piatok 9. decembra 2016

CIEN odličovadlá



Dnešná recenzia bude pre vás možno trošku nudná, ale podľa môjho názoru bude taaak užitočná /a tiež krátka!/, že sa skrátka prekonajte, dočítajte do konca a vezmite si ju k srdcu. Možno trošku drzosť odo mňa takto hneď na úvod :D, ale fakt ide o skvelé vecičky za pár drobných, ktoré skrátka vyskúšať musíte :). Pleťové mlieko a pleťová voda značky Cien.

CIEN_cleansing_milk_facial_toner
  
Asi ani nebude potrebné rozoberať tieto veci do nejakých prílišných detailov. Pleťové mlieko je určené pre všetky typy pleti a ružová pleťová voda pre tú suchú a citlivú. Oba výrobky obsahujú extrakt z lotosového kvetu a hodváb, pleťová voda je bez obsahu alkoholu. Toľko asi k zloženiu, viac omrknite na fotke:

CIEN_cleansing_milk_facial_toner_ingredients


Čo sa balenia týka, asi oceníte klasické pumpičkové balenie pri mlieku a aj to „neklasické“ pumpičkové balenie pri toniku /no jo, asi vám ho nijako bližšie slovne nepopíšem, tiež omrknite na fotkách!/. 

CIEN_cleansing_milk
CIEN_facial_toner

Obe sú maximálne praktické a fungujú presne tak, ako fungovať majú a bodka.
Mlieko je pekne husté, ale ľahučké a voda vodová, off course. 

CIEN_cleansing_milk


Oba výrobky sú krááásne, ale  veľmi jemne parfumované. Toť vsjo, čo môžem k technickej stránke veci povedať.
No a teraz účinok. Tu si asi dosť zaujúkam, pretože obe vecičky sú k pleti maximálne šetrné a nežné a ohľaduplné a jemné, takže zrejme aj väčšina majiteliek citlivej pleti bude ujúkať so mnou! Odličovaco-čistiaci účinok je bez debát maximálny, takže ja osobne už nenachádzam dôvod hľadať iné odličovadlá pleti. 

CIEN_cleansing_milk_facial_toner


Za cenu cécéá euro pade ide určite o jedny z najlepších vecičiek nielen v rámci značky, ale hádam aj ever!
Určite vyskúšajte, za mňa láska na celý život a vrelo odporúčam!!!

hodnotenie: 10/10

Skúšali ste? Čo zo značky Cien je pre vás tým NAJ výrobkom?

- cc -



7 komentárov:

  1. Líbí se mi balení a ještě víc Tvoje dojmy, takže až budu v Lidlu, tak beru, děkuji za tip:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To pleťové mléko bych možná mohla zkusit, u mléka už si nejsem tak jistá. Od cienu jsem měla jen sprcháč a krémy na ruce :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pri kozmetike tejto značky je to hop alebo trop. Niektoré veci mi, aj napriek odporučeniu blogosféry, absolútne nesadli, tak som na túto značku, možno neoprávnene, zanevrela.
    Som veľmi rada, že si spokojná, ale ja mám dosť búrlivé životné obdobie, čo sa prejavilo aj na pleti, tak to radšej nebudem riskovať....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne od Cienu sadlo zatiaľ tuším všetko... Resp. z niečoho som doslova nadšená a ten zvyšok je v pohode, vyslovený fail sa u mňa ešte nekonal, ak si dobre pamätám...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...