pondelok 17. apríla 2017

Ako to už zasa nevyšlo



Telové mlieka, krémy, maslá a peny milujem. Obzvlášť, ak sú „vysoko vyživujúce“, ako sa píše aj na obale vecičky, ktorú vám predstavím v dnešnom článku. Niekedy to, pravda, tak celkom nevyjde a snažím sa ubrániť nutkaniu napísať, že je to aj tento prípad. No, veď uvidíte :).
Vysoko vyživujúce telové mlieko Riche Créme od Yves Rocher.

YVES_ROCHER_riche_creme_telove_mlieko


Aj keď moja pokožka nie je vyslovene sušienkovitého typu, na telových mazadlách oceňujem, ak ich na pokožke cítim ešte minimálne ráno. Niet nad ten pocit, dotknúť sa po prebudení dekoltu alebo ktorejkoľvek končatiny a  zaškľabiť sa s víťazoslávnym  „YESS“ na perách. Dobré telové mazadlo totiž nikdy nie je zlé :).

YVES_ROCHER_riche_creme_telove_mlieko


Telové mlieko od Yves Rocher patrí k tomu najluxusnejšiemu, čo značka ponúka. Už v minulosti som mala /uspokojivú/ skúsenosť s pleťovým sérom z tohto radu a tak keď mi kamoška podarovala toto telové mazadlo, naozaj som sa potešila.
Aké teda je?

YVES_ROCHER_riche_creme_telove_mlieko


Ak mám zhodnotiť obal, ten pôsobí naozaj celkom luxusne. Netradičný objem 190 ml ma síce v súvislosti s cenou dosť irituje, ale tak čo narobíme. Nedá mi ale nevytknúť jednu vec.

YVES_ROCHER_riche_creme_telove_mlieko


Pumpičkový aplikátor je síce fajn, ale v tejto podobne rozhodne nie pre telové mlieko, ktoré potrebujete naprdieť do DLANE a nie len na konček jedného prsta! To na úvod.
Vôňa môj čuchový orgán celkom uspokojuje. Má trošku taký orientálny nádych – nie je to nič tuctové – ale vyhovovať by mala asi väčšine z nás.

YVES_ROCHER_riche_creme_telove_mlieko_konzistencia

YVES_ROCHER_riche_creme_telove_mlieko_konzistencia


Konzistencia mlieka je pomerne mliekovitá /prekvapujúco/ a s jej vstrebávaním nie je najmenší problém.
Čo sa ale účinku týka... V zložení sa nachádza asi miliónpäť olejov, ktorých účinok sa ale stráca tak nejak v nedohľadne. 

YVES_ROCHER_riche_creme_telove_mlieko_zlozenie

YVES_ROCHER_riche_creme_telove_mlieko_zlozenie


Hodvábne hebká pokožka vám totiž vydrží možno tak hodinku a po nej už o olejčekoch môžete naozaj len snívať, bohužiaľ.
Takže za mňa celkovo sklamanie – obzvlášť vzhľadom k cene výrobku, ktorá sa pohybuje, ak si dobre pamätám, okolo 14 éčok v akcii... wtf???

hodnotenie: 6,5/10

Skúšali ste?

- cc -


6 komentárov:

  1. No ty ceny jsou u nich dost přemrštěné, já vždycky čekám na nějaké akce a slevy :).
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nie, neskúšala a za tú cenu ani nebudem :::ň.
    Produkt tohto typu mi stačí úplne taký čo urobí svoje a má prijateľnú cenu, a to v tomto prípade urobí Nivea z drogérky. Aspoň pre mňa je to vážne zlatý stred, za ktorý miniem minimálnu sumu, ktorú po ušetrení investujem radšej do starostlivosti na pleť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som minimalistka, mne sa aj tých cécéá 6 éčok za Niveu zdá veľa :D

      Odstrániť
  3. to ma mrzí, že až tak nevyhovoval... mne sa páči... o vôni stále neviem povedať, či mi voní a či smrdí... a aj efekt sa mi páči, teda aspoň u mňa bola hydratácia fajn...ale tak nie vždy všetko každému páásne...a tiež si myslím, že cena je premrštená, ale keď to má byť pre výnimočnú osobu :D ...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :DDD :*
      No, ono to sklamanie pramení predovšetkým v tej neakciovej cene :). Za výrobok s takouto hydratáciou by som dala možno tak 2 éčka x-(.
      A tá vôňa, mne to celkom vonia, ale pochopím, ak to nejakým výnimočným osobám bude aj smrdieť :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...