streda 21. decembra 2016

Schizofrenicky dobrá maska na vlasy od Alterny



Priznám sa hneď na úvod – s dnešnou recenziou si dlho nevedela tak trošku dať rady. Vec, o ktorej bude, už testujem hádam aj viac než mesiac a používam takmer každý druhý deň a popravde, názor na ňu som si dlho nevedela vytvoriť. Bilo sa totiž vo mne moje prvé JA s mojím JA druhým a táto schíza rezonovala asi vo všetkých oblastiach, ktoré som sa pokúšala hodnotiť. Dnes je môj názor konečne jednoznačnejší a tak vám ju môžem ukázať.
Intenzívnu hydratačnú masku na vlasy Bamboo Smooth Kendi Intense od Alterny.


ALTERNA_Bamboo_Smooth_Kendi_Intense_maska_na_vlasy


Maska s výťažkami z bambusu a olejom Kendi má slúžiť na hĺbkovú hydratáciu a tiež na ochranu vlasov pred poškodením a krepovitosťou - teda niečo, čo som usúdila, že bude pre moje vlásky ako stvorené.
Bohužiaľ, môj osobný problém je, že od akýchkoľvek záležitostí na vlasy očakávam VŽDY OKAMŽITÝ „waaau“ efekt a tak nejak odmietam na výsledky čakať. Bodka.
No ale niekedy sa čakať vyplatí, to dá rozum, že. Ale začnime pekne od toho povestného „A“.
Balenie masky nie je nič výnimočné – klasika najklasickejšia: kelímok, do ktorého hrabete rukami. 

ALTERNA_Bamboo_Smooth_Kendi_Intense_maska_na_vlasy_konzistencia


Konzistencia masky je krásne hustá, čo len kvitujem. S vôňou je to už trošku diskutabilné, keďže zo začiatku mi maska voňala, ale ako išiel čas, voňala stále menej a menej. problém nebol samozrejme vo vôni, ale skôr v mojom čuchovom orgáne, ktorý občas trpí chvíľkovými schízami. Nuž, prežijeme.
Najpodstatnejší je ale účinok.
Ako som už spomenula, prvé týždne aplikácie boli viac než sklamaním. Nech som sa snažila, koľko som chcela, účinok na mojej hrive né a né vidieť. Vlasy boli skrátka presne také ako furt – v zime trošku dehydrované, občas rozlietané a občas spľasnuté.
Niektoré veci chcú ale ozaj čas, musím uznať.

ALTERNA_Bamboo_Smooth_Kendi_Intense_maska_na_vlasy_zlozenie


Postupom času som totiž pobadala nenápadné zmeny a čím dlhšie masku používam, tým je to s mojimi vlasmi lepšie. Neelektrizujú už takmer vôbec a sú naozaj lesklé viac než obvykle a na dotyk jemné. Toť vsjo, bodka.
Podotýkam ešte, že avizované 3 minúty, ktoré máte masku nechať pôsobiť, určite nepostačujú. Naopak, čím dlhšie necháte masku na vlasoch, tým lepšie – ale to tak funguje pri všetkých maskách, že jo.

ALTERNA_Bamboo_Smooth_Kendi_Intense_maska_na_vlasy


Masku zoženiete v tomto e-shope a jej cena, ak si dobre pamätám, sa pohybovala okolo hranice 14-15 éčok. Čo teda nie je suma zrovna najnižšia a popravde nie som si istá, či by som do masky investovala opäť. Efekt z dlhodobého hľadiska je síce fajn, ale tak trošku nevďačne si myslím, že by som dokázala nájsť vec, ktorá by účinkovala podobne aj v oveľa nižšej cenovej kategórii. Ak by maska stála aspoň o polovicu menej, tak neváham, no, som len úprimná, sorry :).

hodnotenie: 8/10

Čo vy a masky na vlasy? Potrpíte si na ne alebo sa k vláskom chováte trošku macošsky ako ja? :)

- cc -

2 komentáre:

  1. Masku používam VŽDY po každom umytí vlasov, t.j. každý druhý deň. A vždy kupujem rovnakej značky a typu ako mám šampón.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...