piatok 26. februára 2016

WET N WILD rúže



Ach jaj. V poslednom wishliste som sa vám zverila s preveľkou túžbou vyskúšať rúže U.S. značky Wet n Wild, ktoré by údajne na vašich papuľkách mali vydržať až do odlíčenia. V tom čase, keď som wishlist písala, rúže už boli na ceste ku mne – lebo keď má niečo úžasný odtieň, skvelú cenu a povesť držáku ako sviňa, no tak nekúpte to!

wet_n_wild_megalast_lip_color


Viete, ako úchyláčim posledný rok na výrazných farbách rúžov. Ak máte na perách niečo nude, nie je problém prebehnúť pery aj osemstošesťdesiatpäťapolkrát denne. Ak ale máte niečo výrazné, tu je už nutnosť najnutnejšia vyžadovať od vecičky super výdrž. Lebo preletieť pery v letku cestou na autobus trebárs s mojou milovanou Vivid Divine asi nezvládnete a zuby s cyklámenovým nádychom, no to tiež nie je žiadne terno.
Takže týmto som vám chcela vysvetliť, prečo mi pri pohľade na rúže značky Wet n Wild s názvom MEGALAST Lip Color okamžite zablikala kontrolka chamtivosti v hlávke.
Nákup som zrealizovala v tomto e-shope a vybrala som si odtiene rovno dva – Don´t Blink Pink a Smokin´ Hot Pink.

WET N WILD Megalast Lip Color rúže - hore Don´t Blink Pink, dole Smokin´ Hot Pink
WET N WILD Megalast Lip Color rúže

Don´t Blink Pink je krásna žiarivo cyklámenová farbička, v podstate identická s mojou najobľúbenejšou pastelkou od Astoru, odtieň Smokin´ Hot Pink je trošku tmavší, decentnejší, viac „malinový“.
Obe farby sú naozaj krásne-prekrásne-nádherné a pigmentácia je pár exceláns ako na chrbáte ruky, tak aj na perách.

WET N WILD Megalast Lip Color rúže - zľava odtieň Don´t Blink Pink a Smokin´ Hot Pink

Rúže nevoňajú. Čo ako nejaké negatívum samozrejme neberiem.
Na matné rúže som si už tak nejak zvykla /okrem toho, večerné patlanie RosebudBlistex balzamami to istí!/, takže nemám pocit, že by moja papuľka nejako trpela. Takže potiaľto všetko super.
A teraz poďme k tým nepríjemnostiam a začnime obalom.

WET N WILD Megalast Lip Color rúže
 
Ktorý pôsobí adekvátne lacno a ohavne a ako bonus vďaka trčiacemu rúžu ho neotvoríte/nezatvoríte bez toho, aby ste si nezasvinili dekel. Toto je ale ešte to menšie mínus samozrejme.
Ehmm, noo... MEGALAST??? Akože wtf??? Rúže „megalast“ ani trošku nie sú. Ako jo, ich výdrž je fajn, ale to je tak všetko a ako megatrvácne ich odklepnúť rozhodne nemôžem.
Čo je najhoršie, tak nejak nie sú kompatibilné ani s Lipcote fixatérom, a to je teda celkom blbé. Lipcote aj po dôkladnom zaschnutí mi na nich zakaždým vytvoril divné nánosy farebnej hmoty, zaliezajúcej do vrások a je to skrátka kombinácia na verejnosti nie celkom použiteľná, takže farba musela okamžite dole.
Wet n Wild rúže teda odporúčam nosiť najmä samostatne, ale v tom prípade očakávajte, že rúže sa BUDÚ odtláčať – a to celkom hnusne. Na šálku, na zuby, na vankúš, na košeľu, na kabelku, na klávesnicu od počítača, na chladničku. Všade, kde si len zmyslíte. A to teda nie celkom korešponduje s ich názvom a z neho vyvodzovanými očakávaniami, že.
Takže tak. Ak by som mala vysloviť konečný verdikt: Ak vám nevadí, že sa matné rúže odtláčajú, pokojne do nich choďte. Na výber je takmer nekonečné množstvo farieb a zaručene si vyberie každá rúžová maniačka. Ja ale zrejme nabudúce už odolám.

hodnotenie: 6/10

Skúšali ste rúže tejto značky? Ako moc si zakladáte na výdrži farbičiek na vašich perách?

- claire -




8 komentárov:

  1. Oba odtiene vyzerajú nositeľne, ale po Tvojej recenzii rada radšej zostanem pri svojom Dior a Guerlain rúži a nebudem experimentovať :))).

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty odstiny jsou nadherne, skoda, ze ta slibovana vydrz se nekona. Ja nemam rada, kdyz musim rtenku behem dne nekolikrat nanaset, takze taky radeji saham po tech dlouhotrvajicich :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty odstiny jsou nadherne, skoda, ze ta slibovana vydrz se nekona. Ja nemam rada, kdyz musim rtenku behem dne nekolikrat nanaset, takze taky radeji saham po tech dlouhotrvajicich :)

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...