pondelok 16. januára 2017

Naozaj maximálna ochrana od Rexony



Dnešný článok bude možno tak trošku off topic, ale neva :D. Myslím, že téma potenia je /minimálne u niektorých jedincov/ aktuálna celoročne a prinajhoršom sa pripravíte na letnú sezónu, ktorá sa – čo si budeme čo navrávať – nezadržateľne blíži :D. Takže o čom to dnes bude? No o konečne skvelom antiperspirante predsa.

REXONA_maximum_protection_clean_scent


Téma antiperspirantov a deodorantov nie je na mojom blogu zrovna dvakrát často prepieraná, ale niektoré z vás si možno pamätajú, že takéto záležitosti uprednostňujem v guľôčkovej forme. Poslednú dobu som sa ale tak trošku dala na dráhu experimentovania a preto u mňa zakotvil tento feši od Rexony – Rexona Maximum Protection v odéri Clean Scent.

REXONA_maximum_protection_clean_scent


Ide o krémik, ktorý obligátnym otáčaním kolieska dostanete von na svetlo božie, votriete do čistého podpazušia a je to.

REXONA_maximum_protection_clean_scent


Balenie je stopercentne funkčné a nemám mu čo vytknúť. Okrem toho mi veľmi vyhovuje vôňa, ktorá je taká čistá, svieža a najmä nerušivá. Okrem toho mňa osobne prekvapuje jej výdrž, pretože keď si nanesiem antiperspirant po večernej sprche, cítim ju ešte ráno – a to sa mi za posledné roky u antiperspirantu/deodorantu nestalo teda pekne dávno!

REXONA_maximum_protection_clean_scent
REXONA_maximum_protection_clean_scent_ingredients


Zopár teplých slov k aplikácii. Antiperspirant stačí /aj podľa priloženého letáčika/ aplikovať len na noc po večernej sprche, keď sú potné žľazy najmenej aktívne a vecička tak môže najlepšie pôsobiť. A ak sa ráno osprchujete, je len na vás, či ju použijete ešte raz alebo nie – ja osobne používam len na noc, pretože opakovaná aplikácia ráno nie je vôbec potrebná!
Čím sa teda dostávame k účinku, že jo... Je síce pravdou, že antiperspirant som zatiaľ neskúšala pri štyridsiatkach / v aktuálnych dňoch leda tak horúčkach alebo mrazoch /, ale jednoducho vidím, že TOTO, milé moje, je ten najúčinnejší antiperspirant, aké moja telesná schránka okúsila! Bez debát.
Jednoducho funguje a bodka.

REXONA_maximum_protection_clean_scent


Ak sa neviete zmieriť so zložením, resp. antiperspiranty vám nevyhovujú už len svojou prapodstatou, tak tento článok pokojne ignorujte. Ale ak vám ich používanie problémy nerobí, smelo choďte do tohto kúsku, myslím, že budete MAXIMÁLNE spokojné. Naozaj ten najúčinnejší prostriedok proti poteniu, aký som za svoj život vyskúšala!
Zoženiete napr. tu za sympatických 4,60 aj niečo.

hodnotenie: 10/10

Máte skúsenosti s touto vecičkou? Aký máte názor na blokovanie potenia antiperspirantmi?

- cc -

8 komentárov:

  1. funguje, to ano. ale mne znicil skoro vsetky tricka a este k tomu ma dost drazdi. nechavam si ho bud na 40ky alebo ho pouzivam pred skuskami :) na kazdodenne pouzitie pre mna nie. inak ja sa teda potim celorocne a ziadny (ani tento) antiperspirant tomu nezabrani, ale staci mi, ked nesmrdim. co mi zarucuje napr. dove invisible dry. momentalne v zime pouzivam len deodoranty, nech si zbytocne nezatazujem telo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, evidentne Ti nesadol, ja som mala brutálne problémy s Blockerom od Ziaje, po pár použitia som ho posunula "o dům dál"... Ale že by ničil oblečenie, to som si nevšimla - ale tak ja používam antiperspiranty vždy len na noc a na pyžame som to nejak nepobadala :).
      Ale inak je určite fajn, v zime nechať organizmus trošku oddýchnuť, tiež občas používam len deodorant, ja sa zas až tak veľmi nepotím...

      Odstrániť
    2. len mne ho znicil nie tak ze by sa otrel. ale skor ze ako sa spotim, tak to zreaguje s tymto antiperspirantom a potom nechava stopy, takze aplikacia na noc to moc nevyriesi. ale tak ak sa po pouziti vobec nepotis, tak je to zase ine.

      Odstrániť
    3. jasné, nemusí to každému stačiť, ja sa teda chvalabohu až tak nepotím...

      Odstrániť
  2. Já poprvé tuto rexonu vyzkoušela cca před rokem a půl a od té doby nepoužívám nic jiného a kupuji pravidelně!!! opravdu skvěle a nemám co vytknout :))

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja už asi tiež budem, musím ju ocheckovať aj v lete :)

      Odstrániť
  3. Ja striedam Niveu a Rexonu, so obomi som spokojná a nevidím medzi nimi žiaden rozdiel. Až na túto Rexonu, že s ňou musím opatrne, aby som nevytlačila zbytočne veľa von a nezostalo mi to na oblečku.
    A používam zásadne len ráno :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som používala guľôčky od Nivey dlhé roky a vyhovovali mi maximálne, naposledy som ale skúšala tú novú modrú a nič moc teda, tak teraz trošku experimentujem :)
      Skús na noc!!! ;D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...