piatok 27. apríla 2018

Jarní SAVEONBEAUTY obľúbenci 2018


Jar je v plnom prúde a keďže som vám tu už pekne dlho nepísala o mojich aktuálnych obľúbencoch, rozhodla som sa napraviť tento svoj restík práve dnes a v možno trošku inom šate. Doteraz som sa snažila totiž zaradiť do #topproducts článkov kozmetiku z takmer všetkých kategórií a občas som mala pocit, že v niektorých prípadoch to bolo tak trochu nasilu. Nie že by som vás vyslovene klamala, ale skrátka som sa snažila vybrať to naj z konkrétnej kategórie a nie to naozaj naj, snáď ma chápete :).
Ale dnes to zmeníme a preto mám pre vás len troch obľúbencov, bez ktorých túto jar nedokážem žiť. Dvoch si iba pripomenieme a jedného vám v plnej paráde predstavím ;).

saveonbeauty_top_products_jar_2018_recenzia


Pamätáte sa ešte na skrášľujúci fluido-krém od Nivey, ktorý som vám na blogu ukazovala pred takmer presne 3 rokmi? Tak už mám doma kúsok číslo dva. A celkom dobrovoľne, za vlastné. Je síce fakt, že k nákupu som si vybrala aj darček v podobe mojej milovanej micelárky tej istej značky, ale to nemení nič na veci, že skrátka som tam išla po ten krém. V mojom prípade totiž stopercentne funguje jedno pravidlo: Ak som s niečím spokojná, presne po roku, potažmo každý rok o tom istom čase sa mi za Vecičkou začne priam zúfalo cnieť :).

saveonbeauty_nivea_cellular_perfect_skin_fluid_recenzia

V prípade ľahkého zdokonaľujúceho krému z radu Cellular Perfect Skin mi začala chýbať vôňa /klasická niveácka/, ochranný faktor 15 a prirodzený efekt, ktorý krém na pleti vykúzli. /Že ako zabudnite na klasické problémy mejkapov so zlievaním sa do vrások alebo karnevalovou maskou na ksichte!/ Krémik na pleti pôsobí maximálne prirodzene, zjednotí jej tón a okrem toho sa mi o ňu ešte aj postará, že... Čo viac si možno priať? ;)
Off course, odtieň ešte pre mňa nie je úplne ideálny, krémom na pleti ale šetrím a trošku šupnem aj na krk a dekolt, takže farebný výsledok je furt uspokojivý.

saveonbeauty_nuxe_creme_prodigieuse_ocny_krem_recenzia

Podobný prípad je aj očný krém Crème Prodigieuse od Nuxe, ktorý som si v prvej verzii kúpila o nejaký ten mesiac /a tri roky :)/ skôr a presne tak isto tomu bolo aj pre tento krát. Krém je určený okrem hydratácie a prevencie tvorby vrások predovšetkým na boj s opuchmi a kruhmi pod očami a ja som konečne tento efekt mohla zodpovedne otestovať!
Už asi práve tie 3 roky nosím okuliare a mám /vysvetlí mi niekto, že prečo?/ výraznejšie kruhy pod očami – čo by ale taký problém nebol. Väčším záhulom na moje kruhy pod očami bola trojtýždňová chrípka /a pod pojmom trojtýždňová chrípka si predstavte TROJTÝŽDŇOVÚ CHRÍPKU, prosím!/, keď som sa už naozaj ľakala vlastného obrazu v zrkadle.
Ku podivu, ten krém za cécéá 10 éčok bol mojou jedinou účinkujúcou útechou v tom čase. Nielen, že vďaka vôni /ktorá je zosobnením jari a ktorú milujem!/ pôsobil na mňa priam relaxačne, ešte aj s tými kruhmi mi pomohol naozaj viditeľne! Isto, na vrásky mám v talóne iné bomby /a čoskoro vám ich predstavím ;)/, ale na mojej nehynúcej láske k tomuto miláškovi to nič nemení.
No a celkom nakoniec jeden balzamík na pery.

