streda 16. decembra 2015

Feši od GUERLAINA



Asi si viete predstaviť, ako brutálne som sa triasla na túto vecičku. Rúže milujem a predstava, že konečne v mojej zbierke zakotví aj nejaký z toho konca, z ktorého si každý druhý deň patladlá na skrášlenie tváre asi nekupujeme, ma privádzala do tranzu. Kiss-Kiss Shaping Cream Lip Colour od GUERLAIN.

GUERLAIN_kiss_kiss_shaping_cream_lip_colour_very_pink


Výber v e-shope ELNINO bol jednoznačný. Keďže momentálne ulietavam na všetkom možnom, len nie nude odtieňoch, vybrala som odtieň s veľavravným názvom Very Pink. Napriek menu, swatche zas až tak „very pink“ nepôsobili, naopak, farbička mi prišla skôr malinová a pod veľmiružovým názvom si predstavím niečo podstatne iné, no ale veď neva.

GUERLAIN Kiss-Kiss Shaping Cream Lip Colour

Rúž sľubuje intenzívnu farbu a vďaka zloženiu s kyselinou hyalurónovou, mangovým maslom a olejom z myrhy hĺbkovú hydratáciu a vyhladenie pier. Toľko oficiálne info a teraz tie čisto neoficiálne z dielne Claire Clairmont:
Rúž hydratuje. MEGAhydratuje. Na perách je naozaj veľmi príjemný a nemáte problém nosiť ho celý deň bez pretretia pier balzamom. Okrem toho, môjmu nosu veľmi vyhovuje vôňa. Je taká tá klasická rúžová, možno trošku retro a uznávam, že nie každému sa musí páčiť, ja si ale spokojne chrochtám blahom.

GUERLAIN Kiss-Kiss Shaping Cream Lip Colour - odtieň Very Pink

Vzhľadom k hydratačným schopnostiam rúžu vám bude asi jasné, že trvácnosť farby na vašich papuľkách nebude žiadny zázrak. To ale od tohto fešiho nikto ani nečaká, že.
Čo ma ale vcelku sklamalo, to je pigmentácia. 

GUERLAIN Kiss-Kiss Shaping Cream Lip Colour - odtieň Very Pink

Ako jo, som naozaj moooc zhýčkaná mojou obľúbenou astoráckou Vivid Divine. Mohli by ste namietať, že matné rúže bývajú vždy pigmentované viac, čo mi je samozrejme jasné ako facka, napriek tomu je pigmentácia pre mňa menším sklamaním. Čakala som jednoznačne viac.
Na druhú stranu, rúž si vďaka slabšej pigmentácii môžete slušne navrstviť a ak fičíte na výrazných perách, nemusíte sa obávať, že by ste taký efekt nedosiahli. Len sa jednoducho trošku viac pri tom namakáte.

GUERLAIN Kiss-Kiss Shaping Cream Lip Colour - odtieň Very Pink

GUERLAIN Kiss-Kiss Shaping Cream Lip Colour - odtieň Very Pink

Odtieň je božský, ale už som ho v ponuke e-shopu nevidela – že by ste si ale nevybrali z ponuky viac než 20 odtieňov, to sa neobávam :).
Mimochodom, ten vizuál –  z neho teda nie celkom chrochtám blahom. To kockaté balenie je skrátka divné a keby som bola taký guerlainorúhač, prirovnala by som ho k déemkovským rúžom s.he stylezone :D. Berte ma s rezervou, no, zas taká tragédia to samozrejme nie je, ale fakt by to mohlo byť aj lepšie.

GUERLAIN Kiss-Kiss Shaping Cream Lip Colour

Cena rúžu v e-shope sa motá niekde okolo sumičky 18-20 éčok, čo nie je úplne kresťanské, ale furt výrazne lepšie než v kamenných parfumérkach a navyše ak vymáknete akciu, môžete si toho vášho fešiho uloviť dokonca aj v cenovej hladine len niečo málo nad 10 éčok, ako sa to podarilo mne.
A uznajte, čo je pre každú beauty-maniačku lepším vianočným darčekom než rúž značky, pri vyslovení ktorej sa dostaneme do tranzu a ochotne predáme do otroctva všetkých rodinných príslušníkov, len aby sme ju mali doma? ;)

hodnotenie: 8/10

Ako sa vám pozdáva táto vecička, ktorú farbičku by ste si vybrali vy? Uprednostňujete viac alebo menej pigmentované rúže? Ktorý high-end rúž je pre vás TOP?

- claire -

6 komentárov:

  1. Tá farba je podľa mňa ale geniálna a mohol by to byť konečne môj vysnívaný malinový rúž :) ten, o ktorom som ti písala predtým a má ho mamča je ale iný, má strieborný obal, takže je to zrejme nejaký "špeci" rad :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No popravde, mám ho rada čím ďalej, tým viac! :) Tá farba je ozaj dobrá a keď dám viac vrstiev, aj tá pigmentácia mi postačuje :)

      Odstrániť
  2. Tak pre mňa momentálne 2 High end kúsky.
    Jeden od Guerlain, táto kolekcia, ale farba č. 324 - Red LOve a samozrejme od Dioru z minuloročnej špeciálnej limitky - č. 757 Souveraine. Ten už nikde k dostaniu nie je, ale gúglila som a úspešne našla na jednom slovenskom e.shope. Má mi prísť do Vianoce. Bez neho som stratená :((.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) Musím tie Tvoje odtiene omrknúť, keď toľko o nich básniš! ;) Teda, niektorý som tuším už obkukovala, ale musím si ho pripomenúť ;)

      Odstrániť
  3. Ahojte - Lenka, aj ja mám Red Love! milujem ho ... a ten tvoj Souveraine je úžasný ... dúfam že ti dorazil :-)
    Claire, super blog, eliminácii škaredosti zdar :-)

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...