pondelok 7. septembra 2015

Malý nákupný tip od RIMMEL

Akože... ja sa dosť často nechápem. Celkom seriózne. Občas viem robiť pekné nerozumnosti. Rúž Moisture Renew od RIMMEL som vám tak trošku ofrfľala v recenzii nejaký ten mesiac až rôčik dozadu a napriek tomu, v rámci prvej zásielky od Elnino parfumérky si vyberiem taký istý kúsok, len v inom odtieni? No, na prvý pohľad asi nie celkom pochopiteľné :).
Bohužiaľ, mám to nejak tak, že na výber kozmetiky má na mňa dosť výrazný vplyv aj ročné obdobie a vec, ktorú som minuloročný JÚL ofrfľala, ten nasledujúci /plusmínus/ nutne potrebujem mať vo svojej kozmetickej zbierke už zas ;).

RIMMEL Moisture Renew Notting Hil Nude


Moja voľba tentokrát padla na v prvotnej recenzii toľko žiadaný nude odtieň, úplne konkrétne Notting Hill Nude. Na prvý pohľad neutrálne pôsobiaci odtieň, vhodný nielen na každodenné líčenie do práce, ale aj na udalosti o kvapku slávnostnejšieho charakteru k výraznému líčeniu očí, kde s krikľavým rúžom by ste už pôsobili trošičku preplácane :).

RIMMEL Moisture Renew, odtieň Notting Hill Nude
RIMMEL Moisture Renew, odtieň Notting Hill Nude
 
Čo k rúžu povedať... Ja fakt milujem aj nenávidím v jednom tú aplikáciu! :D
Samotná tyčinka je totiž jednoducho k sežrání. Dokonalosť sama!!! A po perách tá až mierne gélovitá konzistencia taaaaak moc príjemne kĺže, až máte chuť patlať sa ňou donemoty a vytvoriť si na perách nepriestrelnú vrstvu!

RIMMEL London Moisture Renew, odtieň Notting Hill Nude - swatch
RIMMEL Moisture Renew, odtieň Notting Hill Nude - swatch


RIMMEL London Moisture Renew, odtieň Notting Hill Nude - swatch
RIMMEL Moisture Renew, odtieň Notting Hill Nude - swatch

Čo musím hodnotiť mierne negatívne, to je fakt, že aj pri nude odtieni musíte venovať špeci pozornosť vnútornej línii rúžu, pretože má dosť výrazné tendencie usadzovať sa v mieste, kde sa stretáva spodná pera s hornou.
Výdrž je tradične na dve veci, Moisture Renew rúže sa ale trvácne ani trošku netvária, takže tento fakt im asi sotva môžeme vyčítať, že.

RIMMEL Moisture Renew, odtieň Notting Hill Nude - swatch
RIMMEL Moisture Renew, odtieň Notting Hill Nude v akcii :)

Aj keď poslednú dobu fičím nie práve na nude farbách na mojich perách, tento rúž bol pre mňa príjemnou zmenou a osviežením. Odtieň má trošku teplejší podtón, ale nekriticky som presvedčená o tom, že mi pristane aj napriek tomu, že v tomto prípade frčím skôr na tých kvapôčku viac polárnych farbách.
Ak by ste mali chuť skúsiť túto /alebo niektorú inú/ zaujímavú farbičku na pery, odporúčam omrknúť tento e-shop, kde zoženiete 14 odtieňov už za sympatických 3,59e. 
A ja už teraz rozmýšľam, aký odtieň si ukoristím zasa o rok ;).

hodnotenie: 8/10

Máte vo svojej zbierke nejaký Moisture Renew rúž? Aký odtieň by ste zvolili vy?

- claire -










8 komentárov:

  1. Pekny odstin.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Šla bych do ní, barvička je to hezká, ale já už těch rtěnek mám i tak neupotřebitelné množství, takže budu hodná holka a tentokrát se zlákat nenechám:-D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som sa k rimmeláckemu rúžu dostala asi tak pred rokom vo výpredaji v stojednotke a u mňa ako obvykle padla voľba na červený odtieň, konkrétne 510 mayfair red lady.. O:-) ja tie nude záležitosti na perách proste moc nemusím, je mi jedno či je deň či noc, proste si to idem na červenej vlne :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja uz tiez ficim skor na vyraznych farbach, ale obcas padne dobre aj nieco nude na ozivenie ;D

      Odstrániť
  4. Ja mam pocit, ze ficim na vsetkych farbach :) taky nenarocny spotrebitel :)) beriem vsetko zaradom :)))

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...