piatok 10. novembra 2017

Októbrové /ne/nákupy



Jeseň je obdobím, kedy si, podľa môjho skromného názoru, treba robiť radosť. Vonku sychravo, tma desať minút po príchode domov, depka striehne za každým rohom... No a čím si správna kozmetická maniačka urobí väčšiu radosť než poriadnou náložou kozmetických nákupov? ;)

saveonbeauty_in_news_oktober_2017


V konečnom dôsledku sa musím priznať, že som bola v októbri celkom skromná a nenáročná /alebo moju existenciu neohrozovali žiadne vetry, depky ani tma/ a teda moje nákupy sú vlastne celkom chabé. Naozajstnú radosť som si urobila mikroceruzkou na obočie od Nyxu a novým mejkapom od MAC, ktorý vám určite ukážem aj v samostatnej recenzii, len mi ešte nechajte chvíľku času na utvorenie si poriadneho názoru – pretože testovanie mejkapov, to je u mňa hotová alchýmia, ktorej je hodno venovať sa nejaký ten piatok!
Okrem týchto dvoch drobných kozmetických radostí som sa po zvyšok mesiaca venovala už len bežným nákupom, ktoré sa zhmotnili celkom konkrétne do 3 /áno, iba TROCH!!!/ vecičiek:

saveonbeauty_in_news_oktober_2017

V podstate jedna z nich je moja stálica, ktorú ste na blogu videli už niekoľkokrát, názor si zatiaľ tvorím na sprej na urýchľovanie schnutia laku na nechty od Avonu a na betón skonštatovať môžem to, že baleácka jahodová pena na sprchovanie vôňou tej vanilkovej nešliape na päty ani omylom!!!

saveonbeauty_in_news_oktober_2017
saveonbeauty_in_news_oktober_2017


O zvyšné vecičky sa už postarali sponzori – recenzia na hydratačný krém Frais Monde bude na blogu čo nevidieť, Indulonu ste už na blogu videli a veľkú radosť mi urobila aj Déemka poslaním boxu s dekoratívkou Trend It Up, ktorú síce možno po otestovaní niekomu posuniem /pokiaľ sa do niečoho smrteľne nezamilujem, ako sa mi už pri tejto značke stalo!/, ale na jej skúšanie sa naozaj teším.

saveonbeauty_in_news_oktober_2017


Takže? Čím si robíte radosť počas jesene vy? ;) A nezabudnite sa zapojiť už len do dnešnej polnoci do súťaže o olivový setík od Indulony, ak ste tak ešte neurobili – určite stojí za vyskúšanie! ;)

- cc -

5 komentárov:

  1. Keďže nie som kozmetická maniačka, radosť som si urobila nový krásnym dlhým červeným kabátom a krásnymi vysokými bordovými čižmičkami :). Zaručene spôsobia odchod jesennej depky :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jaaaj to poznam, tiez nie som kozmeticka maniacka :DDD Ale teda obcas aj mna prepadnu chutky nakupovat radsej nieco ine nez kozmetiku :) cerveny kabat - super volba, ja mam zlty :D

      Odstrániť
  2. Veľmi som zvedavá, čo povieš na ten Make-up. Už dlhšiu dobu zháňam niečo exkluzívne, tak uvítam drobnú recenziu. Alebo máš už, ako kozmetická maniačka, nejakú radu v talóne aj teraz?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V talone uz dokonca mam aj recenziu :D clanky pisem trosicku v predstihu a publikujem, ako sa mi to prave hodi, takze mejkap uz mam relativne dostatocne otestovany... Aby som pravdu povedala, za mna skor asi nie, pretoze je az prilis hutny a na pleti posobi dost "tazko" Ale... Ale. Detaily v recenzii hadam uz pocas tohto tyzdna :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...