pondelok 1. mája 2017

Toaletné stolíky /toto chcete!/




Viete, čo je môj sen? Mať niekde svoju „pracovňu“ s krásnym toaletným stolíkom pri okne, s milión priečinkami, šuplíčkami a poličkami, pohodlnou stoličkou a velikánskym zrkadlom, ktoré by ma ukazovalo vždy len v tom najlepšom svetle :). Okrem toho, že by som tam mohla skladovať všetku kozmetiku a konečne mala aj prehľad o tom, čo som už otestovala a čo testovať ešte len mám, vyzdobila by som si ho zopár reprezentatívnymi kozmetickými kúskami, ktoré by svojim vizuálom /a čo si budeme čo nahovárať – aj cenou!/ slúžili ako oslňujúca dekorácia celej izby.



zdroj






Realita? Všetko mám narvané v skriniach, šuplíkoch a škatuliach po celom byte a prenosné stolové zrkadielko z nemenovaného obchodného reťazca, zameraného na predaj potravín, sa bojím vyniesť mimo kúpeľňu, pretože odlesky, ktoré hádže, automaticky spôsobujú útoky jednej štvornohej šelmičky domácej a končia naozaj všelijako – v tom najlepšom prípade len spŕškou neslušných slov.
Čo takto ale pokochať sa výberom toaletných stolíkov od výmyslu sveta, ktoré nájdete na favi.cz? ;)
Český web favi.cz /slovenská verzia tu!/ funguje ako dokonalý, prehľadný vyhľadávač nábytku a dekorácií. Môžete si tu teda vybrať nielen nábytok podľa vašich predstáv, nájdete tu vlastne aj všetko potrebné, čo môžete využiť na skrášlenie nielen bytu, ale trebárs aj dvora alebo záhrady.
Späť ale k téme, ktorá je kozmetike predsa len trošku bližšia – k toaletným stolíkom.
Máte rady vintage kúsky, pri ktorých sa cítite ako princezné z rozprávky? V tom prípade si určite vyberiete.
Uznávam, že na tieto toaletky sa pozerá asi najlepšie a ak vám zapadnú do celkovej atmosféry vášho bytu, potažmo aspoň spálne, môžem vám len pogratulovať. /Jo, pri tom ružovom by som si pripadala asi mierne infantilne, ale na druhú stranu, ako recesia... prečo nie? :)/
Ja osobne frčím skôr na tých mierne pančnutých rustikálnosťou, ktoré by sa mi do môjho bytu hodili asi najviac. No uznajte – nie je TOTO hodné toho, aby ste si to postavili do stredu obývačky namiesto televízora? :)

zdroj

Ak vám vyhovuje skôr moderný minimalizmus alebo účelnosť, na svoje si prídete tiež. Jednoduché línie či milióny praktických šuplíčkov a poličiek, no ktorá beauty-maniačka by pri tom nechrochtala blahom?
A tak. Stránka je urobená veľmi prehľadne – stačí zadať kritériá, ako si váš vysnívaný toaletný stolík predstavujete a hneď vám vyhodí vhodné ponuky /z celkového počtu viac než 300 kúskov!/, zodpovedajúce vaším nárokom. Ceny sú rôzne, off course, stačí pokukať a vybrať ten VÁŠ ;).

Tak čo, ktorý sa vám pozdáva najviac? A ako je to u vás doma? ;)

- cc -

8 komentárov:

  1. Co se to s tím favi.cz děje? Čtu to všude ! :(

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslíš tie problémy, čo som spomenula na FB?

      Odstrániť
    2. Aké problémy si, prosím, spomenula na FB ?
      Možno tou otázkou bolo myslené, že sa v blogosfére objavilo za posledných možno 15-30 dní kopec článkov s touto tematikou evokujúcou ako keby firma prevádzkujúca favi.cz prostredníctvom článkov tohto typu propagovala daný portál ...

      Odstrániť
    3. Jo, preto som sa jej pýtala.
      Mala som totiž problémy s nahrávaním toho článku, chcela som prilepiť printscreen z netu a odvtedy mi začal ten článok blbnúť, porozhadzovalo mi samé od seba fotky, text... Tak preto ma to zaujalo, že či aj iné blogerky s tým nemali problém.
      Čo sa týka Tvojej pripomienky, jasné, že ide o spoluprácu, oslovené boli viaceré blogerky /skôr asi v CZ než u nás/, tak to už v blogosfére chodí :).

      Odstrániť
  2. Nemám doma, ale chcela by som. Možno raz, v budúcom živote keď deti odídu z domu. A len čisté klasické línie, jednoduchosť, strohosť, to úplne stačí.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niekde robia problémy mačky, niekde deti, hrúúúza! :DDD
      Ja som tiež na také klasickejšie, jednoduchšie línie, na tie "rozprávkové" toaletky ma veľmi neužije...a hlavne sa mi to vôbec, ale že vôbec nehodí do interiéru :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...