štvrtok 17. marca 2016

Februárové OUT NEWS



Opäť raz nastal čas pozrieť sa bližšie na zúbok vecičkám, ktoré minulý mesiac padli za vlasť. Pre tentokrát tu máme zopár overených stálic, ale aj vecičiek, minutím ktorých mi padol poriadne veľký šuter zo srdca. Tak ich dnes pekne krásne všetky omrknime.

out_news_februar_2016

A začnime stálicami. Medzi ne môžem s čistým svedomím priradiť zlupovaciu pleťovú masku s bielym čajom od Avonu, ktorá je podľa mňa top medzi ich pleťovými maskami, hydratačné telové mlieko značky Cien, ktoré kupujem stále dookola, pretože je skrátka úžasné, mňamkovský kávičkový sprcháčik od Yves Rocher, Hydrabio vodu v spreji alebo Atoderm Nutritive, ktorý mi ale túto zimu tak trošku nestačil. Napriek všetkému, ku každej jednej z týchto vecičiek sa vraciam opakovane a tudíž vám musí byť jasné, aký názor na ne mám.

out_news_februar_2016


Pristavme sa ale pri ostatných padlých hrdinoch z minulého mesiaca.
KONEČNE sa mi po roku a pol podarilo minúť balzamové prekliatie zvané Baby Lips. Skutočne jeden z najhorších balzamov na pery ever a sama sa divím, že som to s ním dobojovala do takmer úplného konca. Balzam obsahoval UV filter a tým mi aspoň trochu nahral do karát, inak ale vďaka a nenormálne sa vytešujem, že túto skúsenosť mám už zdarne za sebou.

out_news_februar_2016


Po dostatočne dlhej dobe /a značne po termíne/ som sa konečne donútla k vyhodeniu asi polovice nosného balzamu od Saloos. Vecička to bola síce viac ako užitočná, čo ma ale trošku prdí je, že tú nádchu buď nemávam častejšie, alebo že to balenie nie je tak o polovicu menšie. U mňa skrátka nemožnosť spotrebovať pred zhmotnením nemilej reality, keď vám predtým krásne voňavá Vec začne smrdieť.
Ale inak spokojnosť, balzam jemne mentolkovo voňal a hojil zodratú kožu v okolí ňufáka a preto opätovnú kúpu tak celkom nevylučujem.
Čo ale vylučujem, to je kúpa masážneho mlieka a sprcháču od Pupa Milano. Podľa môjho skromného názoru išlo v tomto prípade o úplne klasické mlieko a úplne klasický sprcháč, ktorých vôňa sa mi po čase navyše poriadne objedla, takže za tú sumu za mňa teda rozhodne nie. Telové mlieko ešte aj hydratovalo pokožku len priemerne, takže možno by som odporučila skôr iné voňavé verzie telovej kozmetiky od Pupy. Ale kľudne na predajni pričuchnite, možno sa zamilujete práve do tejto zľahka citrusoidnej verzie. 

out_news_februar_2016


Do čoho sa môj ňufáčik ale zamiloval celkom prudko, to je vôňa Ungaro Love Kiss. Uznávam, blbší názov si parfuméri zvoliť nemohli, ale ak fičíte na vôňach typu Bright Crystal alebo Acqua di Gioia, zaručene si zachrochtáte blahom. Navyše, cena tohto testeru bola ozaj ľudová...

out_news_februar_2016


Celkom na koniec tu máme tekuté mydlo od Ziaje s vôňou čajíku s kvapkou škorice. Samotný mydlovitý obsah bol v podstate priemerný, mydlo nebolo ani nejaké extra krémové, penivosť tiež  priemerná, ale tá vôňa, vážené, tááá vôňa... Opäť len jedno odporúčanie: pričuchnite.

To by bola februárová bilancia spotrebovaných produktov. Máte s niektorou vecičkou skúsenosť aj vy? Koľko sa toho podarilo minúť vám? ;)

- claire -

14 komentárov:

  1. Zo Saloosom suhlasim. Naozaj by stacilo mensie balenie. Moj ma zaruku do septembra, takze ho planujem pouzit na telo. Ja som Babylips vyhodila. To sa proste nedalo a pritom ja spotrebovavam fakt skoro vsetko.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj, fakt by to bolo rozumnejšie... Myslím, že balenie sa má spotrebovať do 6 mesiacov od otvorenia, ja už som ho mala otvorené hádam aj dva roky :D
      Ja som BabyLips používala len do záhrady a na bajk :D

      Odstrániť
  2. Čo sa týka Babylips, tie leteli do koša po asi mesiaci, mne liezol an nervy a decká ho ani cítiť nemohli.
    Niektoré tie vecičky od Biodermy poznám, ale čo som v živote neskúsila, je Hydrabio Brume, vždy som našla niečo iné obdobné lacnejšie.
    To telové mlieko od Cien som nikdy v Lidli nevidela.
    Ale po predchádzajúcich skúsenostiach v mazaní tela nepoužívam nič iné ako Nivea.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja najčastejšie kupujem tú obyčajnú vodu v spreji od Baley, ale občas neodolám týmto kabelkovým baleniam...
      Ale s tým telovým mliekom sa divím, ja som ho videla zatiaľ v každom Lidli, kde som bola...

      Odstrániť
  3. Jo, Baby lips:-D Tenhle žlutý jsem kupodivu taky udolala do konce, i když jsem za tu dobu měla xkrát chuť ho vyhodit hned:-D A udolala jsem i další tři, které jsem si během tehdejší Baby lipsí mánie koupila, ale znovu už nepotřebuji:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. U mňa sa baby lipsy objavili náhodou inak mňa nelákali a ked som jeden raz skúsila v drogerii no bolo to premňa fuuj:)) a teraz mám doma dva a ani jeden som nenačala a rozmýšľam komu ich dám:)) jeden mi doniesol brat z roboty a druhý som vyhrala no nemám na ne odvahu:)) Ten sprchač Ives Rocher naozaj krasne vonia je užasny:)Ja ani neviem koľko som toho pomíňala ale čo si pamätám bol to krem od nivei obyčajný modrý a krémy na ruky a také klasické veci, len ja to akosi neodkladám ale hneď to práši aj do koša :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja vzhľadom na moju pravidelnú rubriku spotrebovancov si to dovoliť nemôžem, vyhadzovať obaly ihneď :D Trošku ma to prdí, lebo mám potom furt doma bordel :D ale tak čo už ;)

      Odstrániť
  5. Tak to jsou samé skvělé věci :)nejvíc mě zaujaly produkty Bioderma.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. my sme take ,,hlupe" ze sa vzdy snazime minut aj veci, ktore za to nestoja - vid Baby Lips:) aj ja mam doma tolko vyrobkov, ktore by som fakt mala radsej vyhodit lebo ich neznasam, ale statocne bojujem :) Ono to potom za ten pocit (ze yes dala som to) asi stoji :) Ci?:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Občas ano :D. Ale niekedy mám aj taký ten "tototrebaokamžitevyhodiť" pocit a niekedy ma to zvalcuje :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...