piatok 31. marca 2017

Riasenkové prudkokalorické sklamanie od MAX FACTOR


Neviete si ani predstaviť, aké očakávania som mala od riasenky, ktorú vám ukážem v dnešnej recenzii. Jej predchodkyňu hlboko uctievam a keďže moje riasy potrebujú najmä vytočiť a nadvihnúť, logicky som žila nejaký ten čas v tom, že „curved“ riasenka bude pre mňa to pravé orechové. Bola? No... veď čítajte.

MAX_FACTOR_2000_calorie_curved_brush_riasenka


Riasenka sľubuje nielen natočenie rias, ale aj ich predĺženie a výrazný objem – že ako má schopnosť dodať objem až do 300 percent a dĺžku do 50. Neviem teda, na ktorej hranici tejto škály sa zabudli tie moje riasy...

MAX_FACTOR_2000_calorie_curved_brush_riasenka


S riasenkou mám hneď niekoľko zásadných problémov. Kefka je totiž síce dostatočne hustá, ale zároveň aj hrubá a ja jednoducho nie som schopná nalíčiť si ňou mihalnice bez toho, aby som si „nepolíčila“ aj kožu všade naokolo. 

MAX_FACTOR_2000_calorie_curved_brush_riasenka


Vďaka ohnutému tvaru, ktorý práve má slúžiť na nadvihnutie rias, nie som schopná si tie riasy poriadne ani len nalíčiť, nieto ešte nadvihnúť – zistila som, že tieto kefky asi fuckt neviem používať!
Konzistencia riasenky je dosť krémová. Takže pri opakovanej aplikácii odporúčam s druhou vrstvou príliš nečakať, inak s riasami už ani nepohnete.
Naopak, vcelku slušne ich zlepíte. Okrem týchto všetkých neduhov sa totiž hmota zachytáva na aplikátore tak nechutne, že pripomína blato, ktoré si vo výdatných dávkach lepíte na svoje riasy – a to je pre mňa osobne celkom nechutná čo i len predstava, že.

MAX_FACTOR_2000_calorie_curved_brush_riasenka
MAX_FACTOR_2000_calorie_curved_brush_riasenka


No a výsledný efekt okrem toho, že riasy si s touto vecičkou dokážem natočiť len minimálne? No, nemastné-neslané to je, milé moje...
Veď kuknite:

MAX_FACTOR_2000_calorie_curved_brush_riasenka


Riasy sú také nejaké rozhádzané, predĺžené minimálne, zlepené... skrátka efekt nič moc, no. Mrzí ma to dvojnásobne, pretože jej staršiu sesternicu mám naozaj veľmi rada – tá dokáže aj s mojimi riasami narobiť hotové zázraky. Ale toto? Za mňa naozaj nééééé.

MAX_FACTOR_2000_calorie_curved_brush_riasenka


Riasenku zoženiete v tomto e-shope za naozaj slušnú cenu, ale ja rozhodne odporúčam radšej klasickú 2000kalóriovú riasenku s rovnou kefkou. Samozrejme, že nesedí mojim riasam, to neznamená, že nebude aj tým vašim, ale jednoducho inak nemôžem.

hodnotenie: 6/10

Skúšali ste už túto riasenku? Aké aplikátory uprednostňujete pri líčení rias?

- cc -

6 komentárov:

  1. Všimla som si túto riasenku ešte začiatkom marca keď sa dostala do blogosféry, ale nakoľko som čítala viac negatívnych ako pozitívnych recenzií, šancu jej nedám.
    To si skôr kúpim 2000.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fakt? A to som myslela, že vzhľadom ku kultovosti tej klasickej budem asi jediná... :D
      No, keby som bola vedela, vyberiem niečo iné.

      Odstrániť
  2. fiiiha, to mi skôr príde ako nejaký chybný kus, lebo vyzerá naozaj zle :( škoda jej
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čojaviem, ja si to ani nemyslím. Niektoré riasenky takúto galibu jednoducho robia - a to nehovorím o výslednom efekte... Len ma to mrzí v tom kontexte, že tú klasickú 2000 mám veľmi rada.

      Odstrániť
  3. Odpovede
    1. No, žiadna hitparáda to teda nie je, čo budem hovoriť... :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...