saveonbeauty_avon_color_trend_balzam_na_pery_vanilla_bean_recenzia

Priznám sa, dlho som bojovala s pokušením napísať vám o ňom recenziu samostatnú, tak moc ma chytil feši za srdcový sval! Kvôli nemu som si dokonca túto jar odoprela aj môj milovaný Everon od Weledy a to je teda už naozaj čo povedať.
balzame na pery Lush Lips z radu Color Trend zn. Avon s vôňou vanilky sa totiž spojilo to naj z asi všetkých balzamov na svete, ktoré zbožňujem! Nielen krásna, sladká vôňa, praktickosť tyčinkového balenia, nízka cena a bezfarebný efekt, ale aj výživnosť, hutnosť, hydratácia, sila a ochrana!

saveonbeauty_avon_color_trend_balzam_na_pery_vanilla_bean_recenzia

Konzistencia tyčinky je v porovnaní s ostatnými balzamami tejto značky hutnejšia, priam voskovitá, na perách je balzam ale neskutočne príjemný a najmä – podľa môjho skromného názoru dá do laty pery, aj keby ste ich mali v neviem akom katastrofálnom stave! Neviem, ako sú na tom ostatné bezfarebné balzamy z tohto radu, nejaké ešte ale určite vyskúšam!
Off course, jediným slabým miestom je síce praktické, ale inak nie úplne funkčné /balzam schováte len tak, že ho dovnútra zatlačíte!/ a naozaj ohavné balenie, ale tak to už je asi daň za cenu, ktorá občas vychádza na naozaj len zopár centov. Balzamy by si však jednoznačne zaslúžili nejaký prepracovanejší vizuál, to bez debát!

saveonbeauty_top_products_jar_2018_recenzia

Tak a to by bolo všetko. Určite som si počas tejto jari obľúbila viac kozmetických vychytávok, tieto sú ale jednoznačne tie, ktoré milujem najviac na svete, dám za ne ruku do ohňa a píšem o nich s nadšením :).
Za aké veci dáte ruku do ohňa vy? ;)

- cc -

8 komentárov:

  1. podobný balzám od avonu jsem měla a byla taky moc spokojená
    V3ronika life

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Suhlasim, drviva vacsina je naozaj vcelku pouzitelna a to je co povedat...

      Odstrániť
  2. Taky má pár takových výrobků, které jsem si oblíbila. Ten balzám od Avonu vypadá dobře a celkově mi přijde kosmetika od Nuxe velmi příjemná. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nuxe je moja asi najoblubenejsia lekarenska znacka kozmetiky, mam tam viac favoritov - termoaktivnu masku, nejake tie kremy, sera... Paradoxne na zadok ma neposadil ich kultovy balzam na pery a k vyskusaniu sucheho oleja som sa este nedokopala, furt sa neviem rozhodnut, ci ma laka alebo nie :).

      Odstrániť
  3. Souhlasím s tebou, že by Avon měl trošku na vzhledu balzámu na rty zapracovat. Určitě by balzám vypadal hned lépe a ne tolik lacině, jako na mě působí nyní, bohužel.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja to riesim dost radikalne - obal, len co sa zacne "ocerovat", okamzite urvem dole a je, mam sice len biely obal tycinky, co tiez neposobi ktovieako luxusne, ale furt lepsie jak hnusny papierik :D
      Dufam, ze si Avon precita tento clanok :))).

      Odstrániť
  4. Ja sa vždy na jar vraciam späť k ľahším produktom, ale tento rok fičím na Medik8 (sérum aj krém na tvár) a nezmením na tom nič, ani kvôli teplu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Co sa pletovky tyka, uz to velmi nerobim ani ja... Kvalitna kozmetika by podla mna mala plnit svoj ucel po cely rok a nielen v urcitom rocnom obdobi.

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...