pondelok 27. februára 2017

BOURJOIS Radiance Reveal - korektor, ktorý potrebujete!



Posledné týždne u mňa prebiehalo veľké upratovanie. Korektorové upratovanie. Vďaka Elninu totiž v mojej kozmetickej zbierke pristál korektor, ktorý ma zložil do kolien fuckt ako návšteva z vesmíru a táto situácia viedla k tomu, že som sa vzdala v podstate všetkých ostatných korektorov, ktoré som dovtedy /a naozaj rada!/ používala.
BOURJOIS_radiance_reveal_concealer



Na tento korektor som už počula zopár oslavných ód a na jeho kúpu som sa naozaj chystala, to vám môžem odprisahať!!! Holt, to beauty-blogovanie má svoje nepopierateľné výhody, to sa priznávam ;).
V mojej korektorovej zbierke už dožíva môj zatiaľ najobľúbenejší korektor od NARS, ktorého som sa síce nezbavila, ale musím povedať, že TOTO, dámy a páni, vytrelo zrak aj jemu.
No tak začnime balením. To je podľa mňa neskutočne šik, elegantné, ňuňu a skrátka krásne – francúzske :). Aplikátor klasický korektoroidný, s tým sa veľa pokaziť asi nedá.

BOURJOIS_radiance_reveal_concealer


Konzistencia je menej krémová, než je v tomu prípade Narsu – naopak, pripadá mi trošku vodovejšia a možno trochu pripomína tekutý Camouflage od Catrice. Okrem toho, korektor VONIA! Po cukríkoch, žuvačkách, ovocí... neviem to celkom dobre identifikovať, ale vôňa je to skutočne rozkošná a prudko návyková! Škoda že ju z tváre necítiť, asi by som si vykorektorovala celú tvár :).
No ale dosť tých blábolov, prejdime k účinku!

BOURJOIS_radiance_reveal_concealer

Krycia schopnosť korektoru od Bourjois je super. Možno o niečo menej super, než je tomu v prípade Narsu, ale myslím, že v tomto prípade je Radiant Creamy Concealer asi až príliš ťažkým súperom. Obávať sa ale rozhodne nemusíte, aj korektor od Bourjois prekryje dokonale všetko, čo má.
Môj odtieň 01 Ivory je ten najsvetlejší, aký je na trhu, podtón je síce pomerne dosť do žlta – čo nie každému musí vyhovovať – ale ja sa rozhodne sťažovať nemôžem, pretože okrem toho, že prekryje, tak pleť aj rozžiari a oblasť pod očami presvetlí.

BOURJOIS_radiance_reveal_concealer_swatch

BOURJOIS_radiance_reveal_concealer_swatch
BOURJOIS_radiance_reveal_concealer_swatch

Teraz ale prejdime k tomu najlepšiemu.
Ja mám s mojimi očami dva zásadné problémy. Prvým je ten, že nosím okuliare a teda denno-denne bojujem s odtláčaním okuliarových „fazuliek“ a iných častí rámov v oblasti nosa. Druhým problémom je tvar očí, alebo skôr oblasti pod očami, kde mám od narodenia zopár prirodzených „záhybov“ a samozrejme /hoci si to nerada priznávam!/ už aj nejaké tie vrásočky - no a na tých miestach vždy zvádzam prudký boj s usádzaním korektoru.
V prípade korektoru od Bourjois ale môžem všetkým týmto javom ukázať akurát tak prostredník. Ak si totiž dáte korektoru primerané množstvo /pozor, PRIMERANÉ – nie MINIMÁLNE!!!/, vo vráskach sa nebude usádzať VÔBEC a pod okuliarmi sa nebude odtláčať VÔBEC. Ak vám pri aplikácii ruka ubehne a dáte ho MAXIveľa, tak sa vám bude odtláčať a usádzať MINIMÁLNE. Okrem toho, drží na tvári v podstate nekonečne dlho až nafurt.

BOURJOIS_radiance_reveal_concealer_swatch

No, chcete od dobrého korektoru niečo viac? Ja osobne nie a musím povedať, že som doslova šokovaná kvalitou vecičky, ktorú zoženiete za rozumnú cenu a v tomto e-shope ešte lacnejšie – cena je tu cécéá 7 éčok.
Takže za mňa osobne sa všetky high-endové korektory môžu strčiť do vrecka a ak sa bude toto vyrábať stále, no tak to aj stále kupovať budem! Fantázia. Toto skrátka potrebujete.

hodnotenie: 11/10

Máte skúsenosť s týmto korektorom?

- cc -

4 komentáre:

  1. Ahoj, mam tento korektor a za mňa takisto veľká spokojnosť, tiež nosím okuliare a poznám ten problém, podľa mňa ak už má niekto nejaké tie vrásočky tak je lepší ako Catrice, fakt nezalieza do vrások.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj, Catrice sa môže vopchať do vačku, to je pravda - oba.
      Ja by som povedala, že je ozaj lepší ako NARS, a to je čo povedať!

      Odstrániť
  2. Počula som, aj čítala, ale ešte nevyskúšala. Ja nejak extra nemusím nič zakrývať pod očami, na tie mini pidi kruhy stačí aj klasika od mF.
    Tento odtieť je vážne do žlta, čo by mi absoltúne nevyhovovalo :(.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to je fakt, JE do žlta - neviem, ako sú na tom ostatné odtiene... Ale naozaj som z tohto korektoru šokovaná, neverila som, že existuje niečo, čo nezalieza aspoň trošku do vrások... a aha ho :).

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...