piatok 2. septembra 2016

Ďalší božský balzam na pery na obzore!



Musím povedať, že prvé dojmy občas vedia poriadne odrbať, sorry za výraz. V tomto prípade je ale celkom adekvátny – pretože keby ste vedeli, aká zhrozená som ostala po otvorení a prvej aplikácii balzamu na pery českej značky TOPVET, určite by ste mi prípadný vulgárny slovník odpustili.
Krásny, retro balzam na pery v plechovke s vôňou jahôd a jojobovým olejom.

TOPVET_balzam_na_pery


Viete veľmi dobre, že trpím balzamovou úchylkou, a to celkom intenzívnou. Už zopár storočí pociťujem potrebu vyskúšať každý jeden balzam na pery, aký sa ocitne v mojom zornom poli a preto, keď som dostala možnosť vybrať si nejaké vecičky z tohto e-shopu, ako prvé som chňapla práve po balzame.

TOPVET_balzam_na_pery

Nedá mi inak, len začať obalom. Odjakživa mám slabosť pre rôzne plechovky, škatuľky a iné ňuňu záležitosti, tak si asi viete predstaviť, ako moc chrochtám blahom pri pohľade na túto rozkošnú retro-vecičku. No a ak skrýva v sebe mazadlo na pery, no tak dvojnásobne. Dekel drží na balzame pevne, tak ak vám neprekáža používanie plechovkových balzamov na pery v teréne, neželaného otvorenia v kabelke sa obávať ozaj nemusíte.
Ako som už povedala, konzistencia balzamu je tak trošku podivná. 

TOPVET_balzam_na_pery_konzistencia

TOPVET_balzam_na_pery_konzistencia


Obsahuje v sebe malé čiastočky, ktoré pri aplikácii musíte do pier doslova vmasírovať. Okrem tohto neduhu tu máme ešte jeden a tým je počiatočná tuhosť hmoty. Balzam treba tak trošku „rozjazdiť“ – preto môj počiatočný des v tvári – potom už je aplikácia absolútne bezproblémová.
Balzamík vonia jemne po jahôdkach, vôňa nie je nijak intenzívna, ale furt krásna a prirodzene pôsobiaca. Hoci sa v zložení nachádza aj stévia, ja osobne žiadnu sladkú chuť necítim – vlastne necítim ŽIADNU chuť a to je u mňa celkom jednoznačne pozitívne zistenie.
Zloženie omrknite tu. Podľa môjho skromného názoru je viac než slušné.

TOPVET_balzam_na_pery_zlozenie

No a teraz to najdôležitejšie – účinok. Balzam je na perách veľmi príjemný, nelepí a stačí ho naozaj máličko. Ak ho dáte večer, na perách ho máte ešte ráno a pery sú krásne hydratované, vyživené a chránené. Za mňa osobne určite jeden z TOP balzamov na pery, aké som kedy vyskúšala!

TOPVET_balzam_na_pery

TOPVET_balzam_na_pery

Balzamíky v naozaj slušných 30ml plechovkách zoženiete tu za krááásnu cenu 2,79e a na výber budete mať ešte z nasledovných verzií: kokos – mandľový olej, čerešňa – arganový olej, melón – marhuľový olej a dokonca jedna verzia pre mužskú časť populácie s avokádovým olejom!
Určite do budúcna plánujem vyskúšať aj ďalšie voňavé papuľkomazadlá tejto značky, to je isté. Na záver pripájam ešte zopár linkov. Ak sa tu zaregistrujete, budete môcť nakupovať za ešte lepšie ceny, pričom registrácia je až do konca roka bezplatná. Link na FB, kde kočka občas šupne aj nejakú tú súťaž, nájdete tu.

hodnotenie: 10/10

Zaujali vás balzamy? Ktorú verziu by ste mali doma najradšej? :)

Zhodnotenie produktu po spotrebovaní nájdete tu.

- cc -


8 komentárov:

  1. Balzamiky zaujali, veľmi, ale mám ich doma ešte neotvorených aspoň 5 kusov a pokiaľ tie spotrebujem , na tento určite zabudnem a vrátim sa späť k Rosebud Salve.
    Páčia sa mi vôňa kokos - mandľový olej, teda minimálne tá perspektíva :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak ja sa obetujem a budem Ti ho v pravidelných intervaloch pripomínať! :D

      Odstrániť
  2. Počet balzámov pred pravidelným čítaním tvojho blogu: 4
    Počet balzámov po pravidelnom čítaním tvojho blogu: 24

    Kam ich mám skladovať prosím ťa? A hlavne - ako ich míňať, keď ty vkuse pridávaš ďalšie a ďalšie? A ja ich nutne POTREBUJEM viac? Ach jaj.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :DDD tak to ma teší, že v tom nie som sama a ešte aj mojou vlastnou zásluhou! :D Ja mám otvorených vždy minimálne tak zo 6 až 8 a používam na striedačku a teda pozerám aj na dátum výroby :D Ale ak mi nejaký nevyhovuje, už bez milosti posúvam ďalej...

      Odstrániť
  3. Balzám mě dost zaujal, slyším o něm poprvé.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som o ňom tiež ešte nepočula, ale teda stoji naozaj za to - o cene ani nehovoriac...

      Odstrániť
  4. Obal balzámu na rty vypadá skvěle :) Čtu o něm poprvé a nikdy jsem ho neviděla, po balzámu se mrknu!

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite odporúčam, čím viac ho používam, tým viac ho uctievam ;)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...