streda 13. decembra 2017

Spotrebovanci za november



Na každý jeden článok so spotrebovanou kozmetikou sa priam neskutočne teším. Viem, že ich vy, ctené moje čitateľky, máte rady a ja ich pre vás rada píšem – a nielen v duchu obligátneho „čobysomprevásneurobila“. Jednoducho pri nich nemusím rozmýšľať a slová idú tak nejak samé :). Takže, čo všetko sa mi podarilo zlikvidovať v mesiaci november?

saveonbeauty_spotrebovana_kozmetika_recenzia

Keďže sa mi tu nakopilo zopár prázdnych obalov z mojich stálic, ktoré používam už roky, rozhodla som sa vám ich len ukázať na fotke a bližšie sa k nim nevyjadrovať. Básnim vám tu o niektorých z nich už celé veky, patria stále medzi mojich maximálnych obľúbencov, takže môj postoj k nim je vám asi jasný :).

saveonbeauty_spotrebovana_kozmetika_recenzia

Bližšie na zúbok sa pozrieme radšej nejakým tým nový vecičkám, ktorých tu máme tiež vcelku požehnane.
GLA pleťový krém od Larens mi vydržal asi polroka. Počas týchto mesiacov som ho používala naozaj pravidelne, na jedno použitie stačilo jedno stlačenie pumpičky, takže s výdržou spokojnosť maximálna. Zodpovedne ale musím vyhlásiť, že tá spokojnosť je u mňa po absolútne všetkých stránkach! Krém pleť hydratoval, chránil, ukľudňoval prípadné podráždenia, posilňoval pleť v temných chvíľkach, okrem toho krásne voňal... Tak čo viac si možno priať? Za mňa jednoznačne asi najlepší pleťový krém, aký som kedy na svoj ksicht patlala. Cena je síce trošičku nad limit, ale rozhodne by som neľutovala jediné zainvestované euro a vrátim sa k nemu opäť.

saveonbeauty_spotrebovana_kozmetika_recenzia

K čomu by som sa vrátila opäť, to je aj Matrixyl sérum od The Ordinary. To zoženiete za omnoho viac „júzer-frendly“ cenu, je na pleti veľmi príjemné a pekne hydratuje. Takže ak nebudete mať práve peňazí nazvyš, ale budete potrebovať pleti dopriať nejakú tú dávku hydratácie navyše, rozhodne po ňom môžete mrknúť!
Probiotický denný krém značky Yoghurt of Bulgaria som dostala ako bonus v jednom testovacom balíčku a aj keď som ho po čase používala už len na pokožku krku a dekolt, rozhodne celkom pekne hydratoval a vyživoval. Na pleťový krém mám už síce asi iné požiadavky, ale rozhodne ako prvá pomoc v núdzi nesklame.
Plastový pidikelímok s lízatkom ukrýval olejovo-cukrový peeling na nechty a nechtovú kožtičku. Na svedomí ho mala nejaká limitka od Essence, voňal po cukríkoch a vôbec nebol zlý. Nie že by som považovala za potrebné vracať sa k nemu opätovne, rozhodne bol ale lepší než čudo v modrej tube od Oriflame, ktoré okrem toho, že nič nerobilo, tak sa z tej tuby ani nedalo vytlačiť!
Oriflamácky Spiced Citrus krém na ruky – aj keď z niektorej zimnej limitky pochádzajúci – som vám už ukazovala v článku s letnými obľúbencami /ha ha/, kedy som si ho celkom zamilovala vďaka jeho úžasnej, citrusovo-korenistej sviežej vôni. Konzistencia síce bola na môj vkus príliš ľahká a príliš riedka, tudíž aj účinok bol príliš vlažný, ale vône sa skrátka občas rátajú :). V každom prípade, jednoznačne odporučím skôr na leto než na zimu.
Kondicionér od Dove bol tiež súčasťou nejakého testovacieho/darčekového balíka a musím povedať, že som s ním bola vlastne maximálne spokojná. Bol hustý, pekne voňal a vlasy boli po ňom lesklé a hebké, takže mu nemám vôbec čo vytknúť a pokojne sa k nemu vrátim opäť.

saveonbeauty_spotrebovana_kozmetika_recenzia

Celkom na záver dekoratívka. Riasenka Vertige Volume od Yves Rocher síce spočiatku ohúrila hrubou kefkou, kratšie plastové „štetinky“ to ale zachránili. V samostatnej recenzii sa mi jej síce venovať nechcelo, ale naozaj sa na mojich riasach chovala bezproblémovo a urobila ich pekne dlhé, husté a vytočené, takže privítala by som ju u mňa doma opäť kedykoľvek.
No a čo povedať k mikroceruzke na obočie od NYX? Ehmm, nooo... asi ešte nič :). Síce som ju už dopotrebovala, ale chystám pre vás jej porovnanie s podobnou mikroceruzkou od Catrice, takže si svoje dojmy ešte chvííííľočku nechám pre seba ;).

Takže, to by bolo odo mňa pre dnešok všetko. Poznáte/používate niektorú z vecičiek, ktorým som dnes venovala zopár teplých slov?

- cc -

6 komentárov:

  1. Mě nejvíc zaujala značka The Ordinary, už jsem ji viděla i u jiných blogerek a moc se mi líbí i obaly :).
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mne :D urcite za tie ceny to laka skusat, ked budem mat doma deficit patladiel na testovanie, urcite znacku este omrknem...co ale teda neviem, kedy bude :D

      Odstrániť
  2. Krém na ruce Oriflame tak úžasně voněl, co na tom, že měl řídkou konzistenci a byl nic moc, letos jsem si ho pořídila znovu:-D Ta pleťová voda od Avonu kromě vůně je úžasná i celkově, tu si kupuji pořád dokola, samozřejmě strategicky vyčkávám na akce a pak jich naberu víc:-D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja niečo používam - Niveu a Larens, niečo poznám a niečo ide úplne mimo môjho obliga.
    Larens sa tiež stáva súčasťou mojej rutiny, neviem popísať čo presne robí, ale robí to skvele. Po sére mám pleť mierne začervenanú, to ale pominie do pár minút. Pleť je potom napnutá, musím nahodiť krém a až potom makeup. A menej sa mi pleť mastí, nie je to zmenou makeupu, lebo ten je stále rovnaký - Guerlain.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak myslis Hyaluron serum, mne je chvalabohu moooc prijemne na pleti od zaciatku do konca :) Ale tesim sa, ze sa mi podarilo niekoho namotat na Larens tak ako mna :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...