streda 6. apríla 2016

CUPUACU



Ak by ste sa náhodou vydesili z predstavy, rečou akého kmeňa sa vám budem dnes prihovárať, no tak piánko. To len Ziaja prichádza na trh s novou kozmetickou líniou s výťažkom zo vzácnych semien amazonskej palmy s týmto tajomným názvom a ja vám dnes chcem ukázať dve vecičky z celého cupuacu arzenálu. Univerzálne použiteľný zmývateľný balzam a telový peeling.



Začnime balzamom.
Keď som Vec prvýkrát vyskúšala, vedela som hneď, že to bude láska na prvý pohľad/oňuch/dotyk.
Omrknime ale tradične najskôr balenie. Nie že by na ňom bolo niečo neobvyklé, ale mne sa tá hnedá fľaštička skrátka páči. 

ZIAJA Cupuacu balzam do sprchy a telový peeling


Čo sa vône týka, tá je celkom neuveriteľná. Úplne jasne a okamžite som v nej identifikovala klasickú niveu, kakaovú ziaja vôňu, kávičku a orechy. Všelijaké. /Uvidíme, či bude mať niekto rovnaký názor ;)./
Konzistencia je niečo ako husté telové mlieko alebo ľahký krém, vyberte si.

ZIAJA Cupuacu telový peeling a balzam do sprchy - konzistencia

Čo sa účelu týka, balzam môžete využiť ako klasické telové mlieko do sprchy na telo /jo, to, čo neznášam!/, na tvár alebo masku na vlasy pred samotným umývaním šampónom. Vecička dokonca kombinuje ten vyživujúci účinok s čistiacim, takže pri troške tolerancie nepenivosti materiálu sa s mliečkom môžete aj umyť /ja né, ja kopem za poriadnu dávku peny/.
A účinok? Začnime najskôr vlasmi. Balzam vám vlásky vcelku slušne umastí, ale nejaký extra efekt som si na mojich slamoidných vlasoch po umytí nevšimla. Čím by som uzavrela tému vlasy, pretože to najlepšie ešte len príde, vážené! :)

ZIAJA Cupuacu balzam do sprchy a telový peeling


A poviem vám, je to BOMBA!
Priznám sa, že toto by som teda ozaj nečakala. Ako som už naznačila – a veľa z vás to dávno vie – telové mlieka do sprchy sú vec, ktorú ozaj nemusím. Niveácke telové mlieka za mňa celé zle, to baleácke vanilkové o máličko lepšie a Cupuacu od Ziaje? Tak to strčí hlbokooo do vrecka aj Niveu aj Baleu, taká je holá realita a bohužiaľ, vážené! Ak som pri Nivey žiadny efekt nepocítila a pri Baley si ho domyslela, tak pri Ziaji ho zreteľne HMATÁM! Pokožka po použití ostane totiž tak úúúžasne vláčna a hebká /a nemastná!/, že som tomu sama fuckt nechcela uveriť!
Tu hľa, zloženie:

ZIAJA Cupuacu balzam do sprchy- zloženie
ZIAJA Cupuacu balzam do sprchy- zloženie


Maslo zo semien cupuacu má pokožku zjemňovať, vyživovať, zlepšovať jej elasticitu a upokojovať podráždenia. Takže dlhodobý efekt čistá mňamka.

ZIAJA Cupuacu telový peeling


Dosť bolo meganadšenia z balzamu, prejdime k meganadšeniu z telového peelingu. ACH BOŽE!!! Pamätáte si, ako som svojho času milovala tento telový peeling? A pamätáte si, ako som neskôr milovala tento telový peeling? A pamätáte, ako som chrochtala blahom z tohto telového peelingu?
No tak na všetky tri zabudnite. Je tu Cupuacu a ten najúžasnejší olejový telový peeling, aký kedy okúsila moja telesná schránka!
Takto obsah vyzerá:

ZIAJA Cupuacu telový peeling - konzistencia

ZIAJA Cupuacu telový peeling - konzistencia


Peelingové čiastočky vám pokožku riadne vydrhnú, ale zároveň nie sú ostré, ako tomu je v prípade soľných peelingov. Predstavte si ich ako obrúsené a pekne vyhladené kryštáliky cukru.
Čo sa vône týka, tá je NEUVERITEĽNÁ! V prípade peelingu mi príde ešte viac intenzívna než bola pri balzame – a najmä o niečo viac oriešková! Niečo úúúžasné a obávam sa, že moja slovná zásoba nedisponuje takým diapazónom oslavných fráz, ktorými by som túto vôňu dostatočne vychválila. Treba pričuchnúť. 

