streda 23. novembra 2016

Tipy na darčeky alebo predvianočné wishlistovanie



Pred Vianocami sa beautyblogerky zvyknú predbiehať v dávaní tipov, čím oblažiť srdcia vašich blížnych /teda pokiaľ práve frčia na kozmetických vychytávkach tak ako ony samotné/, ja sa ale priznám narovinu. Nasledujúci článok je určený pre všetky moje kamošky, kolegov, rodičov, tety, ujov, bratrancov, sesternice a frajerov, ktorí eventuálne pociťujú nesmiernu túžbu obdarovať ma, len tak nejak netušia, že čím.

parfums
zdroj


A začnime klasikou. Parfémy dokážu pod vianočným konárom potešiť snáď asi každú ženskú a Acqua di Gioia od Mr. Armaniho je už taká /a nielen moja/ klasika. Už zas ma pochytil náhly záchvat lakomosti, ale ak niekto bude chcieť vysoliť padíka za 100ml flakónik, ani trošku nebudem protestovať. Pozor! Menšie balenia neakceptujem! Ak by vám ale nevyhovoval môj výber, pochopiteľne môžete zaloviť aj v týchto vodách: Angel alebo Alien od Thierry Muglera, Chloé alebo klasický Bright Crystal či Bright Crystal Absolu od Versaceho.

Rosebud_Perfume_balzamy_na_pery

Klasikou pokračujeme. Balzamy na pery dokážu potešiť tiež väčšinu žien /teda mňa určite/ a ak sa niekto vytasí americkou legendou v podobe akéhokoľvek darčekového balenia balzamov od Rosebud Perfume, do smrti ho budem uctievať ako svojho najväčšieho priateľa.
Ak ale prekvapí na Slovensku momentálne nezohnateľnou českou značkou ONEST, uctievať budem minimálne rovnako, sľubujem!

ONEST_balzam_na_pery
zdroj

Už nejaký ten rôčik sa chystám urobiť mega-nákup u Havlíka – myslím, že som vás mojím zámerom oblažila aj v nejakom tom wishliste – ale tak nejak sa furt nedarí a nedarí. Uznávam, tie patladlá a mazadlá sú celkom dosť drahé, ale to zloženie a tie rozkošné balenia – no koho by toto nechalo chladným?

Havlik
zdroj

Ak ste skôr na dekoratívku, omrknúť nejaké tie limitky od theBalm, to nikdy nie je na škodu. Už tradične máme v ponuke trio rozjasňovačov theManizer Sisters, menej tradične limitkovú paletku očných tieňov Appetit, mimo ale nestúpite v podstate akýmkoľvek produktom tejto značky. Okrem toho, v e-shope si zvyknú udržiavať v predvianočnom období zvyk pripojiť k nákupu 2 akýchkoľvek produktov ten tretí zadara, takže dúfame, že si tento dobrý zvyk zachovajú aj tieto Vianoce.

theBalm_cosmetics
zdroj

Pokiaľ máte do vrecka ešte o kúúúštik menej hlboko a rozumiete pojmu „high-end“, zabehnite mi k niektorým susedom pre paletku Summer Glow od Estée Lauder

estee_lauder_paletka_ocnych_tienov
zdroj

Slintala som nad ňou ešte na jar a v konečnom dôsledku vlastne netuším, či to nie je náhodou limitka, ale pokiaľ by ste ju zohnali aj v tom prípade, o to viac sa darček bude ceniť. No a keď k nej ešte niečo ceeelkom maličké od EL prihodíte /konkrétne v hodnote 20 kaček :D/, môžete mi kúpiť aj megarozkošný kufrík líčidiel tejto značky, ktorý vás namiesto 3290 Kč vyjde len 1990 Kč!!! A to už je teda nákup roka, nemyslíte? /Viem, nemyslíte./


Okej, späť na zem. Vlastne, ani nie tak na zem ako na môj blog. Premýšľam tuho, že do budúcna zavediem špeci štítok s názvom „toto chcem nutne opäť“, aby som to prípadným kupovačom darčekov všetko uľahčila. Takže poprosím, prelúskať všetky články na blogu a ak natrafíte na niečo nad 15e, zapadajúce do tejto kategórie, môžete sa realizovať. Do pozornosti dávam hocičo od Benefitu, rúž od Guerlaina v adekvátnom odtieni alebo peeling a krém na ruky s bambuckým maslom od L´Occitane.

Nech žijú vianočné nákupy! B-)

- cc -

4 komentáre:

  1. Tak, dobre som sa zasmiala, najmä na ironickom podtóne tohto článku.
    Ja som po rokoch dospela, že najlepšie darčeky si dávam sama sebe ja (i keď najčastejšie je to zamaskované "akože od manžela").
    S tým Armanim ja mám jeden veľký problém. Vôňa absolútne božská, ale nejde dokopy s mojou pokožkou a vyslovene na mne smrdí po pár hodinách.
    ALE, nová verzia Bottega Veneta na mne vonia (rovnako ako úplne prvá verzia tohto parfému) absolútne dokonale, takže mám už 3 skvelé vône, ktoré na mne voňajú nezameniteľne a dokonale.
    Rúže Guerlain si kupujem bežne. Alebo na striedačku s Rouge Dior. V podstate som zistila, že iné rúže ani nepoužívam. Teda, ak im nie som neverná s Revlonom (ale to nie je rúž, ale také nejaké nové patladlo s iným aplikátorom).
    Lovu vianočných darčekov ZDAR !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D Tak to je veľmi pekná tradícia a dúfam, že sa jej manžel bude držať už nafurt :DDD
      Čo sa vôní týka, každému nesadne všetko, že jo... To ja by som sa v Armanim aj kúpala :D
      Guerlain a Astor momentálne podvádzam s tekutým matným od NYXu v ale fakt že brutálnom krikľavotmavoružovom odtieni a je to bomba! Ale teda toto si do roboty netrúfnem asi, to Vivid Divine od Astoru je fakt len slabý odvar :D Bude recenzia samozrejme ;)

      Odstrániť
  2. ta Estee paletka je prave v akcnej ponuke na feelunique so zlavou 25% (black Friday) ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nestihla som, chvalabohu :D /teda aspoň dúfam :D pre istotu neklikám :D/

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...