streda 11. mája 2016

SAVEONBEAUTY TOP PRODUCTS - apríííl!



Tohtoročný apríl sa niesol v znamení mazadiel. Ako viete, mažem veľmi rada každý cenťák svojej telesnej schránky a posledné týždne mám túto potrebu ešte intenzívnejšiu. Môj organizmus totiž trochu štrajkuje a tvári sa celkom dehydrovano a tak mi iné ani neostáva, len poctivo mazať. V dnešnom topproduktovom článku sa teda pozrieme bližšie na zúbok len nejakým tým krémikom, mliečkam a penám. 

top_kozmetika_april_2016


Mojím aprílovým favoritom celkom jednoznačne kraľovala pena na nôžky od Cien, ktorú sa mi konečne podarilo uloviť počas jednej limitkovej akcie v Lidli. 

top_kozmetika_april_2016


Moja spokojnosť je veľká preveľká a aj keď mi pena až tak nevonia /k tomuto záveru som došla až po čase a v recenzii som sa o nej nestihla zmieniť/, už len tá aplikácia je eňo-ňuňo. A ak k nej prirátame bombový efekt...
Telesnou schránkou pokračujeme. 

top_kozmetika_april_2016


Relatívne veľkým prekvapkom boli telové mlieka z radu MED déemkovskej Baley. Obe dve krásne hydratovali a ulovila som ich za viac než prijateľnú cenu okolo eura pade, takže čo viac mi treba? :)
Keďže sa nám leto pomaly, ale isto blíži, občasne už oprašujem aj môj najobľúbenejší samoopaľovák Magic Summer rovnakej značky. 

top_kozmetika_april_2016


Trojhodinové rochnenie v termálnej vode síce celkom bez ujmy nedá, ale koho by to už len zaujímalo – najmä ak vás sprevádzajú závistlivé pohľady všetkých bledých tvárí a ešte bledších telesných schránok vo wellnesse, že.
Ako som už párkrát spomínala, posledné týždne trpím ako kôň. Permanentne suché mám ruky aj tvár a môj boj proti tomuto neduhu pozostáva z bezhlavého utrácania a nakupovania mazadiel a patladiel v lekárňach, ktoré by ma tohto utrpenia zbavili. 

top_kozmetika_april_2016


S týmto zámerom som kúpila aj balzam na ruky mojej celkom obľúbenej, ale nie príliš preskúmanej kozmetickej značky Doliva, ktorý ma presvedčil vo vzorke a rovnako aj vo full verzii. Samostatnú recenziu mu venovať asi nebudem, ale pre každého, kto frčí na výživných a krásne voňavých krémikoch na ruky rozhodne len odporúčam!
No a nakoniec tu máme aprílové sklamania. Pravdupovediac, k týmto dvom vecičkám by som sa aj trošku nerada vyjadrovala, ALE! Je tu jedno veľké ALE, ktoré mi nedovolí nevyjadriť sa :).

top_kozmetika_april_2016


Krémiky od La Roche-Posay som kupovala za účelom vyživenia, premastenia, posilnenia, megazhydratovania a UPOKOJENIA mojej pleti. Ako jo, samostatná recenzia určo bude a môžete sa tešiť, čo ma ale poriadne naprdelo, to je fakt, že tesne po aplikácii ktoréhokoľvek z týchto dvoch krémov môj ksicht štípe ako feferónka, keď sa vracia opäť na svet, sorry za výraz. No a chceme toto od krémov z lekárne, ktoré majú byť určené na citlivú pleť?

Aké najdrahšie patladlo vás počas vášho kozmetického života poriadne naprdelo? :)

- claire -

13 komentárov:

  1. Jej, ten samoopalovak urcite vyzkousim😉
    Andreablog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jej, ten samoopalovak urcite vyzkousim😉
    Andreablog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Značku Doliva mám veľmi rada! :) Mala som nejaké pleťové krémy, určite musí byť úžasný aj ten na ruky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niečo som poskúšala aj ja a plná spokojnosť, ale chcela by som aj viac :D

      Odstrániť
  4. Pekných pár kúskov :).
    Podľa Tvojho vzoru som si už zaobstarala až 2 ks samoopaľováku a pomaly začnem , len si musím ešte raz prečítať Tvoju recenziu naň ohľadom aplikácie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kua vymazalo mi odpoveď, až teraz som si všimla :D
      Aj ja mám 2 v rezerve, snáď pre túto sezónu postačia ;)

      Odstrániť
  5. Doliva plet.kremy su super - oplati sa vyskusat. Baleacke MagicSummer mi zacalo po aplikacii strasne smrdiet,a zial sama sebe smrdim cely den,takze som mu dala stopku. A na La Roche Posay mam aj ja tazke srdce, rada Effaclar ma palila cela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nepokazilo sa? Akože určite poznám aj lepšie vône, ale ani mi nevadí a podľa môjho názoru spomedzi ostatných podobných vecičiek fakt vyniká :) samoopaľováky väčšinou poriadne smrdia! :)
      S Effaclar radom som bola ja celkom spokojná, medzi mojich favoritov patrí hlavne Effaclar A.I. a starý Effaclar K, ani neviem, či ho ešte vyrábajú... Ale tieto dva na mňa momentálne skrátka asi nestačia :-/.

      Odstrániť
  6. Claire ak ešte máš nervy na ďalšie skúšanie, ja doporučujem mastné upokojovadlo na ksicht: Lipobase repair. Občas mám dermatitídy, svrblavé, suché boľavé atď. na tvári a toto mi pomáha. Obnovuje kožnú bariéru a hydratuje všetky 4 vrstvy pokožky ako jediný (vraj) na trhu. Stačí natrieť 1 krát denne (ja aj 2, ale asi by fakt nebolo treba) zdraví miška

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, momentálne fičím na Excipiale a zatiaľ spokojnosť, ale každopádne ďakujem za tip, omrknem to :)

      Odstrániť
  7. Samoopalovák od Balei je super, dřív jsem zkoušela různé značky a pořád nespokojenost nebo zklamání a až s tímhle to zajiskřilo:-) A nalákala jsi mně na něj ty, takže vřelé díky:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to som rada :D ja naň tiež nedám dopustiť, nič lepšie som zatiaľ nemala! A tá cena, to ani nehovorím :).

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...