štvrtok 14. apríla 2016

Padlo za vlasť v marci



Neviem, či je to len môj subjektívny pocit, ale poslednú dobu sa mi zdá, že tá moja kozmetická spotreba je nejaká taká moc vyrovnaná. Žiadne extrémy. Inak tomu nebude ani v prípade tej marcovej a my hneď začneme stálicami, ktoré sa v mojich out news článkoch objavujú so železnou pravidelnosťou.



Medzi stálice si tu môžem určite zaradiť baleácky krém na nohy s ureou, akékoľvek sprcháče od Dovelak na štiepajúce sa a krehké nechty od Avonu. Keďže sú to moje stálice, ja vám jasné, aký vrelý vzťah k nim prechovávam, takže ďalšie vyjadrovačky asi nebudú potrebné.



Pokračujeme mazadlami na ruky. Jedna tubička exkluzívna, druhá na prvý pohľad akoby od macochy. 



Krémy na ruky od L´Occitanejedinou výnimkou zatiaľ veľa vody u mňa nenamútili, tento malý fešáčik bol ale celkom výnimkou. Asi by som nešla do 20éčkového balenia, ako tomu je v tom bambuckom „prípade“, konzistenciou bol ale celkom hutný a pomerne výživný a najmä krásne voňal po kombinácii ružičiek a fialiek! Aaaach jo... :) Krémik som dostala od kamošky ako darček k narodkám a nosila som ho so sebou v kabelke pre prípad, že som chcela svoj ňufák potešiť poriadnou porciou výraznej vône.
Krém od Ziaje bol tak trošku opačným prípadom. Obal ohavný, cena nízka... vôňa jemná, ale krásna. A účinok? Super. Krém patril aspoň trošku medzi tie rýchlovstrebávače, jeho účinok ale trval podstatne dlhšie a ja ho určite môžem len odporúčať!



Necelé 3 mesiace pravidelného používania mi trvalo spotrebovanie jedného z mojich TOP balzamov na pery, mentolkového Blistexu MedPlus. Ako moc úžasný tento balzam je, s tým som sa vám podelila už v tomto poste. V súčasnosti intenzívne bojujem s potrebou kúpiť si ďalšie balenie do zásoby, zatiaľ som ale v Déemke videla dostatočný počet kúskov, tak predbežne odolávam. Dokedy, to sa ešte uvidí ;).



Ku guľôčke od Baley nemám veľmi čo povedať. Mojim potrebám vyhovovala plne, ak ale máte s potením väčšie problémy, asi to pre vás žiadna spása nebude. Napriek tomu, ja mám v zásobe ešte inú voňavú verziu a už sa teším, až ju vytiahnem.
Krém od Biodermy som bola donútená kúpiť si, keď sa mi koncom minulého mesiaca ohlásilo po 5 rokoch na tvári niečo, čo sa tvárilo ako atopický ekzém. V skutočnosti to bol možno len následok odličovania nesprávnym odličovadlom, čo mojej občas presušenej pleti neprospel, napriek tomu som ale musela urobiť radikálne zmeny vo svojej skin care.  Voľba padla na overený „rich“ krém z radu Sensibio, ktorý bol v balení 1+1 za zvýhodnenú cenu a pleť mi upokojil v podstate okamžite. Jediná nevýhoda: krém sa NEUVERITEĽNE rýchlo míňa a občas si myslím, že ho budem musieť kupovať na kilá!



Posledným spotrebovancom v minulom mesiaci bol balzam na vlasy s výťažkom z ovsa od Yves Rocher. Mala som ho doma už milión rokov, z toho tristodvadsaťtisíc po záruke, ale používala som ho veľmi rada a do jeho kúpy opätovne pôjdem opäť. Balzam mal jemnú, zľahka mliečkovitú konzistenciu, krásne voňal a vlasy zhydratoval bez toho, aby ich umastil.
Samozrejme, išlo v podstate najmä o čisto optický efekt, ale ja som ho do svojich suchých končekov vtierala fakt veľmi rada.  Pri poslednej návšteve predajne som ho v ponuke, bohužiaľ, už nevidela a tajne dúfam, že mi ho neprestali vyrábať.

Pre tentokrát všetko. Akú najzaujímavejšiu vec sa podarilo za minulý mesiac minúť vám?

- claire -

11 komentárov:

  1. Nuz, mohlo toho byt viac.
    S tym kremom na ruky od Ziaja suhlasim, naozaj vynikajuci kusok.
    Ked budes mat cas a chut, mohla by si urobit clanok co dobre a co zle sa oplati v Yves Rocher? PROSIIIIM. Zalozila som si kartu, tak aby som vedela :)!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nad niecim podobnym rozmyslam, takze si znacim ;) len jako furt rozmyslam, co ZLE sa tam ma oplatit :DDD ;)
      Som rada, ze sa Ti krem paci, podla mna bol ozaj skvely a casom urcite skusim aj dalsie...

      Odstrániť
  2. Nuz, mohlo toho byt viac.
    S tym kremom na ruky od Ziaja suhlasim, naozaj vynikajuci kusok.
    Ked budes mat cas a chut, mohla by si urobit clanok co dobre a co zle sa oplati v Yves Rocher? PROSIIIIM. Zalozila som si kartu, tak aby som vedela :)!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Balzám na rty od Blistex mám, přesněji i tento a hydratuje hezky, ale mě nehorázně vadí ta jeho vůně.. :-(

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne neskutočne voniaaaaa :D Naopak, smrdí mi tá jeho biela verzia... ale účinok má rovnako dobrý :)

      Odstrániť
  4. Ten deodorant z Baley sa mi celkom páči :D A krémy na ruky tiež vyzerajú skvelo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Praveže tato gulička od balei ma celkom dobre prekvapila keď ju miniem kupim si znovu všimla som si že maju aj ine vône. Jedina gulička ktorá dokáže dlho voniať skoro ako moj antiperspirant dove v spreji ktorý je môj stály kandidát.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám teraz takú tú zelenú, má to v názve niečo že "lime" a vonia kráááásne... Aj keď, ja osobne tú vôňu cítim väčšinou len priamo pri použití :D ale tak na trvácnosť vône pri antiperspirante zas ja veľký dôraz nekladiem, skôr mi ide o čistotu a "suchosť" :)

      Odstrániť
  6. A to mně se pro změnu zdá, že rozpoužívaných lahviček mám čím dál víc a nejsem schopná něco dorazit:-D Krém na ruce Ziaja mám koupený, akorát je s kašmírovými proteiny, doufám, že bude stejně tak dobrý jako tento:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja mám permanentne vyšší počet prírastkov než spotrebovancov, takže ani toto mi na kľudnom spánku nepridáva :D
      Potom daj vedieť, aký je krémik, ja si ho plánujem tiež kúpiť...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...