streda 22. februára 2017

BIORUŽA 2: Probiotický denný krém



Nie tak dávno som sa zaprisahávala, že nebudem robiť žiadne experimenty na svojej tvári a už to tu máme. Zásielka z e-shopu Bioruža prekvapila Probiotickým denným krémom pre citlivú pleť s kolagénom a ružovým olejom, no a uznajte – nevyskúšali by ste, keď to vyzerá ako pre vás stvorené? :)

YOGHURT_OF_BULGARIA_probioticky_denny_krem


Pri testovaní patladiel na tvár, ktorých cena nepresahuje minimálne dvojmiestnu sumu som skeptická. Možno tak trošku neprávom, ale tie nie drahé patladlá, ktoré mi vyhovujú, môžem zrátať asi tak na prstoch polovice jednej ruky - tak sa mi nečudujte.
Ako teda funguje bulharský jogurt v kombinácii s bulharským ružovým olejom v kréme značky Yoghurt of Bulgaria?
No... Ešte vás trošku ponaťahujem a začnime ako vždy, vizuálom.

YOGHURT_OF_BULGARIA_probioticky_denny_krem

Balenie nie je v podstate ničím zaujímavé – sklený /respektíve sklene sa tváriaci, ale inak plastový/ téglik v papierovej škatuľke.
Vôňa krému je pre mňa tak trošku zapeklitým problémom. Niečo mi totiž pripomína a ja nedokážem identifikovať pôvodcu. Je tak trošku citrusová, trošku korenistá a trošku vodná a môjmu nosu nie je ani trošku nepríjemná. Jo asi to nebude vôňa vôní, ale určite ju ani neofrflem, ako to bolo v prípade tejto ružovej vody.

YOGHURT_OF_BULGARIA_probioticky_denny_krem_konzistencia
YOGHURT_OF_BULGARIA_probioticky_denny_krem_konzistencia

Konzistencia krému je ľahká, pôsobí tak trošku ako našľahaná hustá pena a pri aplikácii je priam neskutočne príjemná. Vstrebávanie je celkom bezproblémové a takééé... osviežujúce.
Probiotický krém je podľa infošiek od výrobcu vhodný pre všetky typy pleti, obzvlášť ale pre tú suchú a citlivú, ktorú má regenerovať, stimulovať syntézu kolagénu a elastínu, vďaka čomu má byť pokožka jemná, hydratovaná a bez vrások. Čo kvitujem, to je fakt, že krém obsahuje aj UV filter – o ktorom síce žiadne bližšie info nemám, ale budiž – beriem.
No ale už umlčme výrobcu a dajme slovo mne :D.

YOGHURT_OF_BULGARIA_probioticky_denny_krem

Ufff! Ten pocit na pleti, ten POCIT! Pleť je prakticky ihneď po aplikácii krásne hladučká, vyživená a hydratovaná, že sa už zasa nedokážem ovládať a že by som potlačila nutkanie neustále sa tváre dotýkať, to nehrozí! No, čo vám poviem, naozaj neskutočný efekt krému za cécéá 5 éčok... Okrem toho, pleť vôbec nepôsobí umastene, čo je u mňa menšie prekvapko, keďže väčšinou mojej pleti vyhovujú krémy, po ktorých sa ligocem ako diskoguľa.
Samozrejme, ak niekoho zaujíma zloženie, tak poviem, že je to taká všehochuť, ktorá sa nevyhla ani silikónom, ale ja ich skrátka aspoň občas v krémoch asi potrebujem, inak to nevidím.

YOGHURT_OF_BULGARIA_probioticky_denny_krem_zlozenie

Čo ma teší rovnako, ako efekt krému na pleti, to je fakt, že je absolútne bezproblémový ako podklad pod mejkap – vec nesmierne dôležitá pre beautyblogerku, že.
No aby som nebola taká prehnane pozitívna, na zimné používanie to u mňa asi veľmi nevidím – na to sú tu iní borci, ktorí moju pleť poriadne premastia – takže v tomto momente krémik odkladám do tmy, chladu a sucha, aby prežil bez ujmy tých pár zimných týždňov, čo nás ešte čaká a potom hurá na to.
Zoženiete tu za neskutočne vtipných cca 5 éčok.

hodnotenie: 10/10

Aký najlacnejší kozmetický výrobok vás poslednú dobu dostal do kolien? Kľudne aj v negatívnom slova zmysle.. :).

- cc -

9 komentárov:

  1. Mňa veľmi zaujali Kallos masky na vlasy za pár euro a Ziaja olivový krém za 1,90 €. Niekedy naozaj netreba investovať veľa peňazí a spravia ti službu aj lacné výrobky, ak sú kvalitné.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od Kallos som ešte nikdy nič neskúšala, ale tie pozitívne skúsenosti lákajú, to je fakt... len čo keď tá cena furt odrádza :D v tomto som trochu konzerva a furt mám predsudky aj po tých mnohých pozitívnych skúsenostiach :)...

      Odstrániť
  2. Tenhle krém jde asi mimo mě, moji mladé smíšené pleti by moc nesedl.. lacinější výrobky mně překvapují hlavně u dekorativní kosmetiky, třeba rtěnka od Jordany za 49 Kč, která mi krásně drží, nebo takové essence konturky :)

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Naopak si myslím, že by Ti sadnúť mohol, trebárs možno teraz cez zimu...
      Essence kontúrky sú klasika! Celkom fajn výdrž a hlavne sa nelámu, milujem ich!

      Odstrániť
  3. tak tento produkt ma veľmi zaujal :) hlavne by som bola zvedavá na konzistenciu a ten pocit hladkej pleti, o ktorom píšeš :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ani neviem, ja nejak už neexperimentujem. Našla som si tú svoju starostlivosť čo sa týka krémov na noc aj deň aj na oči (komplet všetkých 6 produktov Filorga) a som max spokojná.
    A prekvapil ma telový peeling od Garnier. Fakt skvelý !

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...