utorok 26. apríla 2016

MARVIS - kultové zubné pasty



Aká by som to bola beautyblogerka, keby som nevyskúšala úúúplne všetky vecičky, ktoré v tom našom beautyblogerskom mikrokozme práve frčia, že jo. Presne tento prípad boli aj zo všetkých svetových strán prepierané dizajnové bonbóniky – zubné pasty zn. Marvis, ktoré mi ponúkla na otestovanie internetová parfumérka Elnino. A keďže som tvor márnivý, ktorý si priam maniacky potrpí na celé KOLEKCIE, máme tu zbierku rovno štyroch takýchto krásavíc, ktoré v dnešnom článku omrkneme.

MARVIS_toothpaste



Na vyskúšanie som si vybrala 4 príchute: červenú Cinnamon Mint, modrú Aquatic Mint tyrkysovú Classic Strong Mint a oranžovú Ginger Mint.
Neviem ako vy, ale ja osobne uprednostňujem tradičné mentolové príchute zubných pást a žiadne veľké úchylnosti na moju zubnú kefku nedostanete. Musíte ale uznať, že tomuto sa odolať naozaj nedalo a aj príchute boli jedným z faktorov, vďaka ktorým som sa na testovanie tešila ako kôň.
Začnime vizuálom. A myslím, že veľké kecy v tejto sfére ani nebudú potrebné.

MARVIS_toothpaste
MARVIS zubné pasty
MARVIS_toothpaste
MARVIS zubné pasty
MARVIS_toothpaste
MARVIS zubné pasty


Tie krabičky aj tubičky sú skrátka DOKONALOSŤ SAMA! Farebné, retro, kvalitné... Viac si skutočne želať nemôžem ani ja a mám chuť tieto krásky vystaviť nie že v kúpeľni na poličke, ale rovno v obývačke.
Okrem premakaného vizuálu nebude najmenší problém ani s uzáverom, ktorý ako pohodlne otvoríte, tak aj uzatvoríte a po kúpeľni ho budete naháňať ozaj len málokedy :).

MARVIS_toothpaste
MARVIS zubné pasty

Čo sa konzistencie týka, všetky štyri Marvisky ju majú rovnakú – obyčajnú a ešte aj bielej farby, takže tu veľké veci riešiť tiež nemusíme. 

MARVIS_toothpaste
MARVIS zubné pasty - konzistencia

Musím vás upozorniť, že zubné pasty nejako extrémne penivé nie sú – niekomu to vyhovovať nemusí, ja ale kvôli penivosti niektorých zubných pást dávam odjakživa na moju zubnú kefku len pidimnožstvo, pretože papuľka plná peny mne osobne teda DOSŤ vadí a pripadá mi to DOSŤ nechutné :). Každému ale podľa jeho gusta...
Prejdime k príchutiam.

MARVIS_toothpaste
MARVIS zubné pasty

Všetky štyri pasty sú výrazne mentolové, aj keď obsahujú podobne úchylné chuťové zložky ako je škorica alebo /mnou milovaný a na kilá v akejkoľvek forme konzumovaný/ zázvor. Takže ak patríte ku skalným priaznivcom mentolu na vašich zubných kefkách, ani trochu sa nemusíte obávať.
Mojim chuťovým bunkám najviac ulahodila modrá Aquatic Mint a oranžová Ginger Mint, ktoré sú pre mňa skrátka dokonalé.

MARVIS_toothpaste
MARVIS Aquatic Mint zubná pasta
MARVIS_toothpaste
MARVIS Ginger Mint zubná pasta


Nepohrdnem ani trošku menej tradičnou červenou škoricovou. Naopak, najviac sklamaná som z /prekrásnej/ tyrkysovej, ktorá mi chutí ako NIEČO u mojej zubárky a uznajte, že to zrovna najpríjemnejšia asociácia nie je :D. 

MARVIS_toothpaste
MARVIS Cinnamon Mint zubná pasta

MARVIS_toothpaste
MARVIS Classic Strong Mint zubná pasta

Všetky zubné pasty podľa mojich pozorovaní osviežia dych na podstatne dlhšie, než mnou bežne používané zubné pasty – jo zas nie je to zázrak, že vám bude stačiť umyť si zuby obdeň, že, ale skrátka som si ten výrazne osviežujúci efekt všimla. 
Tu, hľa, zloženie:

MARVIS_toothpaste_ingredients
MARVIS Cinnamon Mint - zloženie
MARVIS_toothpaste_ingredients
MARVIS Aquatic Mint - zloženie
MARVIS_toothpaste_ingredients
MARVIS Classic Strong Mint - zloženie
MARVIS_toothpaste_ingredients
MARVIS Ginger Mint - zloženie

Čo sa dlhodobého účinku zubnej pasty týka, musí vám byť jasné, že k tomuto vyjadriť sa skrátka nie je možné. Skôr ako zubná pasta má na dokonalosť vášho chrupu vplyv technika umývania a zubná kefka /o tých bude reč zas nabudúce/, takže v konečnom dôsledku je vlastne takmer jedno, čím si zuby umývate.

MARVIS_toothpaste
MARVIS zubné pasty

Ak by ste ale chceli mať vo svojom arzenále zopár dizajnových kúskov s viac než úžasnými príchuťami, Marvisky určite vrelo odporúčam.
Zubné pasty Marvis o objeme 75ml zoženiete v tomto e-shope za prijateľných 3,61 éčok, na skúšku máte aj 25ml balenia, ak by ste sa nevedeli rozhodnúť, ktorú chcete skúsiť ako prvú ;).
Pre tentokrát bez hodnotenia.

Podľahli ste už týmto zubným pastám aj vy? Prípadne máte nejakú obľúbenú značku? :)

- claire -



6 komentárov:

  1. O pastách i o značce slyším poprvé a určitě se po nich mrknu.
    Beauty by K. - zvu tě na soutěž

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O tejto znacke pocujem asi 2-3 raz. Myslim,ze ako pises, zubna pasta nie je najpodstatnejsia, dolezirejsia je kefka, sposob cistenia a najma chodenie na zubnu hygienu /v mojom pripade 3-4 krat do roku/.
    Takze zostanem verna DM a jej vlastnym neznackovym pastam. Niekde usetrit musim :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tiež som toho názoru, že práve zubná pasta je to kozmetické "niečo", na čom sa aspoň občas dá šetriť :D Ale zas niektoré pasty nemusím, a tieto sú maximálne k sežrání :D

      Odstrániť
  3. O znacce jsem jeste neslysela, ale urcite vyzkousim😘

    Andreablog

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...