pondelok 1. augusta 2016

Júlové bjútyblogerské faux-pas



Dámy a páni /jo ja viem, že tu žiadni nie sú, ale táto situácia je tak slávnostná a vážna, že si jednoducho takéto oslovenie vyžaduje!!!/, JE TO TU.
Hlásim sa po menšej letnej pauzičke a preto je len logické, že dnešný post za to stáť skrátka musí. Vec, na ktorú ste tak predlho čakali /a ja ešte predlhšie/, sa stala skutočnosťou. Ak by nedošlo k jednému jedinému neplánovanému nákupu – a pre tentokrát NAOZAJ z donútenia! – cc by nemala čo dať do júlového prírastkového článku a to by teda bola VEC! Keďže som vás ale nemohla takto sklamať, ochotne som sa podrobila tlaku okolia a v mojom nákupnom košíku skončila táto záľaha kozmetiky:



Dva sprcháče a jeden lak na vlasy. Opakujem: Dva sprcháče a jeden lak na vlasy!!!


Faktom je, že za moje júlové suchoty nesie plnú zodpovednosť moja neplánovane-plánovaná ultra last minute dovolenka s kolegyňou, ale musím priznať, že na nejaké nákupy nebol minulý mesiac ani čas a ani chuť.
Smutné to skonštatovanie beauty-blogerky... Svet už nikdy nebude taký ako predtým...

Čo vy a vaše júlové nákupy? ;) A ako sa pozeráte na letné pauzy na blogoch? :D

- cc -

10 komentárov:

  1. :D:D:D:D:D Nie si sama, ja som po júlových nákupoch tiež dospela do kľudu a mám pocit, že momentálne nič nepotrebujem :D.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No horšie je, že ja teraz nejaké veci NAOZAJ potrebujem :D

      Odstrániť
  2. Tři věci? To jako fakt?:-D Poklona:-) Já jsem červenec prožila taky v nakupovacím poklidu, nakupovala jsem spíš jen tak, abych nevyšla z formy:-D Kdybych to dokázala každý měsíc, bylo by to fajn:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To jako fakt :D Teda, ešte mi z DMky poslali na testovanie deodorant, ten som zabudla odfotiť :D

      Odstrániť
  3. Aspon bude priestor preriedit zasoby. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Toto myslíš vážne ? Naozaj ?
    Inak, ja som mala suchoty tiež, nakupovala som na dovolenke a pri more som tak nejak extra kozmetiku nepotrebovala.
    Ale kúpila som si vecičky od Havlíkovej zázračnej apatieky (či ako sa to volá) - 3-minútovú masku na ráno, Grófkino sérum a nejaké blbosti.
    Pauzy cez leto mi nevadia, nemám čas čítať ani komentovať :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Naozaj! :D
      Havlík láka aj mňa, zatiaľ som sa k nemu nedopracovala... A čo sa leta týka, ja toto leto nemám čas vôbec na NIČ :-o nepíšem, nečítam, nekomentujem, akurát testujem :D

      Odstrániť
  5. Môj poctivo napísaný komentár mi neodoslalo, že vraj vlastník stránky nenakonfiguroval stránku tak, aby bola zabezpečená a preto môj bezpečnostný poradca usúdil, že Tvoj web nie je bezpečný a komentár poctivo zmazal :).

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...