piatok 16. marca 2018

BATISTE suché šampóny a ako najlepšie nakúpiť



Dnešný článok bude už zasa tak trochu netradičný. Nielen, že vám v ňom ukážem dva pre mňa nové suché šampóny značky Batiste, ktoré neskutočne zbožňujem, zároveň vám ukážem spôsob, ako ich získať #takmerzadara a prípadne ešte na nejakom tom vašom nákupe aj zarobiť.

saveonbeauty_batiste_suche_sampony_porovnanie


Suché šampóny od Batiste naozaj moc moc moc milujem. O jednom som vám kedysi dávno – pradávno už písala a práve moja spokojnosť bola dôvodom, prečo som si z Elnina vybrala na testovanie ďalšie dva kúsky. Zvedavosť je sviňa, no...
Keďže uctievam všetko klasické, pôvodnéoriginálne, moja prvá voľba padla práve na verziu Original. A keďže uctievam aj všetko farebné, druhou voľbou bola verzia Oriental.
Musím povedať, že oba šampóny krásne voňajú a opäť jednoznačne prízvukujem, aby ma výrobca láskavo konečne vypočul a zabezpečil, aby vône týchto šampónov boli cítiť z vlasov aj po aplikácii a nielen počas nej! Myslím, že v tom prípade by sa všetky vlasové akožeparfumy mohli strčiť do vrecka, že. No ale budiž.

saveonbeauty_batiste_suche_sampony_porovnanie


Môj spôsob aplikácie suchého šampónu sa od prvého použitia značne zmenil. Ako jo, občas si ten suchý šampón na vlasy šupnem aj bezprostredne predtým, ako niekam idem, celkom jednoznačne ale uprednostňujem iný spôsob. Večer pred odchodom do postele si na vlasy /najmä ku korienkom/ nastriekam väčšie množstvo suchého šampónu, do vlasov ho zľahka vmasírujem a odporúčam sa do postele.
Ráno potom stačí vlasy bežne prečesať – šampón má zľahka sivastú farbu, ale vďaka tomu, že pôsobí počas noci, do rána to skrátka poutierate do vankúša /hehe, nie že by toto bolo najželanejším vedľajším účinkom, keď ale ide o záchranu krásy vašich vlasov, všetky nepodstatné detaily idú bokom, to je vám snáď jasné!/. Výsledkom je ráno hriva, ktorá samozrejme nepôsobí ako čerstvo umytá, ale rozhodne máte jeden deň k dobru – a občas sa rátajú naozaj aj hodiny, poznáte to ;). Vlasy nepôsobia mastno a rozhodne získajú nejaký ten objem a fresh vizuál.
Takže šampóny Batiste za mňa opäť raz nesklamali a ja vlastne už nejaký ten rôčik nepociťujem potrebu skúšať suché šampóny iných značiek – tieto, ktoré zoženiete v e-shope tu za naozaj prijateľnú cenu, plne vyhovujú mojim požiadavkám.

saveonbeauty_batiste_suche_sampony_porovnanie

Teraz ale k tomu, ako sa k nim dostať ešte lacnejšie :).
Čo si budeme čo navrávať, akcie, letáky a výhodné nákupy rulezz, že. Sama väčšinou nikdy neodolám, ak mám možnosť kúpiť si niečo aj keď len o pár centov lacnejšie, ak k tomu dostanem darček alebo ak mi nebodaj z nákupu vrátia prachy.
Práve od tej poslednej verzie výhodného nakupovania je tu portál plnapenazenka.sk /pre české čitateľky možno zaujímavejšia česká verzia stránky plnapenezenka.cz/. Ak sa tu zaregistrujete, nielen, že získate bonus 2 éčka, zároveň a predovšetkým budete mať nejaký ten cashback z  každého vášho nákupu, pokiaľ sa do e-shopu prekliknete cez stránku tohto nákupného portálu.
O tejto možnosti váš informujem práve kvôli tomu, že stránka spolupracuje aj s mojim obľúbeným e-shopom Elnino, kde máte výšku cashbacku 2,5 percenta. Samozrejme, počet partnerských obchodov je oveľa viac, na slovenskej verzii je to takmer 300 obchodov /na českej verzii dokonca viac ako 600!/ a ak by ste mali problém v zorientovaní sa, ktoré e-shopy s touto cashback stránkou spolupracujú a ktoré nie, stačí nainštalovať do vášho pc lištu s chutným názvom Lištička :) a tá vás už upozorní, keď navštívite obchod, kde je možnosť dostať hotovosť naspäť - a vyzerá to nejako takto:

saveonbeauty_cashback_plnapenazenka

Výška cashbacku na portáli sa pohybuje až do mooooc sympatických 25 percent!
Ako inak, registrácia je celkom zadara, tak ak máte chuť, šup šup zaregistrovať sa a môžete nakupovať nielen našu milovanú kozmetiku, ale aj handry, letenky, elektroniku, knihy alebo žrádlo pre mačky. Čo som teraz vymenovala asi kompletné nákupné portfólio Claire Clairmont, ale neva, som presvedčená o tom, že tu si nájde to svoje každá jedna z nás :).
Na záver už len hodnotenie, ktoré ste hádam aj očakávali:

oba šampóny 10/10

Čo vy a suché šampóny? Máte nejaký ten svoj objav, ktorý by ste nám mohli odporučiť? A čo vy a cashback? Ste už niekde zaregistrované, využívate podobné spôsoby nakupovania?

- cc -

8 komentárov:

  1. Ja a suché šampóny máme spolu nulový vzťah, t.j. nepoužívam a nepoznám. Je mi to proti srsti :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Viem :) Ono tiez sa ich snazim pouzivat a aj pouzivam minimalne, ale ako posledna moznost zachrany fresh vizualu vlasov su skvele! :)

      Odstrániť
  2. Batiste suché šampony používám mooc ráda!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Suché sampony používám už několik let a život už si bez nich nedokážu představit :D Za me jsou Batiste opravdu nejlepší a kupuji stále dokola :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Suhlasim, nepocitujem vobec potrebu skusat ine z tejto cenovej kategorie...

      Odstrániť
  4. Síce starší článok, ale úplne som sa v ňom našla. Vidím, že suché šampóny aplikujem tým istým štýlom, ako aj ja. Tá vôňa oriental je pekná, dosť podobná aj aj Blush.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teším sa, že aj staré články sú užitočné! :D Každopádne, furt frčím aj na týchto suchých šampónoch, aj na opisovanom spôsobe aplikácie - občas naozaj na nezaplatenie...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...