ZIAJA Cupuacu telový peeling - zloženie


Účinok... Myslím si, že v tomto prípade vôbec nie je nutné obkecávať, na ČO slúži Cupuacu telový peeling. Pretože keď sa po sprche dotknete svojej opeelingovanej pokožky, budete chrochtať blahom a akékoľvek vedľajšie účinky, ako je spevnenie pokožky, regenerácia, zjemnenie budete mať hlboko v paži a budete si užívať pocit krásne jemnej a vyživenej pokožky. Pretože tie olejčeky, čo sa v zložení nachádzajú, pokožku vyživia tak /už zas!/ NEUVERITEĽNE, že nebudete chcieť prestať ošahávať sa! Jednoznačne najlepšie vyživujúci olejový peeling, aký som na seba patlala a bodka.

ZIAJA Cupuacu balzam do sprchy a telový peeling


Cena tohto peelingu je 6,69 éčok, čo nie je úplne najnižšia sumička, ale na to, o ako SKVELÚ vecičku ide, tak je vlastne celkom nepodstatná :).
Za mňa teda oba výrobky jednoznačne prekvapenie mesiaca a ašpiranti na TOP výrobky značky!
Zoženiete čoskoro aj tu alebo v kamenných predajniach /Aupark Košice, OC Forum Poprad, City Arena Trnava a OD Prior Trenčín/, mlieko za 4,89 éčok.

hodnotenie oboch vecičiek: 11/10

Celá Cupuacu línia obsahuje okrem našich dvoch partizánov ešte suchý olej pre tvár, telo a vlasy, klasický sprcháč a bronzujúce telové mlieko, na ktoré sa už fakt trasiem.

Ako vás zaujala nová kozmetická línia od Ziaje? Omrknete? ;)

- claire -

14 komentárov:

  1. furt ma na dačo naonačíš a potom to chcem. teraz mam doma dosť sprchových vecí ale vidím, že ďalšiu potrebujem :D btw minule som si v Lidli kúpila od Cien nejaký nový telový peeling Beauty elements a je brutalistický! za cenu 1,99 je fakt krásne voňavý a aj celkom dobre šmirgľuje telo :) na výber sú myslím 3 druhy a ja mám tento... http://www.kunterbunte-testwelt.de/http://www.kunterbunte-testwelt.de/2014/03/Beauty-elements-by-Cien-Duschpeeling.jpg

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :DDD nuž, to je moja poslanie! ;)))
      Z toho lidláckeho radu som mala krém na ruky ešte léta páně, keď som si ho doniesla asi pred 3 rokmi z Mníchova a bol fajn, určite chcem skúsiť aj peeling...

      Odstrániť
  2. Ten telový peeling vyzerá skvelo. Keď spotrebujem ten, čo mám od Body Shop, tak idem do tohto. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite choď, som zvedavá, koľko z vás bude zdieľať moje meganadšenie ;)

      Odstrániť
  3. Produkty vyzerajú skvelo, značku Ziaja zbožňujem. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Už jsem se po téhle řadě dívala a zaujaly mně jen ty obaly, popis pak ještě víc..a když čtu, jak to vychvaluješ, tak to vidím na brzkou koupi, tohle prostě musím mít:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Za mňa, som ochotná vyskúšať od Ziaja takmer čokoľvek, s výnimkou telových masiel a krémov na tvár.
    Takže keď domíňam to všetko čo mám doma, určite objednám !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď máš rada olejové peelingy, z tohto budeš chrochtať nabetón :)))...

      Odstrániť
  6. Mno....na telove maslo by si ma mozno nahovorila....ale som stovky km daleko, takze nehrozi a este mam aj tak pikslu olivoveho v zasobe.Zda sa,ze konecne "dorazim" tu co som nacala este na vianoce :o))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jaj, Ty mazacia flákačka! ;D
      Maslo v tomto rade nie je - keby bolo, to by som si inak zachrochtala!!! :D

      Odstrániť
  7. Píling som si kúpila tento rok a je skvelý. Rozmýšľam aj o sprcháči. Fakt pokožku vôbec nevysušuje, po jeho použití sa mi už netreba ničím natierať. Niekedy mám pocit, že som dokonca až mastná akoby som sa natrela olejom. Super efekt, ešte som taký píling nemala.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...