2. Anonymka, asi Ti nezverejnilo komentár... Do mailu mi to došlo, ale tu po ňom ani stopy :-/ Tak odpoviem aj takto od veci :D
      Tá pena, to bude určite ona, odporúčam vyskúšať :) Ja som si včera kúpila už tretiu, bola dokonca už aj zlacnená na nejaké euro pade...

      Odstrániť
  6. děkují za tip třeba někdy vizkouším.Tento týden byla v akci ale já do lídlu se nedostávám často

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...