pondelok 20. februára 2017

Prví tohtoroční spotrebovanci



Tak tu máme prvú prehľadovku so spotrebovanou kozmetikou v roku 2017. V januári to bola celkom všehochuť a padlo zopár telových mazadiel, nejaké to pleťové, zopár balzamov a tiež nejaké tie veci zo sprchy. Tak sa pohodlne usaďte a ideme na to :).

out_news_januar_2017


A začnime práve telovými mazadlami.
Telové maslá od The Body Shop sú skrátka TOP – papagájujem to na blogu už nejaký ten rôčik a tento môj názor nezmení nič. Takže stačí len nájsť si tú svoju vôňu a ochotu vysoliť trošku vyššiu sumičku, než je slušné, ale spokojnosť je zaručená. Toto masielko vo verzii Honeymania bolo kúpené v sete za veľmi slušnú sumičku na Elnine a ak máte rady sladučké /nie presladené!/ vône, ktoré zahrejú, tak vám ho vrelo odporúčam.

out_news_januar_2017


Rovnako môžem odporučiť vyskúšať aj nerafinované bambucké maslo od sheabutter.sk – jeho vôňa bude pre väčšinu asi menej príjemná, než je tomu v prípade bodyshopáckych masiel, ale účinok je naozaj bombastický a zloženie čistá príroda, že... Minimálne raz za život vyskúšať musíte!!!

out_news_januar_2017


Čo vyskúšať ale nemusíte, to je olivová maska na ruky a nechty od Ziaje. Značku mám v globále síce veľmi rada, táto vec ma ale neohúrila ani trošku – lebo smrdela, bola nadmerne mastná a okrem toho ten účinok som tak nejak nepobadala. V závere som teda túto vec mazala už na chodidlá a nevedela sa dočkať, kedy tú škatuľku už vyhodím...

out_news_januar_2017


Nemastno-neslané dojmy mám aj z krému na chodidlá od Oriflame, pre dnešok vo verzii slivka aj niečo, asi. Krémy vyzerajú vždy naozaj pekne, pekne vyzerá a vonia aj obsah, ale v konečnom dôsledku sú dosť mastné a účinok čisto priemerný. To sa cc len občas nechá nalákať novou vôňou a akciovou cenou, že...
Rovnako rozpačité dojmy mám aj z géliku na nechtovú kožtičku od Sally Hansen. Dopoužívala som ho síce do dna, ale k mojim stáliciam sa asi nezaradí – na môj vkus bol príliš silikónový a nemala som pocit, že by tú kožtičku dlhodobo hydratoval a dával do formy,  to veru né... Ale pekne, žuvačkovo voňal :).
Takže buďme na chvíľku zasa aspoň trošku pozitívni :). Šampóny od Baley z radu Professional sa raketovou rýchlosťou stali mojimi obľúbencami číslo jeden a podobne je to aj v prípade tohto kofeínového. Nezdá sa mi síce až tak TOP už podľa prvých dojmov, ako je to v prípade toho letného alebo toho pre blonďavenie vlasov, ale rozhodne je dobrý a jeho opätovná kúpa je v podstate istá.

out_news_januar_2017


No a istá je aj v prípade pleťovej vody od Cien, ktorú mám doma už v neviemkoľkom balení a stala sa tak trošku mojím svätým grálom – posledné mesiace ju používam permanentne a moje milované micelárky som na istý čas zlimitovala len na odličovanie očí. Ak máte citlivú, suchú pleť, určite odporúčam.
Rovnako s kľudným svedomím môžem odporučiť aj všetky tri gélovité záležitosti do sprchy, pretože nevysušujú, dobre penia a úúúžasne voňajú. Adidas – ak máte rady sladkú, ovocnú vôňu malín, BiodermuLactacyd – ak máte rady čisté, svieže vône.

out_news_januar_2017


Gélový antiperspirant Lady Speed Stick bol pre mňa trošku takým retro-návratom do minulosti. Túto značku som totiž na seba nemazala už nejaké to desaťročie a vlastne ani neviem, čo ma na jeho kúpu nalákalo. V každom prípade, vôbec nemôžem povedať, že by som bola nespokojná – trošku som si musela zvykať na konzistenciu, ale inak spokojnosť – aj s vôňou – a opätovný návrat sa nevylučuje.

out_news_januar_2017


balzame na pery od Lavery som vám písala len nedávno, takže ho ešte možno máte v čerstvej pamäti. Ak nie, tak si ho pripomeňte tu. Po dlhšej dobe padol aj ďalší EOS z mojej pomerne rozsiahlej zbierky. Mandarínkový mal síce fajn účinok, ale tá vôňa ma až tak do kolien nedostávala a nabudúce uprednostním určite nejakú inú – ak sa vôbec ďalší nákup bude konať, pretože odkedy predávajú tieto balzamy na každej tržnici, klzisku či mestských záchodoch, tak ma už tak trošku zaujímať prestali aj napriek tomu ňuňu imidžu, že.
No a celkom na záver tu máme malú špecialitku v podobe séra na okolie očí a pier od Nuxe.

out_news_januar_2017


Priznám sa, sérum som testovala najmä na očnom okolí a hoci som s účinkom nespokojná nebola, moje dojmy sú trošičku vlažné aj po spotrebovaní balenia, pretože ten efekt zas tak WAU nebol. V preklade – určite by som rada otestovala ďalšie balenie, ale nie za vlastné :D, stačí na vysvetlenie?
No a to by sme mali pre január všetko. Spotrebovali ste aj vy niečo zaujímavé, čo by stálo za zmienku? ;)

- cc -


6 komentárov:

  1. Já přemýšlim, že si teď pořídím Lady speed stick, není moc drahý, a slyšela jsem dobré ohlasy. Jinak teda klobouk dolu za vypotrebovani eos balzamu, to se mi snad ještě nikdy nepovedlo :D

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Z těch Balea Professional výrobků si kupuji řadu pro blond vlasy a ta je dokonalá:-) A na parfemaci Fruity Rhytm od Adidas ujíždím už od puberty, kupuji si jak toaletku, i když výdrž mizerná, tak sprcháč, tak deo sprej, je to taková srdeční záležitost:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Blonďácka Balea je super!!! Popri tom letnom asi to najlepšie z radu Professional...
      A ten Adidas, tiež som mala celú kolekciu ešte niekedy pred milión rokmi a furt sa mi tá vôňa páči :) Už dávno hovorím, že my toho máme veľa spoločného! :D

      Odstrániť
  3. Okrem sprcháčov a klasických vecí ani nie, nejak mám minimálnu spotrebu :))).

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...