streda 31. augusta 2016

Augustová nádielka /ne/noviniek



Aaaaa, niekto sa tu opäť dostáva do formy! ;) Vedela som, že skôr či neskôr k tomu dôjde a ako vidíte na fotkách nižšie, augustové prírastky som musela rozdeliť do viacerých skupiniek. Nie že by som nakupovala veci bezhlavo – naopak, skutočne som sa snažila kupovať len veci, ktoré POTREBUJEM /ako inak ;)/ - ale na tú jednu fotku furt nie a nie vpratať sa! :D



Začnime vecičkami, ktoré som dostala na testovanie, prípadne do daru. Zásielka kozmetiky českej značky Topvet /o ich balzame na pery vám budem písať v najbližšom článku/ u mňa pristála vďaka Majke a ja už nejaký ten čas testujem skutočne nadšene.


Neskrývané nadšenie sa konalo aj vďaka vecičkám z Elninamicke od Nuxetermálnej vode v megaspreji Frais Monde, na ktorej posledné mesiace /myslím vode CELKOVO!/ doslova závisláčim!


Keďže minulý mesiac mala cc meniny /jo naozaj bolo v kalendári claire clairmont, nevšimli ste si?/, tak ma zopár kamarátok obšťastnilo aj kozmetickými darčekmi. Nočný krém Hydra Bomb je od našich rakúskych susedov - naozaj netuším, či sa dá zohnať aj u nás - a testovania sa už fuckt neviem dočkať!


No a celkom na koniec moje poctivé nákupy. Vyzerá to, že som vykradla miestny Lidl a Déemku, ale na väčšinu týchto vecičiek naozaj nedám dopustiť!
Akurát tak trošku neviem, za akým účelom som si kupovala najtmavší odtieň BBčka od Avonu, keďže kým mi dorazil, tak som už po dovolenke stihla tak trošku vyblednúť, že. Nuž, 1 éčko nákupná cena – no nekúp to...
Amen.

Máte s niektorou z týchto vecičiek skúsenosti? A čím pekným ste sa potešili tento mesiac vy? ;)

- cc -

16 komentárov:

  1. Ja mám teda pomerne rada ten toner od Cienu. Za tú cenu je skvelý a mňa nevysušoval. A tiež mám skvelé skúsenosti s tým dvojfázovým odličovačom od Balea. Len sa mi míňal rýchlosťou blesku :D.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten toner je fakt super! A za tú cenu, ozaj kúpa mesiaca... Ale ten odličovač podľa mňa bieda preveľkáááá :(

      Odstrániť
  2. Topvet balzam má rozkošný obal, už len kvôli nemu by som si ho kúpila. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten krém Hydra Bomb vypadá dobře, škoda, že u nás jsem ho jaksi nepotkala, zase budu lamentovat, proč za hranicemi mají to nebo ono a u nás né:-( A jinak jsou mi nejbližší výrobky z poslední fotky, Cien a Balea jsou super a do toho moje nejoblíbenější řasenka:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Takže fotka spešl pre Teba! ;)
      No, to máš tak so všetkým, keď porovnáš zahraničie a nás... aj vás teda :) a to si myslím, že v CZ ste na tom neporovnateľne lepšie, máte aspoň Sephoru :D...

      Odstrániť
  4. Na Topvet recenziu som zvedavá, vyzerajú bars dobre tie vecičky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Odpovede
    1. Jo! Ešte tuším nikdy som nebola ničím vyslovene sklamaná...

      Odstrániť
  6. Riasenka od Maybelline Lash Sensational je úplne božská <3
    A najviac ma zaujal ten balzam od Topvet :)
    World of Nicol | Back to school giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aktuálne moja TOP riasenka a nemám potrebu skúšať iné...

      Odstrániť
  7. Tak to vyzerá naozaj na veľkú nádielku a kopec recenzií.
    V auguste som bola dobrá, ale september to istí, prišli už zľavové kupóny z Fann a dostala som kupón na zľavu v Sephore :).

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...