piatok 2. februára 2018

COSMETICI MAGISTRALI hydratačné sérum



Nie že by som bola priaznivcom nejakých zásadných až fatálnych vyjadrení alebo že by som sa chcela chvastať, ale naozaj musím skonštatovať, že za posledný rok moja pleť prešla nadpozemskou transformáciou. Ako jo, od dokonalosti to má asi tak na kilometre, ale rozhodne vyzerá podstatne lepšie! Naživo si samozrejme zmeny všímate len veľmi opatrne, ale ak omrknete príslušnú /nepublikovateľnú/ fotodokumentáciu, vec je jasná ako facka. Keďže jediná zmena u mňa nastala vo sfére kozmetickej /používam už len naozaj kvalitnú kozmetiku/ a vo sfére pitnorežimovej /pijem len mokrú vodu a suché víno, prvé veľa, druhé menej :)/, zásluhu na tom pripisujem práve týmto dvom faktom a teší ma, že moje investície sa vyplácajú. A jo, aj tie do času, ktorý blogu venujem a vďaka ktorému sa občas dostanem ku kozmetike, k akej by som sa bežne možno nedostala.
Veľký podiel na stave pleti majú práve séra. Aspoň teda u mňa, pretože na nich frčím už nejaké to desaťročie, neraz mi zachránili kožu a skutočne si ich užívam. A dnes vám chcem teda predstaviť ďalšie. Jaluronius sérum talianskej značky Cosmetici Magistrali.

saveonbeauty_cosmetici_magistrali_hydratacne_serum_recenzia

Ponuka otestovať sérum prišla práve v čase, keď som naplno frčala na mojom miláčikovi od Larens, takže som spoluprácu bola nútená odmietnuť, potažmo odložiť tak trošku bokom. Poznáte to, beautyblogerská zodpovednosť – testovať dve séra s podobným účinkom a následne sa vyjadriť k tomu, ktoré z nich vlastne vašu pleť dostalo do laty, prípadne zožralo polku ksichtu... asi nemožné.
Preto čas na testovanie séra od Cosmetici Magistrali prišiel až nejaký ten deň po prelome rokov. Od tejto značky, ak si pamätáte,  som už testovala ampulkovú hydratačno-liftingovú kúru a s výsledkom som bola veľmi spokojná, preto som bola zvedavá aj na sérum. 

saveonbeauty_cosmetici_magistrali_hydratacne_serum_recenzia

Sérum, ktoré na prvý pohľad vyzerá skôr ako nie úplne vzhľadný antiperspirant, než ako exkluzívne hydratačné sérum, obsahuje vo svojom zložení kyselinu hyalurónovú v jednopercentnej koncentrácii, vďaka ktorej má zásadne zvýšiť hydratáciu pleti, rozžiariť ju a zbaviť únavy a mdlého vzhľadu. Okrem toho, vďaka absencii parfémových zložiek je ideálne pre pleť citlivú a keďže neobsahuje olejový základ, rovnako si na ňom pošmákne pleť mastná až zmiešaná. Amen. 

saveonbeauty_cosmetici_magistrali_hydratacne_serum_recenzia

Sérum nevonia a jeho konzistencia je pomerne tekutá /a z toho dôvodu som sa alibisticky vyhla snahe o jej nafotenie :)/. Nejde o čistú vodu, ale rozhodne vám to bude z prsta utekať, ak sa pokúsite šupnúť to pred aplikáciou naň – rozhodne odporúčam pumpičke natrčiť celú dlaň. 

saveonbeauty_cosmetici_magistrali_hydratacne_serum_recenzia

Ako to už pri sérach s kyselinou hyalurónovou býva zvykom, aj naše dnešné sérum sa odporúča nanášať na navlhčenú pleť. Ja tú moju výdatne zásobujem vlahou z flakónika s ružovou vodou alebo klasickou termálnou vodou v spreji, prípadne inými vodami, určenými na aplikáciu na pleť – ak vám nerobí problém obyčajná točkovica, pokojne ovlažte pleť ňou.
Sérum na pleti lepí len chvíľočku v istej fáze vstrebávania a aj to v podstate zanedbateľne. Inak s jeho vstrebaním nie je najmenší problém a rovnako nerobí problémy ani pri následnej aplikácii mejkapu.
Čo je v mojom ponímaní viac než super, výrobca vyslovene odporúča nevynechať ani okolie očí – nie že by som sa mu pri akýchkoľvek sérach nejako extra vyhýbala, ale rozhodne tento fakt beriem ako plus.

saveonbeauty_cosmetici_magistrali_hydratacne_serum_recenzia

Efekt vidíte/cítite takmer okamžite. Okrem toho, že pleť výborne hydratuje, tá pôsobí tak akosi zjednotene, rozžiarene a póry sa zdajú menej viditeľné! Že sú menej viditeľné aj vrásky, to vám snáď hovoriť nemusím. Najlepšie ale je, že tieto pozitívne zistenia nie sú odsledovateľné na pleti len priamo po aplikácii séra, ale aj akože furt.
Takže je vám asi jasné aj to, že dôvod neodporučiť túto vecičku jednoducho nemám – obzvlášť, keď jej cena je aktuálne viac ako priaznivá. Sérum kúpite tu bežne za cenu cécéá 30 éčok, teraz je to tak polovica a to už si myslím, že je naozaj fajn cena, aj keď objem fľaštičky je len úsporných 30 ml /ktorých vám, len tak mimochodom, vydrží naozaj dosť dlho!/. Takže pokiaľ hľadáte naozaj funkčné hydratačné sérum, rozhodne môžete po tomto hodiť očkom.

hodnotenie: 10/10

- cc -

4 komentáre:

  1. ja som človek, čo sérum používa málokedy, takže ani moc neviem posúdiť :) ale asi by som mala začať

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Urcite by som sa po nejakom kvalitnom hydratacnom poobzerala, to je uplny zaklad kozmetickej vybavy! ;)

      Odstrániť
  2. Vyzerá dobre, ale momentálne frčím na niečom inom ....

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...