pondelok 22. mája 2017

Makrónka od Baley



Výber vecičky na testovanie, o ktorej vám dnes chcem povedať pár teplých slov, sprevádzalo od začiatku nadšenie spolu s menším chaosom. Makrónkové balzamy zn. Balea som vám ukázala už v tomto poste a popravde zamýšľala som sa nad tým, prečo jeden baleácky balzam stojí takmer toľko isto ako predražené imidžovkové vajce. Holt, chybička se občas vloudí – za tú cenu boli totiž v ponuke makrónky hneď TRI.

SAVEONBEAUTY_BALEA_lip_balm


V každom prípade, neviem, či celý dnešný článok nebude možno tak zľahka bezpredmetný, pretože fuckt netuším, či túto sadu balzamov vo vašich Déemkách ešte zoženiete – s najväčšou pravdepodobnosťou sa rozchytali ako teplé rožky, keďže ja som ich na predajniach nielen že nevidela, ale aj na testovanie som vyfasovala len jediný kúsok spolu s ospravedlnením vo forme čokolády :).
Ale dostala som ten, ktorý som si želala najviac – vanilkový :).

SAVEONBEAUTY_BALEA_lip_balm


Okrem vanilky sú v ponuke ešte dve vône – malina a kokos. Tie hodnotiť z pochopiteľných dôvodov teda nebudem, tak sa nedivte, keď budú úplne iné ako moja vanilka :D.
No, čím by sme asi tak začali... To balenie je neskutočne ňuňu!!! Naozajstná plastová makrónka :). Otvára sa klasickým šróbovaním a všetko funguje tak ako má - balenie je pevné a rozhodne vám kabelku nezaprasí.

SAVEONBEAUTY_BALEA_lip_balm

Po otvorení vás možno prekvapí obsah, ktorý je trošku menší, než by ste čakali po prvom pohľade na balenie. Pre mňa osobne je prekvapkom aj vôňa. Nie, že by balzam smrdel, ale moja farba vlasov asi nestačí na to, aby som porozumela faktu, že vanilkový balzam vonia ako niečo, čo je pančnuté citrusmi a prečo nemôže voňať ako trebárs táto sprchovacia pena alebo toto maslo na pery! No, neva!
Konzistencia balzamu je taká, nooo, ako by som vám ju... Niečo medzi vazelínkou Rosebud Salvevajíčkom Oriflame, len trošku viac olejovité :).

SAVEONBEAUTY_BALEA_lip_balm

Na perách je balzam celkom príjemný, nechutí nijako /čo vlastne hodnotím pozitívne/, ale čo sa účinku týka, nie som si tak celkom istá, či toto potrebujete. Nie je to teda taká tragédia, ako je to v prípade /všetkých/ tyčinkových baleáckych balzamov, ale napr. tá pomarančová vazelínka, vyrábaná ešte léta páně, vyživovala pery určite lepšie. Makrónku by som ohodnotila na taký čistý priemer - nič viac, ale ani nič menej.

SAVEONBEAUTY_BALEA_lip_balm

Takže ak vám stačia priemerné účinky balzamu, pokojne do neho choďte. Ak máte ale zhýčkané držky presne tak ako ja, tak si myslím, že sa bez tohto balzamu určite zaobídete.

hodnotenie: 6,5/10

Podarilo sa vám uchmatnúť tieto balzamíky? Ak áno, čo na ne hovoríte?

- cc -

6 komentárov:

  1. Makronky se mi moc líbí a narazila jsem na ně i v DM drogerii, ale přece jenom jsem na klasické tyčinkové balzámky, do kterých nemusím sahat prstem :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To, že budou tak nějak průměrné jsem tušila už když jsem si je kupovala, ale ty balení..to se prostě nedalo odolat:-D Jsou to moje první balzámy ve tvaru makronků, je to zase něco jiného než třeba EOS a já jsem na ně náležitě hrdá:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to ano, tiež by som si to balenie bola zrejme kúpila :)

      Odstrániť
  3. Jéé tak to musím pohľadať a okamžite kúpiť, pretože tak roztomilý obal som asi ešte nevidela! :)

    Pozývam ťa na Giveaway o výrobky značky Dermacol! : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Balzamy som si chcela kúpiť no keď sú priemerné, tak potom nič.

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...