pondelok 18. januára 2016

Perfect Nails s PUPA MILANO



V rámci vianočno-povianočných nákupných tipov som vám nestihla ukázať ešte jeden zaujímavý setík od PUPA MILANO a dnes konečne nastal jeho čas. Ak frčíte na lakovaní nechtov tak ako ja, zaručene si prídete na svoje.

PUPA_MILANO_lak_na_nechty



Perfect Nails Kit sety sú v ponuke v 3 farebných variantoch a mne sa, ako inak, ušiel ten, ktorý by som si asi vybrala ako posledný :D, nič to ale nemení na veci, že poctivo otestujem, že.
Set obsahuje 2 farebné Lasting Color laky, jeden bezfarebný, ktorý využijete ako podlak aj nadlak a 4-fázový pilník a leštičku v jednom. To všetko je zabalené v zlatej ňuňu kozmetickej taštičke, z ktorej ja osobne chrochtám blahom.

PUPA_MILANO_laky_na_nechty
PUPA MILANO Perfect Nails Kit


Moje perleťové odtiene X a Y /bohužiaľ bez názvu/ patria k tým, ktoré by som na sebe bežne zaboha nedala, že, natoľko ma už asi poznáte, občas to ale predsa len príde aj na mňa. Niečo v zmysle mať náladu na perleť na nechtoch. A keďže s „lasting color“ lakmi mám už pomerne bohaté skúsenosti, nemôžem ani voči týmto fešákom povedať jediné krivé slovo. 

PUPA_MILANO_lak_na_nechty
PUPA MILANO Perfect Nails Kit

Výdrž lakov s vhodným podlakom/nadlakom je aj viac ako týždňová a navyše tieto odtiene sú menej náročné, čo sa opotrebovaného vizuálu týka /čiže ak sa vám niekde niečo aj olúpne, nebude nutné hneď chytať záchvat paniky a utekať počas pracovnej doby domov pre lak, že/.

PUPA_MILANO_lak_na_nechty
PUPA MILANO Perfect Nails Kit


Jedinú nevýhodu vidím v slabšej krycej schopnosti týchto odtieňov, takže je nutné dávať aj 3 vrstvy, ak vyžadujete plné krytie – čo je u mňa bezpodmienečná nevyhnutnosť! – a ktoré potom samozrejme horšie schnú, ale tak toto je už na osobných preferenciách každej jednej z nás.
Setík aktuálne zoženiete na nete za celkom famóznych 8 éčok aj niečo a fuckt rozmýšľam nad tým, že nutne ešte nejaké takéto lakovacie „niečo“ potrebujem ;).

hodnotenie: 9/10

Máte skúsenosti s lakmi Pupa Milano? Čo vy a perleť? ;)

- claire -

10 komentárov:

  1. S perleťou na nechty problém nemám. Ak je pekná farba môže byť aj perleťová. A Pupa má dobré laky...
    R.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja tieto láčiky milujem, lebo majú asi najlepšiu výdrž zo všetkých čo som kedy mala. Navyše sú maličké, takže ma neomrzia a zbytočne nestoja v skrinke. Tiež mám radšej iné odtiene, také výraznejšie, takže z týchto by som asi mega nadšená nebola. A majú určite lepšie krytie ako tieto perleťové :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj, určite patria k tomu NAJ aj v mojej zbierke lakov :) A tiež uprednostňujem menšie laky, aj tak ani tieto nikdy nevypotrebujem do dna...

      Odstrániť
  3. S lakmi od Pupy skúsenosť nemám, aj keď vždy, keď prechádzam okolo predajne, ma nejaká sila ťahá dnu :D moje lakovanie stroskotalo na tom, že sa mi často lámu nechty, akurát vtedy, keď ich mám už pekne dorastené... ale najviac ma odrádza to čakanie, kým lak vyschne, nemôžem sa ničoho dotknúť, pripadám si ako Nožnicovoruký Edward... ale už mám objednanú lampu na rýchlejšie schnutie, asi poznáš ten pocit, keď si presvedčená, že nechty sú už vyschnuté a zrazu ejhľa...škrabanček!!! :D tak to ma vie fakt nasr...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto prdelo aj mňa, ale odkedy lakujem inak, tak s tým už veľký problém nemám a bez problémov môžem lakovať aj pred spaním :)
      Dám vrstvu laku na štiepajúce sa a krehké nechty od Avonu, IHNEĎ po tom vrstvu farebného, IHNEĎ po tom zas vrstvu farebného a IHNEĎ po tom vrstvu toho, čo som dala ako podlak. Teda NEČAKÁM medzi jednotlivými vrstvami, ako sa to všade píše! Odvtedy nemám problém ani so schnutím laku ani s bublinkovaním.

      Odstrániť
    2. A aký je v tom fígeľ, nie sú tie nechty práveže moc mokré na to, aby tak rýchlo uschli? Lebo však- spodná mokrá vrstva, na to ďaľšia, na tieto dve mokré ďalšia- lebo však logika nepustí, ale vyskúšam, vrelá vďaka za tip !!! :)

      Odstrániť
    3. Nič si z toho nerob, ja tomu tiež nerozumiem :D Ale svoj podiel má určite aj ten podlak/nadlak od Avonu, ja ho skrátka milujem za toto...

      Odstrániť
  4. Ja nelakujem nechty VôBEC, len na nohách v letnej sezóne.
    Odkedy mám deti a v kuse sa umývajú ruky, dlážka, telo, ruky, dlážka, telo, tak mi je to zbytočné.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...