piatok 2. marca 2018

Prírastky za február



Jupíííí, je tu marec! Dnešný článok píšem z asi tak 5percentnej rezervy síl, ktorú sa mi podarilo naškrečkovať za posledné dni. Poznáte to, keď vám chrípka plynule prejde do zápalu prínosových dutín a vy neviete, čo skôr od radosti, že. Neviem ani, či vôbec tento článok dopíšem, v každom prípade ma ospravedlňte, ak nebudem nejaká megakreatívna. Beriem to skôr ako istú formu psychohygieny, ktorá pozitívne vplýva na proces môjho fyzického uzdravovania sa. Veď, povedzme si narovinu, koho by nevyliečil pohľad na túto fotku? Obzvlášť v prípade, ak to všetko sú kozmetické novinky a nákupy za minulý mesiac ;).

saveonbeauty_in_news_februar_2018



Začnime dekoratívkou, ktorej je tu dnes na moje pomery naozaj vcelku požehnane. Po takmer polroku som sa dočkala Dreamy paletky očných tieňov talianskej značky Nabla a aj keď som do nej ešte ani len prstom nesiahla, už len po vizuálnej stránke sa to nekonečné čakanie vyplatilo!

saveonbeauty_in_news_februar_2018

Trošičku podobný prípad boli banánový púderglitre od Glazel, ktoré putovali ku mne cca 2 mesiace. Obe vecičky som už otestovala /a púder aj testujem/ a zatiaľ čo ku glitrom vyjadrovať sa bližšie zatiaľ neplánujem, k púdru určite áno – len si naň ešte stále tvorím názor a preto poprosím o dávku trpezlivosti. Nech je recenzia naozaj poriadna :).
Zvyšné vecičky boli buď darčeky alebo produkty na testovanie - konečne som sa dopracovala ku kultovej Hot Mama! lícenke od theBalm a áno, preslávená značka vlasovej starostlivosti Tigi má vlastný rad dekoratívnej kozmetiky! Ja budem predbežne testovať 2 rúže na pery, ako inak.  

saveonbeauty_in_news_februar_2018

Pokračujme starostlivosťou o pleť a vlasy. Vyskúšať som sa rozhodla hneď dva suché šampóny mojej obľúbenej značky Batiste, ktoré som ešte vo svojej zbierke nemala. 

saveonbeauty_in_news_februar_2018


Zatiaľ som veľmi nemala príležitosť otestovať ich, keďže aktuálne ležím v posteli s týždeň a pol neumytými vlasmi /kto tu hovorí o neexistencii príležitosti?/, ale len čo to napravím, okamžite sa s vami o svoje ctené dojmy podelím.
Celkom na záver produkty starostlivosti pleť. 

saveonbeauty_in_news_februar_2018


Kamilkovú pleťovú vodu od Cosmetici Magistrali ste už na blogu videli. V jej používaní pokračujem s maximálnym odhodlaním a láskou, z balenia pomaly, ale isto obsah ubúda a ja už chystám ďalšiu objednávku! Miniatúrka čistiaceho pleťového exfoliačného gélu od Nuxe bola darček k nákupu môjho milovaného krému na oči Crème Prodigieuse. Krémik má slúžiť na hydratáciu a potlačenie tmavých kruhov pod očami a tak prenádherne vonia po kvetinkách, že si ho vždy po konci zimy skrátka musím kúpiť. Obzvlášť v tomto ročnom období si takéto voňavé radosti robím naozaj extrémne rada :).
A to by bolo pre dnes všetko. Teším sa ako kôň, že som článok zvládla dokončiť v priebehu jedného dňa a dúfam, že nové na seba nenechajú čakať príliš dlho!

Čo vy a chrípková epidémia? Drapla aj vás alebo sa vám podarilo vyhnúť sa jej? ;)

- cc -

12 komentárov:

  1. Krásne kúsky a tá paletka od Nabla vyzerá úúúžasne :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No tak ta paletka to je pecka, už jen ten obal je nádherný!
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A vies co je najlepsie? Ze ten obal vyzera, ze sa ani nezasvini! /ako 99,9 percenta vsetkych paletiek na svete/ :D

      Odstrániť
  3. O môj bože!!! Tá paletka je tak tak tak tak tak strašne nádherná, že asi začnem slintať :-O

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vsak? :D
      Uz sa trasiem, az ju vyskusam, len ju musim este poriadne nafotit, beautyblogerske peklo, boa :D

      Odstrániť
  4. Chrípka sa nám, ako každý rok, vyhla, lebo sme všetky tri doma od októbra zaočkované, s výnimkou môjo manžela, ktorý ho ignoruje a chrípku aj tak nedostane, aj keď sa u neho dennodenne v kancelárii premelie minimálne 30 rôznch ľudí.
    Tá paletka vyzerá BOŽSKY a vážne sa teším ako nám dáš vedieť po otestovaníé či splnila TVoje očakávania. Prečo si na ňu čakala tak dlho ?
    Inak by som brala ten rúž vpravo, presne takäúto farbu som si kúpila teraz od Dioru.
    Ešte ma zaujíma tá miniatúrka od Nuxe, tú používam v plnom balení už asi 5.balenie za sebou.
    Je mi ľúto Tvojich chorôb, ja som mala len ten zápal prínosových dutín s ATB a bola to teda šupa, z ktorej sa dostávam v tomto počasí mesiac. Táto zimná sezóna je na choroby nejaká divná .....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento rok je ta chripka nejaka jedovata, takuto chripku som ja mala naposledy asi v skolke :) a vazne rozmyslam nad tym, ze sa opat zacnem davat ockovat, toto uz nikdy viac!
      Paletka sa velmi rychlo vypredala VSADE a cakalo sa na to, lez ju vyrobia :) mala som urobenu /a zaplatenu/ predobjednavku. Povodne mala byt naskladnena tak do mesiaca, len sa to furt posuvalo. Tak uvidime, ci sa nestratenie trpezlivosti vyplatilo :).
      Ten peeling sa mi pozdava, uvazujem aj o plnom baleni, len zas prichadzaju na trh tie cukrove od L´oreal a teraz babo rad! ;)

      Odstrániť
    2. L´Oreal je L´´oreal a Nuxe je Nuxe, tá pridaná hodnota je bavyše :).

      Odstrániť
    3. Vies, len ta moja slabost pre cukrove peelingy :)...

      Odstrániť
  5. Odpovede
    1. Ano, je ozaj nadherna... A vyzera to na paletkovy objav roka, bude recenzia, len este trochu potestujem ;).

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...